Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
Leo66
csendes tag
Hali!
Az alábbi erősítők közül melyiket ajánlanátok zenére és mozira? 60% zene és 40% mozi.
Marantz SR 7005, Denon 3311, NAD T757. Melyik lenne jobb vétel hangzásban? -
Leo66
csendes tag
-
Leo66
csendes tag
Sziasztok!
Ezek az erősítők közül melyik lenne jó választás zenére (pop, rock, dance)? Melyiket ajánlanátok szívesen ár-érték arányban?
Onkyo 808,809, Pioneer LX 53,72, 73, Denon 4310, 3311, Marantz SR7005, NAD T757, 747? -
Leo66
csendes tag
Én nézegettem a NAD T757 paramétereit és nem nagyon változott a 747-hez képest, kiváve, hogy 3D-s és moduláris. Valahol már olvastam egy tesztet is róla, hogy hangos a ventilátor zaj. A 7005-öt tetszene, csak nem volt lehetőségem meghallgatni. Bővebben tudnál írni róla, ha már hallottad? Jöhet priviben is! Műszakilag mennyire megbízható a MArantz?
[ Szerkesztve ]
-
Leo66
csendes tag
Onkyo TX-NR 809 erősítőt hallaotta már valaki? Zenére és mozira milyen? Jobb a régebbi 8xxx szériánál?
-
Leo66
csendes tag
Helló!
Véleményetek szerint hangzásilag melyik jobb erősítő Denon 3808 vagy Marantz SR7005?Gondolok itt a sztereó és többcsatornás zenére valamint mozira. 3D és egyebek nem lényeges.... -
Leo66
csendes tag
Helló!
Véleményetek szerint hangzásilag melyik jobb erősítő Denon 3808 vagy Marantz SR7005?Gondolok itt a sztereó és többcsatornás zenére valamint mozira. 3D és egyebek nem lényeges -
Leo66
csendes tag
Olcsóbb jó minőségű digitális koax kábelt tudtok ajánlani CD lejátszóhoz?
-
Leo66
csendes tag
5000Ft körülire gondoltam, de ha picit drágább nem gond.
[ Szerkesztve ]
-
Leo66
csendes tag
válasz bajnokpityu #44527 üzenetére
annyi is elég lenne, nem kell méteres. A réz vagy ezüst jobb kábel? Az ezüstkábel nem húz magasba? Azt nem szereti a fülem...
[ Szerkesztve ]
-
Leo66
csendes tag
Sziasztok!
Marantz SR 7005- ről mi a véleményetek egy Denon AVR 3808-al szemben? Árban duplája lenne mint a Denon. Monitor Audio RS6 szettem van. Melyik passzolna jobban hangzásban a hangfalakhoz. Az ára miatt a Denon felé húzok. A 3D nem lényegeges. A Marantzokról azt olvastam, hogy egy kicsit magasba húznak, amit nem szeretek. Vélemény??? Köszi!
Ja! Zenére is kellene nem csak mozira. Inkább zenére.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest