Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Algieba

őstag

LOGOUT blog

Segítséget jöttem kérni, mert már az eddigi lehetőségeimet kimerítettem.
    Elég fura családban élek, köszönhetően jó apámnak, aki egyszerűen képtelen bánni a pénzzel, így rendre kifutunk anyagi lehetőségeinkből.
    Én alkalmi munkákból élek, élem a szabad szellemek, alkotók őrült mindennapjait, és gyakorlatilag annyira csóró vagyok, hogy annyi holmim van, ami elfér két sporttáskában. Ezek a személyes cuccok minden anyagi ingóságom. Jó mi? De ez nem tartozik a témához.
    Az lenne a kérésem, hogy Békéscsabán munkát keresek. Voltam a munkaügyi központban, adtam fel apróhirdetést, kerestem munkáltatókat, és semmi.
    Hogy a gondjaimat és mélypontomat tovább fokozza, az egészségem a legszebb életidőm ellenére gyakran vacakol. Most éppen jól vagyok, ami nagyon jó, egyből teszek-veszek, rohangálok, kutatok, és reménykedek.
    Kellene valami könnyű fizikai munka. A lényeg az, hogy helyben legyen, mert labilis egészségem miatt nem merek utazni.

Köszönöm!

Ui.: Amikor egy picit jobban ment a szekerem, adtam utcazenésznek, beteg gyermeknek gyűjtőnek, hajléktannak, de most már odáig jutottam, hogy a szakadék széléről integethetek a többi elveszett léleknek.

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

• Algieba

őstag

LOGOUT blog

válasz Algieba #43 üzenetére

S.O.S.
    Ma az áramot lekapcsolták.
    E-pontból írok.
    Valaki legyen már segítőkész és adjon valami munkát!
    Levelet nem fogok tudni olvasni egy ideig, mert hamarosan elfogy a buszjegyre a pénzem, és a fájós lábaimmal már nem tudok megtenni napi 10km-et a városig, a könyvtárig.
    06-20/975-8353

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés