Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Inhouse #78551 üzenetére
"Ha elárulod, hogy mekkora a kör, akkor könnyebb tanácsot adni."
Dehát én nem kértem tanácsot (ettől persze köszönöm a véleményezésed ), csak leírtam a saját esetem a fórumtársnak. Annyi volt a célom, hogy jelezzem, egy akksi nem feltétlenül halott teljesen attól, hogy nem teker indítózáskor. Lásd a példám.Nem akartam túlzottan belemenni, mert közben kiderült, hogy a fórumtárs akksija messze nem a biztonságos kategória (3V). De hogy le legyen jegyezve, egyetértek, hogy egy 1 órás kocsikázás nem arra jó, hogy utána egy hónapra letegyem az autót pihenni, de mint mondtam, nincs lehetőségem kanócra tenni, max ha beadom szervizbe akkutöltésre.
A fordulatot nem a feszültség tartása miatt írtam. De ha ismered az öngerjesztő generátor működését, akkor pontosan tudod, hogy ha elektronikusan terhelve van, akkor kéri a mechanikus energiát is. És bizony egy új, de nem elég új autónál az ECU nem figyel oda, és ha nem vagy ügyes, könnyen megfullasztod a motort. És bizony ha ez megtörténik, mehetnek utánad a kábellel.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest