Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
-
adodaniel
őstag
válasz MasterMark #51442 üzenetére
Most kipróbáltam a Diablo 3-nál. Játékban átállítottam a kimenetet és kész, megy a surround.
-
adodaniel
őstag
Egy érdeklődő az eladó erősítőmre két hét kipróbálási garanciát kér. Szeretnék róla mindenképp valami papírt írni, mire figyeljek? Nem szeretnék úgy járni, hogy széthajtja és akkor vissza kell vennem egy nem működő darabot...
(#51478) MasterMark: Mivel nem hallgatja meg nálam, ezért az nem látszik rajta, hogy műszakilag is hibátlan...
[ Szerkesztve ]
-
adodaniel
őstag
Úgy van, ahogy krx21 írja. Late night-al tudod szűkíteni a dinamikatartományt, de nem értem mi a gond. Igazából is hangosabb egy robbanás pl, mint a beszéd nem?
Az összes hangfaalt egyébként kb. 75 dB-re kellene belőni és nem összevissza elállítani és lerombolni a hangképet.
(#51586) zeix: Azt szerintem hiába méred, a referenica hangot kell beállítani 75 dB-re.
[ Szerkesztve ]
-
adodaniel
őstag
Nekem is Onkyo erősítőm van, de jól állította be a centert is (-3 dB).
(#51595) zeix: a 75 dB-s bemérést telefonnal pl. Letöltöd pl ezt, ha androidos készüléked van. Erősítőn Speaker config./Level calibrationban szépen az összes hangfalat beállítod 75 dB-re és kész.
[ Szerkesztve ]
-
adodaniel
őstag
Gyors választ szeretnék. A sztori: vettem audioquest x4 kábelt webshopon, hívtak a boltból, hogy a forgalmazóval való egyeztetés után ezt a kábelt már nem árulják. Helyette felajánlották ezt a kábelt annyiért, amennyibe az X4 került volna. Vélemény, tapasztalat van róla?
Ja bi-amphoz lesz.
[ Szerkesztve ]
-
adodaniel
őstag
Itt is a következőt írják pl. a frontok esetén:
Distance. The speakers should be placed so the distance from your ears to the speakers when seated is the same as the distance to the center speaker. - ugye ez csak úgy valósulhat meg, ha köríven vannak elhelyezve a dobozok. -
adodaniel
őstag
Onkyo erősítőnél hogyan lehet beállítani, hogy fm rádiónál a Radio Text (RT) mindig látszódjon? Ha elkapcsolok, akkor megint csak a rádióállomás nevét írja ki.
-
adodaniel
őstag
Erősítőhöz a szokásos nagyon egyszerű fm antenna(kábelt) hol lehet venni?
-
adodaniel
őstag
Ez megér ennyit?
-
adodaniel
őstag
Ezzel van valakinek tapasztalata?
-
adodaniel
őstag
Erről a subról van tapasztalata valakinek? 40e-t kérnek érte. A szettembe tökéletesen illene kérdés, hogy megéri-e.
[ Szerkesztve ]
-
adodaniel
őstag
válasz Oldfighter #52863 üzenetére
Értem köszi. Akkor elmegyek meghallgatom. Viszont csak szubot még külön nem figyeltem. Van valami teszthangfájl esetleg, vagy mire figyeljek?
-
adodaniel
őstag
válasz Oldfighter #52867 üzenetére
Szuper, köszi!
-
adodaniel
őstag
Lejárt a szerkesztés. Fóliázást hol érdemes Budapesten csináltatni?
-
adodaniel
őstag
Holnap hozom el az avx-en hirdetett Klipsch RW8-ast, kíváncsi vagyok. A jelenlegi gyenge Denon-hoz képest biztos nagy előrelépés lesz
-
adodaniel
őstag
-
adodaniel
őstag
Subkábelben melyik a jobb? Sima kábel és akkor az LFE csatlakozóba kötöm, vagy Y-kábel a Line In-be?
-
adodaniel
őstag
Nálam a Klipsch RW-8, eszméletlen mennyit számít egy jobb sub! Nem gondoltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest