Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segítséget jöttem kérni, mert már az eddigi lehetőségeimet kimerítettem.
Elég fura családban élek, köszönhetően jó apámnak, aki egyszerűen képtelen bánni a pénzzel, így rendre kifutunk anyagi lehetőségeinkből.
Én alkalmi munkákból élek, élem a szabad szellemek, alkotók őrült mindennapjait, és gyakorlatilag annyira csóró vagyok, hogy annyi holmim van, ami elfér két sporttáskában. Ezek a személyes cuccok minden anyagi ingóságom. Jó mi? De ez nem tartozik a témához.
Az lenne a kérésem, hogy Békéscsabán munkát keresek. Voltam a munkaügyi központban, adtam fel apróhirdetést, kerestem munkáltatókat, és semmi.
Hogy a gondjaimat és mélypontomat tovább fokozza, az egészségem a legszebb életidőm ellenére gyakran vacakol. Most éppen jól vagyok, ami nagyon jó, egyből teszek-veszek, rohangálok, kutatok, és reménykedek.
Kellene valami könnyű fizikai munka. A lényeg az, hogy helyben legyen, mert labilis egészségem miatt nem merek utazni.
Köszönöm!
Ui.: Amikor egy picit jobban ment a szekerem, adtam utcazenésznek, beteg gyermeknek gyűjtőnek, hajléktannak, de most már odáig jutottam, hogy a szakadék széléről integethetek a többi elveszett léleknek.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
S.O.S.
Ma az áramot lekapcsolták.
E-pontból írok.
Valaki legyen már segítőkész és adjon valami munkát!
Levelet nem fogok tudni olvasni egy ideig, mert hamarosan elfogy a buszjegyre a pénzem, és a fájós lábaimmal már nem tudok megtenni napi 10km-et a városig, a könyvtárig.
06-20/975-8353A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest