Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukucs
senior tag
Sziasztok! Lenne egypár kérdésem ventikkel kapcsolatosan. Cougar vortexet tervezek venni hátulsó kifújó ventinek. (1200rpm fix, 17.7 decibel, 300.000 óra élettartammal). Tudtok ennél halkabb illetve jobb ventit ilyen áron? Illetve a másik kérdés, hogy az alaplapomra kössem vagy a tápra? ( lap: msi970 gaming, táp fsp raider550)
Köszönöm az esetleges válaszokat!
-
Mukucs
senior tag
A lapom kézikönyvében az van, hogy a SYSFAN 1, illetve még a 2 is Speed Control-os, illetve 4 pines.
Nem a gyártói adatokból indultam ki, hanem 'amazon, illetve "newegg véleményekből. De az Aerocool elnyerte a tetszésem, viszont azt olvasom, hogy 1100-1500RPM -es, mivel 3pines, ezt hogy tudom szabályozni majd?Köszi a választ, egyébiránt!
-
Mukucs
senior tag
Értem, annyit még had kérdezzek, hogy miért kell a lapra kötni, a táp helyett? Valaki azt írja, h a tápra mindenképp, valaki pedig azt, hogy mindenképp a lapra. Esztétikailag jobb lenne a tápra, mert nem látszik semmilyen kábel így, viszont ha megmondjátok, hogy mitől jobb, hogy a lapon van, akkor nem fog érdekelni az esztétika" !
-
Mukucs
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat Grózi és dqdb !
A Dead Silence és a be quiet! között vacilálok. De még a Cougar is szóba jöhet, (nagyon sok a pozitív komment, külföldi oldalakon) dqdb ,Te melyik mellett tennéd le a voksod?
-
Mukucs
senior tag
Grózi!
Egyetlen venti van a gépemben, hátul, ami viszi ki a meleget, a házam (NZXT 210 Elite) az asztalban van bent, de a ház tetején van két 120/140 mm es hely, illetve elől két 120mm-es és gép aljában is egy 120as. Magyarán csak a gép eleje látszik ki, és a hátulja. A kérdés az lenne, hogy elég e hátra azaz egy venti, vagy érdemes lenne beszerelni talán előre kettőt még? Ha igen, akkor azok már mehetnek e a tápra, fix fordulattal. Monjuk két Swif2 800RPM, vagy amit ajánlasz. Köszi a választ!
-
Mukucs
senior tag
1 centi hely van a gép teteje és az asztal között, kb pont befér oda. Egyébként van átalakítóm, molexről 3pin-re, az ugyanaz, mintha molexre lenne dugva? De mint mondtátok a SYSFAN3 illetve a 4 semmire se jó, akkor a maradék két csatira hogy tegyek ennyi ventit?
Köszi a gyors választ.
-
Mukucs
senior tag
Grózi!
A pure wings2 csak 1500on forog?
-
Mukucs
senior tag
Néztem ezt a képet, de mivel, hogyan tudom majd lejjebb szabályozni? Láttam, hogy az Aerocool ad egy átalakítót, ami 7V ra csökkenti a feszkót, de a be quiet! nem, tehát ezt hogy oldjam majd meg? Illetve mivel, hogy a két általatok mondott csati 4 tűs, a ventik pedig hármasak, melyik felére dugjam majd rá? Az lényegtelen?
-
Mukucs
senior tag
Bocs srácok, teljesen amatőr vagyok ebben a témában. Mindenesetre köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat. Ha jól értem, akkor minden 3pines ventit tudok szabályozni, ha a lapra kötöm?
Grózi, elolvastam az összefoglalót. Csak szeretek biztosra menni!
[ Szerkesztve ]
-
Mukucs
senior tag
dqdb !
Még az elején kérdeztelek, hogy Te melyik ventit ajánlanád, de arra nem válaszoltál, most megtennéd?
-
Mukucs
senior tag
Grózi!
Rendeltem egy Aerocool DS -t hátra, előre a két Coolink helyett tudsz jobb alternatívát ebben az árszegmensben?
Most látom, h kanizsai vagy. Computerboxba rakattam össze a gépem, ott mindkét ventit a tápra kötötte a srác. A rosseb a formáját..
[ Szerkesztve ]
-
Mukucs
senior tag
Esetleg egy iylen hűtőre CM Hyper 212 EVO, tudsz ajánlani másik, extra csendes ventit? Icipicit "kerreg" a gyárija.
-
Mukucs
senior tag
Sziasztok!
Szia Grózi!Mire rendeltem volna Akasa Viper.-t arra szépen eltűnt mindenhonnan.. Nem lehet kapni sehol. Bordára ez jó választásnak tűnik?
A 10 év gari nem viccel!
[ Szerkesztve ]
-
Mukucs
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy az újónnan várásolt Akasa Viper 12es ventilátorom a bordáva téve, 4 pines csatira ugyebár, nem változik a sebessége, pedig a BIOS-ban be van lőve, hogy hőfok szerint változzon. Folyton ugyanannyin pörög.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
- Eladó Corsair QL120 RGB ventillátorok, illetve Corsair ventillátor vezérlő!
- Minőségi ARGB ventik és modding nagy választékban most szuper akciós áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs