Hirdetés
Aktív témák
-
penene
őstag
válasz God Vazzeg #31734 üzenetére
Engem 28 éves létemre picit megdobott a tribulus az első pár hétben, éreztem, hogy keményebb vagyok minden téren. De aztán pár hét után elmúlt a hatás, lehet csak a hirtelen változást észleltem, aztán utána már nem tűnt fel. Abba is hagytam.
U.I.: Azóta már nem vagyok olyan kemény.[ Szerkesztve ]
-
penene
őstag
-
penene
őstag
válasz darkdead #31738 üzenetére
Ja, nem a tribulus kell a tömegnöveléshez elsősorban.
Én is csak "poén" szinten próbáltam ki.Keményebbnek éreztem az izmaim, nem csak edzésen, sokkal jobban összpontosítottam, nőtt a teljesítmény, és az ágyban is sokkal aktívabb voltam.
Ami furcsa, hogy ezt nem a tribulustól kéne érezzem. De azt is mondtam, hogy csak 2-3 hétig volt ez, aztán végülis vhogy beszürkült. Lehet a szűz testem lángjára jó volt rádobni.Nemsokára lehet tolok még 1et, csak ahhoz edzeni is kéne. Bár most inkább a vadászösztönt pörgetné fel, végülis az sem hátrány.
-
penene
őstag
válasz macikos #31796 üzenetére
Nálam fordítva van. 55-60 kilósan sokkal szarabbul ment, mert az izomtömegemhez (ha lehet így fogalmazni) képest nagy volt a holttömeg (csontok, stb), míg 65-66 kilósan sokkal jobban ment, mert az arány nőtt. El sem tudom képzelni, hogy 70-75 kilósan, hasonló TZSvel mennyire lennék jó saját súlyos gyakban (ezért van, hogy sokan már plusz kilókat tesznek magukra!).
Ja persze, nem testépítő gyakorlatoknál (hegymászás 2 órán keresztül) hátrány a nagy tömeg, ezt aláírom.
-
penene
őstag
válasz God Vazzeg #31805 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy mennyit hozott??
-
penene
őstag
válasz BobChemistry #31823 üzenetére
Tévedsz, a sportolót ez különbözteti meg az állattól...
-
penene
őstag
válasz macikos #31861 üzenetére
Én még mindig a Muscle Assault-ra szavazok. Igaz, egyik másik terméket sem használtam, már megkövesedett a cucc a dobozban, de amikor összekaparok egy adagnyit, mindig szétbaxós edzést nyomok, és 2 óra után is még nyomnám teljesen mentális fiten.
De biztos, mert nem használom sűrűn az ilyenfajta cuccokat. -
penene
őstag
válasz Leonardo91 #31887 üzenetére
Azt már tudjuk, milyen szinten NEM állsz, az érdekel minket, milyen szinten állsz!
-
penene
őstag
Ha nem szólnék be addig, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
-
penene
őstag
válasz MrLaszloMan #32231 üzenetére
Jó ár érte?
-
penene
őstag
válasz God Vazzeg #32292 üzenetére
Jövőre majd gyúrok Boxi helyett is!
-
penene
őstag
Csütörtök óta újra gyúrok, már 2 edzés volt, teljes testet átmozgató, mindenhol izomláz van a kevés alapgyakorlattól is, de jó is edzetlennek lenni, nincs így dilemma, hogy jól csináltam-e (hát persze, hogy szarul).
Új munkahelyen is bejön a ph, de nagyon nem illik netezni, így nem kell félnetek, nem lesz sokkal sűrűbb HSZ, mint idén volt.
Majd ha elérem a kihagyás előtti penene formát, akkor ugrom.Ha meglesz a 75 kiló, akkor majd macikos el kezd diétázni... Nem kell félnie.
-
penene
őstag
válasz Mr.ElHuron #35543 üzenetére
Ez állat.
Főleg, amikor a bíró lefújta, de az áldozat még rámászott, na akkor elszabadult a pokol.
Meg amikor vár a rajtra, mint a rövidtávfutó, és ráront, mint a bulldózer. Durván kijön a súlykülönbség.Kemény lesz.
Bízzunk a technikában!Márk: én nem ismerem, különben biztos szegény Bobot sajnálnám.
[ Szerkesztve ]
-
penene
őstag
válasz Tomics #35565 üzenetére
Én a VB idején regisztrálva használtam (volna) ki az 20k-ig szóló visszafizetésit (akkor annyi volt), de mivel nyertem, így nem volt rá szükség. Az volt az egyetlen fogadásom azon az oldalon, egyébként bwin volt a VB idejére. Aztán abbahagytam. Megnéztem, nyertem, léptem. Jóvót.
-
penene
őstag
Waccap? Látom, oroszlánfejből most sincs hiány...
-
penene
őstag
válasz BÁ Nutrition #38141 üzenetére
Te végighallgattad?
Én nem mertem. -
penene
őstag
válasz God Vazzeg #41901 üzenetére
Arnold jobb képű.
Amúgy azt mondjátok, hogy a mai kémiával, elvárásokkal Arnold is lóbelű lenne?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bitcoin, Tesla: az egekben a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- SkyShowtime
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest