Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz bognar110 #15159 üzenetére
Nagyon jó!XD
Meg kellene mutatni a gyerekeknek azt a játszóterest
Meg megfoghattad volna a belógó markoló-kallantyút
Nagyon nagy abban a "légpárnás dzsekiben"DonMedve: Kis színt visz a játékba, de egyelőre még nem teljes... a módosításokat már nem lesz ilyen" gázos" feltenni, abból jóval kevesebb lesz. Rákérdeztem a szerkesztő alkotójánál a "szerkeszthetetlenekre", még nem válaszolt.
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Źşë'
addikt
válasz bognar110 #15159 üzenetére
grat, király lett! ;) a zene nekem a vice city-t juttatta eszembe
cNpowa
én nem tok aim bigyóról, de szvsz simán lehet lőni benne ilyen vacak nélkül is, nem nehéz, boxos kontroller meg müxik pcre gtahoz
ebben a vidiben nézd meg mit lő a gyerek![ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Vizsgálják, hogy miért volt globális leállás az ASML-nél
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mesterséges intelligencia topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest