Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz bepe79 #48681 üzenetére
a kulcs része a mondatnak a van amikor a jó inspire lények arénában tök jól működnek, mert ott amúgy is gyakran használod a hero powert, de constructeden nem ez a helyzet, ott a tempo hátrányba belehalsz. lásd renolock, CW, ami talán a legtöbbször használja a hero powert a jelenleg futó paklik közül, mégsincs egyikben sem inspire lény.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #48683 üzenetére
a void crusher mondjuk szerintem pont nem jó példa, mert az bármilyen körülmények között hulladék lesz. ha van lent más lényed, azt nem akarod megölni többnyire, ha meg csak ezt rakod ki, akkor egy nagyon szar siphon soul, mit a reno kivételével semmi nem játszik.
de pl. a kvaldir, vagy a regent tök jó lapok, de még a fallen hero is hasonló szerintem, constructedbe mégse fognak beférni kb. soha, amíg két manáért sokkal értékesebb dolgokat tudsz csinálni.
-
fogtunder
nagyúr
én pláne azért nem értem, mert mikor kijött a LoE, az egész HS közösség egyöntetűen jelentette ki, hogy az inspire egy sokkal jobb mechanika, mintha valamire csak simán ráírjuk, hogy random. továbbra is megvan benne a randomitás, ami alapvetően nem baj egy kártyajátékban, de jobban be van határolva és irányítani is tudod. erre most megint random fosok jönnek, csak most már legalább meg is tud ölni, ha nem vagy elég "skilles".
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #48862 üzenetére
én másfél hete vagyok rank 13-14-en, ma sikerült nekem is elmozdulni végre, egyszerűen semmivel nem ment, úgyhogy átálltam a reno sámánra, az 50% winrate ezzel is megvolt, mint a zoo/renolock párossal és ez még ráadásul érdekes is.
(#48863) kstcsk: mindig ez van, hónap közepéig sokkal nehezebb mászni, több a jó játékos rank 10 alatt is, aztán ilyen 20-a környékén érezhetően felhígul a mezőny.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #48922 üzenetére
hát nekem az állandó DC-t a Voda székházban/mellett produkálta, itt még a liftben is fullos térerő van, de talán a garázsban is, szóval az nem hálózati hiba volt. aztán pár frissítéssel ezelőtt megszűnt és most már jó, néha van kis szünet, de elhanyagolható, előző hónapban volt talán 1 meccs, amibe nem bírtam visszalépni, de előtte nagyon régen.
amúgy félelmetes mekkora vízválasztó a hónap közepe, eddig 13-14 között toporogtam majdnem végig, tegnap délután óta folyamatos winstreak, már majdnem rank 10. és amúgy nem érzem azt, hogy jelentősen hülyébbek lennének az ellenfeleim, csak kevesebb a direkt zoo counter.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz alevan #48926 üzenetére
jó, hát ha nem figyelsz oda, akkor csak a gusztustalan RNG tud megmenteni. ha a saját skillednek és lapkészletednek megfelelő játékosokkal játszol, akkor minimális hibákon simán elmegy a meccs.
(#48928) saen: én még egy FoN-t és egy Lore-t is tartogatok, hátha, de aztán lehet a végén nem lesz az egészből semmi.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
én asszem utoljára akkor törtem bármit, mikor Gormokot megcsináltam Zoo-hoz, de azok olyanok voltak, mint a 3. és 4. ausztrál kommuna, arany anima golem és hasonlók. epic lapokat, pláne a core setből nagyon rég nem török már, mert anno bezúztam két doomsayert, amit utána újra le kellett gyártani, az pont elég tanulópénz volt. meg úgy általában nem nagyon török semmit, mert nem igazán kell.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
na, megvolt a mai top game-em, ellenfél tempo mage, a hatodik, hetedik és nyolcadik körös játéka is egy ragnaros volt kár, hogy telefonon nyomtam, egy screenshotot megért volna.
és a poén, hogy így is nyertem.
-
fogtunder
nagyúr
a Kibler féle Reno sámán továbbra is a legszórakoztatóbb pakli az utóbbi pár hónapból szerintem. meglepő módon egyáltalán nem működik rosszul, kicsivel 50% felett tudok hozni vele, ma volt control warrior ellen két igazán izgalmas és epikus meccsem, csak a golden monkeyból kapott crush ne lett volna ott az ellenfélnél
amúgy totálisan azt érzem, hogy a mana tide totemet már mindenki elfelejtette, egy csomó ellenfél nem szedi le, amit így nem is értem, inkább mennek arcba helyette.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #49072 üzenetére
Igazából mindkettő azért van bent, mert nagyon könnyű kifogyni a lapokból. Harrison helyére talán Sylvanast raknék, Neptulon nehezebb ügy, mert 7/7 plusz még több minion, talán Yserát.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #49077 üzenetére
ezen már én is gondolkodtam, de a doomhammer kivételével egyik sámán fegyver sem túl jó és az is akkor igazán, ha van mellé rockbitered, amiből ugye egyet futtatunk. nem tól vicces kapni 8-at egy azure drake-től, miközben leütöd. egyébként az esetek többségében nem hiányzik igazán, sokkal nagyobb hiány egy második hex.
-
fogtunder
nagyúr
érdekesek a nerfek, ez a szokásos Blizzard féle toljuk be a guillotine alá, aztán hadd szóljon metódusnál sokkal lágyabb és krémesebb, már-már érthető.
a rugó nekem is fura, de mi ugye rohadtul nem tudjuk, milyen helyzetben lesz a kiegészítő és a nerf után, ők meg igen. az, hogy most senki nem játszik vele, nem sokat jelent.
én összességében nagyon örülök neki, a bagoly, a golem és a BGH nagyon kellett, a druidról nem is beszélve, szerencsére azt se alázták meg túlzott mértékben, jó látni, hogy a silence-t végre felértékelik.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #49128 üzenetére
a második BGH-t nem számoltam az is simán törős. aztán lehet, hogy én is bezúzok mindent, csak így nem érzem, hogy nagyon kellene, most is van több, mint 5K dustom, plusz még ami a nerf miatt jön rá, meg lassan 7K gold.
ráadásul a két lore-nak nálam szentimentális értéke van, az első paklim druid volt, ahhoz kraftoltam le vérrel verítékkel átitatva őket.
más: rég szenvedtem már ennyit, mint az e heti brawlban, a harmadik meccs lett meg, rohadtul elhúzódott, golden monkeyval nyertem végül. kaptam belőle egy chromaggust, amivel húztam még kettőt a köv körben, majd két nozdormut, aztán itt ennyi is volt, még kiraktam egy Mal'Ganist, hogy nehogy meghaljak indokolatlanul aztán kezdődött a fiesta. Ben Brode imádta volna ezt a meccset.
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #49345 üzenetére
Semmilyen, a choose one nem battlecry.
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #49510 üzenetére
nekem van 5400 szabad és kb. 7K felszabadítható dustom, meg 7K gold. a 83 pakk az kb. 4 legend, és az aréna mostantól WoG pakkot fog adni, szóval én annyira nem parázok, majd megint elkezdek azzal játszani, aztán jó lesz, 3 wint azért tudok mindig csinálni és akkor már nem buktam rajta. a kieg gerince szerintem ebből is ki fog jönni, legendekből szerintem továbbra is több lesz a fun, mint a hasznos.
-
fogtunder
nagyúr
válasz tretyak #49521 üzenetére
emlékeim szerint nem nyerni kell, hanem lejátszani a 10 packért.
(#49526) F-ECT$: én sámánozni akarok egyértelműen, a midrange elvileg jó lesz, aztán majd meglátjuk, mit sikerült nyitni. mistcallerből kettőt nyitottam az első hónapban, gondolom hallazeal egy darab se fog esni
rank 10 környékén amúgy most mechmage-dzsel egész jól tudtam nyerni, semmit nem nerfeltek belőle, még két napig játszható is
[ Szerkesztve ]
-
-
fogtunder
nagyúr
arról volt infó, hogy a 27-i go live pontosan mit takar? 27 00:01, vagy várnunk kell estig? azt most ne számoljuk, hogy a szerverek úgyse fogják bírni
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #49633 üzenetére
és ennek a gyakorlati végeredménye fog különbözni attól, mintha rögtön ezt a legend questet kaptad volna meg arra az egy helyre?
én amúgy ki fogom pucolni a teljes listát ma este, kivéve a brawl questet, amit múlt héten nem voltam hajlandó megcsinálni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz EmptyParadox #49635 üzenetére
OK, ezek szerint a kérdést nem sikerült megfelelően értelmeznem, vegyük úgy, hogy nem szóltam.
már csak az a kérdés, hogy mi a francot kezdjek a nem lekeverhető druid/rogue questemmel
-
fogtunder
nagyúr
Kerek 70 pakkból esett egy Mukla, Yogg, Cho'gall, Fandral, 14 epic, kb az összes common-rare és 1400 extra dust, elég jó mérleg, nem bánom, hogy nem rendeltem elő, elég lesz ez, meg a dust. Illetve még ott a 10 ingyen pakli is, plusz hagytam 150 goldot egy aréna menetre.
-
fogtunder
nagyúr
az a maximum, az átlag mindig 20-25 volt.
amúgy az első 5 ingyen pakkból lett még egy herald és egy twilight's hammer. a ranked viszont totális káosz, bár állítólag a face shaman még mindig OP, megnézném, hogy egy koton druid kismillió tauntján hogy mennek át vele, akik szerint az, és mit csinálnak, ha 10. körben üres a board, szemben meg ott van egy 15/15.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #49830 üzenetére
sajnos igen, én legalábbis nem jöttem rá, hol van az input mező a tömegeshez.
most éppen a Rénós Kotonos warlockot próbálgatom, nem olyan rossz. de az, ami most van, hogy ha előbb tudsz kotont húzni (muhahaha), akkor nyertél, hát nemtom. plusz ott a TBK a pakliban, 3 meccsem volt druid ellen, tippeljetek, hányszor sikerült felhúzni. aztán a követekző meccsen az idióta mage eltolja Yoggot, maradok 3 HP-n, üres a keze, mert astral communiont is castolt a féreg természetesen. megölöm, kirakom jaraxxust, erre spellslinger -> cabalist tome -> köv kör pyroblast, pont lethal. kérem vissza a shreddert.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
ne kraftolj semmit. én ha megvan a 10 free pack, azonnal húzok arénázni, amíg beáll legalább egy kicsit a meta, majd akkor legyártom, amit éppen játszani szeretnék.
twin emperor sorsa azon múlik, hogy lesz-e használható koton pakli hosszabb távon. ha lesz, akkor top legend, ha nem, akkor hulladék.
-
fogtunder
nagyúr
milyen gyorsan eltelik 5 nap...
csak érteném, hogy minek játszik valaki egy olyan játékkal, amit látszólag zsigerből utál és még szar is benne. én se járok át a LoL topikba szidni, hogy milyen szar.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz Cathfaern #50023 üzenetére
legalább neked
nekem a tegnapi és a mai napom arról szólt, hogy ki húzza fel előbb, aztán kb. ennyi, nagyon remélem, hogy ez rövid távon be fog állni majd.
viszont ma mage questem van és mivel megvan Yogg, gondoltam miért ne? visszaszívok mindent, amit korábban mondtam a lapról, iszonyatos fun, nagyon jó volt a kotonos kiégés után.
-
fogtunder
nagyúr
hallazeal mindenképpen kivárós, nekem tetszik, de nem merem kraftolni még, egy healing wave lehet jó helyette, persze nem lesz ugyanaz, de én 1600 dustot nem raknék a lapba, pláne, ha csak ennyi van. magában nem sokat csinál, és kombó lapként jó lategame-ben, mert board clear és heal egyszerre, de ha mégsem fér majd be a metába, akkor 1200 dust bukó.
a koton paklihoz gondolom twin emperor és az epic taunt kellene, ezek minden ilyen pakliban benne lesznek, szóval azon áll, vagy bukik a dolog, hogy hosszú távon mi lesz az ilyen paklikkal. én amúgy a warrior verziót jobbnak érzem, mint a druidot, több removal és laphúzás van benne.
(#50108) szalontai: GG, Blizzard
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Man0gatya #50118 üzenetére
azért, mert a ladder nem csak rank 10-ből és az alatt lévő régióból áll. gondolom feltűnt, hogy rank 20 és 10 között más paklik jönnek szembe, mint rank 25-20 között. na pont ugyanez megvan feljebb is. nincs baj azzal, hogy megvan a véleményed valamiről, csak nem kell úgy csinálni, mintha minden héten te írnád a meta reportot.
-
fogtunder
nagyúr
friss penny arcade, akár az új emote-ról is szólhatna
(#50122) darkrock: secret pala wildon, vagy valamelyik hard countere eater of secretsszel, aztán hajrá, állítólag ezzel van tele.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #50132 üzenetére
én kb. 15 meccset nyomtam eddig koton druiddal, 2 alkalommal sikerült felhúzni, és 5 meccsen volt az utolsó 5 lapban. csak a megszokott druid lapjárás.
amúgy melyik reno kotont játszod? én is összeraktam egyet, de úgy érzem, valami nem teljesen jó benne, viszont fogalmam sincs, mi.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #50134 üzenetére
és tényleg. én mondjuk nem raktam bele PO-t és moltent, mert nem igazán érzem indokoltnak egyiket se, doomsayer van bent egy, meg még valami, amit nem szúrtam ki. én amúgy az usher of soulst érzem annak a lapnak, ami nem tudom, pontosan mire lesz jó és mikor, arra a slotra kellene valami hasznosabb.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #50136 üzenetére
na azt nem szúrtam ki, nekem van spellbreaker benne. amúgy most hülyéztem össze egy meccset koton warrior ellen, de azért csak meglett, reno és c'thun persze utolsó két lap volt, mert miért ne. én amúgy egy új hoggert dobnék be, hogy 10. kör előtt ki lehessen csapni, csak nem nyitottam.
a doomsayer szerintem jobb, mint a PO, akkor is jó, ha nincs mivel trade-elni, és simán elveheted az ellenfél körét vele, ha nem tudja könnyen megoldani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest