Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Google Pixel topik

Hozzászólások

(#1451) aldebaran válasza Mutsux (#1450) üzenetére


aldebaran
őstag

P6P

Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."

(#1452) zssas válasza Mutsux (#1443) üzenetére


zssas
csendes tag

A 4G calling opció jelenti a VoLTE-t! Aktív nálad.
A hívás naplóban elvileg a HD felirat is meg kellene jelenjen a név után.

[ Szerkesztve ]

(#1453) Mutsux válasza zssas (#1452) üzenetére


Mutsux
csendes tag

Igen látom már! Megjelent a HD ikon a hívásnaplóban, és baszki végre működik minden normálisan! :P Hónapok óta szívok a Pixel 8-al, tényleg szinte használhatatlan volt így. De most minden remek!

(#1454) Mutsux válasza zssas (#1452) üzenetére


Mutsux
csendes tag

Annyi még, - csak a jegyzőkönyv kedvéért írom le, hátha mással is előfordul ugyanez - hogy amúgy ez a 4G Calling opció eddig is be volt kapcsolva, de semmit nem ért anélkül, hogy a Vodafone nem aktiválta ezt a VoLTE-t! Nagyon gáz, hogy erről nem értesítenek, vagy nincs valahol baszki leírva, vagy akármi. Persze utólag megtaláltam a Vodafone ezzel foglalkozó weboldalát, de könyörgöm eddig azt sem tudtam mi ez a VoLTE és hogy ez egyáltalán mire való, miért kell. Most már tiszta ez a rész.

Azt is itt, ebben a remek fórumban tudtam meg, hogy a 3G-t kikapcsolta a Voda, és a Pixelek ezért baszakodnak....eh mindegy.

Köszi mindenkinek aki írt, és segített!

(#1455) Csepy válasza cukimajom (#1448) üzenetére


Csepy
őstag

Most lesz 3db 256GB-os felbontott. Én küldtem vissza őket. Vettem 4db 256GB-os szürke pixel 8-at. Miért 4-et? Szeretem kiválasztani a lehető legjobbat.
Ezek max fényerőn készültek és látszik, hogy "off-axis" 3 OLED barnul és fakul, egy pedig kissé kékül. A kék lesz a Samsung panel, a barnuló a BOE panel, amiknek ráadásul a max fényereje (minden fényerősségen igazából) látványosan alacsonyabb. Kitaláljátok, én melyiket választottam és melyik 3 ment vissza az alzának?

[ Szerkesztve ]

Regards: Csepy

(#1456) bbendre válasza Csepy (#1455) üzenetére


bbendre
őstag

Nice! Sajnos nagy különbségek vannak a telefonok között minden szériában... :R

[ Szerkesztve ]

Iphone 13 Pro Max &̶ G̶o̶o̶g̶l̶e̶ P̶i̶x̶e̶l̶ 8̶ P̶r̶o̶

(#1457) bbendre


bbendre
őstag

Köszönöm mindenkinek az Android Auto helpet. Sajnos megy az iPhone meg Samsung-al, de a Pixel8Pro-val nem akar menni az Android Auto... Már mindent is kipróbáltam, de ezért nem veszek új autót :DDD (Még)

Iphone 13 Pro Max &̶ G̶o̶o̶g̶l̶e̶ P̶i̶x̶e̶l̶ 8̶ P̶r̶o̶

(#1458) sanyirigo válasza bbendre (#1457) üzenetére


sanyirigo
senior tag

Szia! Esetleg ha nem vezetékkel használod jó lehet (és sokkal kényelmesebb is :) )
Én erre a célra egy AAwireless eszközt használok, de jo a Carlinkit is.

Pixel 7

(#1459) fokukac válasza bbendre (#1457) üzenetére


fokukac
nagyúr

próbáld meg elölről kezdeni.
töröld a telefont a kapcsolatok közül, és úgy dugd rá újra, hátha...

nekem 2020-ban volt egy 6-7 hónapig egy új Mondeo-m (sync3 rendszerrel), és simán ment az akkori pixelemmel.... (pixel 1)

Amúgy az a mondeo volt az egyetlen kocsim, ahol mind a két usb működött telefonnal is, és tudtam váltani a telefonok között, hogy most az ájfónról menjen a carplay vagy a pixelről az android auto... szóval nem volt az rossz, pláne akkoriban.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#1460) vacs válasza Mutsux (#1454) üzenetére


vacs
veterán

Shizuku + Pixel ims-el most kapcsoltam be a VoWifit Vodafone kártyán (megjelent a wifi hivás kapcsoló a sim beállításoknál), Pixel 7-en! :P

[ Szerkesztve ]

(^)(>.<)(^)

(#1461) grizlisandor


grizlisandor
addikt

Most fagyott le először a P7a, egyszerű kép nézegetès és zenehallgatás közben. Nagy nehezen újra indítottam, erre azzal köszöntött a telefon, hogy válasszak alapèrtelmezett böngészőt meg kereső motort.

Vacs: P7a-n alapból van Wowifi, a P7-en nincs?

(#1462) MC Pite


MC Pite
veterán

Nekem a P8 két hét alatt kétszer lassult le használhatatlanra. Akku százalék helyett kérdőjel, restartig eljutni 1-2 perc, utána csökkentett módban indul - nem tudom mi fogta meg.

<ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#1463) kera420


kera420
csendes tag

Sziasztok! Régóta gondolkozok egy Pixel vásárlásán, nagyon bejön ez a modell, eddig csak a hivatalos forgalmazás hiánya tántorított el, viszont olvastam egy olyan pletykát hogy a Pixel 8a már hivatalosan forgalmazva lesz nálunk is, tudtok erről valamit?

(#1464) vacs válasza kera420 (#1463) üzenetére


vacs
veterán

Ez még csak pletyka, semmilyen hivatalos infó nincs, valószínűleg a május 14-i Google i/o-n jelentik be!

(^)(>.<)(^)

(#1465) kera420 válasza vacs (#1464) üzenetére


kera420
csendes tag

Nagyon remélem hogy igaz, jelenleg egy iPhone 11 Pro-m van de nem vagyok vele túlságosan megelégedve, csak a mérete miatt választottam ezt, de arról már letettem hogy a következő telefonom is sub 6" lesz, viszont a 8a még elfogadható méret számomra.

(#1466) tomboy0013 válasza kera420 (#1465) üzenetére


tomboy0013
veterán

És miért kell ahhoz hivatalos értékesítés hogy vegyél egy Pixelt? Normális garanciával ugyanúgy megvehető most is.

(#1467) fokukac válasza MC Pite (#1462) üzenetére


fokukac
nagyúr

nekem sose lassult le, sose fagyott le...
de én csak egy egyszeri júzer vagyok...

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#1468) Csepy válasza kera420 (#1465) üzenetére


Csepy
őstag

a sima 8 kisebb, mint a 8a és a kijelző mégis 0.1"-lal nagyobb.

Regards: Csepy

(#1469) kera420 válasza tomboy0013 (#1466) üzenetére


kera420
csendes tag

Nem nagyon követem már a Pixeleket, a 6-ot akartam még anno megvenni és akkor még azt olvastam hogy mivel nálunk hivatalosan nem árulják ezért nem működik pl az 5g illetve még nem volt biztos hogy az összes szolgáltatónak az e-sim fog működni vele.

(#1470) tomboy0013 válasza kera420 (#1469) üzenetére


tomboy0013
veterán

A hálózati rész már megoldódott.

(#1471) Technoman válasza tomboy0013 (#1466) üzenetére


Technoman
őstag

Pld ezért:
(Bocsika, most egy kicsit hosszú leszek)
Ahogy olvashatod 7-10 nap a javítás, ha közvetlenül TE mint fogyasztó küldöd ki.
Na már most, Mo-n jelenleg két vonal van lehet:
1. A "hivatalos" Alzás, aki az általa forgalmazott és meghibásodott Pixelt átveszi és hiba esetén kiküldi (ha jól emlékszem Lengyelországban van Google szerviz, legalább is itt a kolléga ezt írta). Ebben az esetben igyekeznie kell, mert a magyar jogszabály max 30 napot ad a forgalmazónak, a hiba kijavítására. A 31. napon már kártalanítani kell az ügyfelet.
Ez így elsőre marha sok időnek tűnik, de gondolj bele, hogy te mind cég, saját költségeden kell ezt az egészet menedzselned (tehát guglival a kapcsolatot felvenni, esetlegesen saját ktsg-en kiküldeni, ha a cég nem küld futárt érte és imádkozni, hogy az oda-visszaút + a jav. idő beleférjen a 30 napba) Ha nem, akkor a 31. napon már perkálhatod vissza a zsét az ügyfélnek. A cumi akkor van, ha vissza is adod a zsét + a Gugli mondjuk a 40 napon visszaküldi a már javított/"cserélt" telót. Akkor ugye van egy xxxxx Ft mínuszod (amivel kártalanítottad az ügyfelet) + van egy felbontott, javított vagy egy "új" készüléked, amit áron alul kell értékesítened, hisz nem innentől már egy felbontott cuccot kínálsz (ha korrekt vagy, elmondod az ügyfélnek, de ez az ország nem a korrektségéről híres). Ergo, mindenképpen bukóban vagy
(Gyaníthatólag, az Alzánál is ezért vannak a Pixelekből sok esetben ezek az "újszerű raktáron" ill. "használt raktáron" nevezetű telók. Nem csak azért mert, mindenki megveszi hozzá a "60 napos elállásos szolgáltatást uszkve a teló árának a 7-10%-ért és visszaküldi az 59. napon)

A másik oldal a sufnis, amikor a Seft Bt által eladott és üzemeltett Józsikának nem éri meg az amúgy "ÁFA-mentesen" eladott terméket a fenti okok -pld + költségek- miatt kiküldeni (ugye jelenleg csak "okosba" tudod kiküldeni, pld Németországon keresztül, hisz a Pixel hivatalosan (MÉG) nincs jelen kishazánkban), így hátul, a sufniban majd egy gázlámpa + kombifogó párossal és az Aliról/Temuról rendelt "eredeti" alkatrésszel meggyógyítja az ügyfél telcsijét, a "műtét sikerült, de a beteg meghalt" alapon.
(előre is elnézést kérek, az olyan lelkiismeretes és mester szakiktól, akik a soraimat olvassák és esetleg TÉVESEN magukra veszik, de ugye ők elismerik, hogy ebben az országban nagyon sok a Mekk Elek "ezermester")

Összegezve: én EZÉRT fogom megvárni a Google hivatalos bejelentését/döntését és nagyon drukkolok neki, hogy a "pletyka" valóságtartama kitartson még, mondjuk a Pixel 42 Pro-ig :)

(#1472) Jherumit_


Jherumit_
csendes tag

Sziasztok
Törött 6a kijelzőre van valami jól bevált megoldás/szervíz, vagy rendeljek egyet iFixit-ről és csináljam magam?
Köszi!
(alzás, ha ez segít valamiben)

[ Szerkesztve ]

(#1473) MC Pite válasza Technoman (#1471) üzenetére


MC Pite
veterán

Ezt a hülyeséget ne ismételgessük. :U
Ha tudtok céget aki olcsóbban vesz alkatrészt + fizet szervizes embert, mint 2 futárköltség, szóljatok; komolyan!

Sufni gsmnél az a valódi veszély, hogy megszűnik a megfelelő méretű áfacsalás után, és a juzernek magának kell ibtéznie a garit/megkérni valakit.

<ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#1474) Technoman válasza MC Pite (#1473) üzenetére


Technoman
őstag

Nem akarok veled vitázni. Tudom mit írtam. Szervizeléssel foglalkozok, nem 1-2 éve. Hidd el van rálátásom a dolgokra.
Peace

(#1475) Mutsux válasza vacs (#1460) üzenetére


Mutsux
csendes tag

Hát majd lehet nekifutok ennek is. Bár, ugye az enyém P8. Szval ahogy olvasgatom vagy megy, vagy nem...annyira nem fontos nekem a VoWifi....

Most csak örömködök, h végre lehet rendesen telefonálni vele...

(#1476) BoB


BoB
veterán

VoWifi nekem alapból megy minden mókolás nélkül P8 Pro-n. P7-el nem ment.

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#1477) grizlisandor válasza BoB (#1476) üzenetére


grizlisandor
addikt

Ki érti ezt Google(?), Pixel 7a-n is megy mókolás nélkül. :D

(#1478) K82 válasza grizlisandor (#1477) üzenetére


K82
őstag

Nálam meg sehogy se. A kapcsoló megjelenik, de airplane módba kirakva csak wifin nem hajlandó kimenni a hívás. Nem olyan régi a SIM, egy csere megoldás lenne de lusta vagyok (vagyis inkább nincs kedvem) beballagni a rossz és még rosszabb helyen lévő két üzletbe.

Meg ugye anno kaptam mailt a Vodától, ez alapján meg nem is csodálkozok:
"A SIM kártya száma (ICCID) 7. és a 8. karaktere 31-re végződik, például: 89367031. Ha ettől eltérő érték szerepel, mindenképpen célszerű egy SIM-kártya cserét végezni, ellenkező esetben a VoWiFi nem használható."

Pixel / OnePlus Pad

(#1479) zssas válasza K82 (#1478) üzenetére


zssas
csendes tag

Nekem repülő módban sosem ment,de elvileg ha repülő mód ki van lőve akkor megy,igaz ez mókolt verzió. Amúgy 5G Wifi-n vagy? Mi azt vettük észre, ha asszony 5g wifi-re ment fel akkor neki se működik az iphone-on, a régi 2,4-es Wifi-n viszont igen, úgy tudott hívni. Egyébként szolgáltató függő szerintem,hogy kell-e mókolni. Gondolom akinek nem kell az Telekomos?!

Többiekhez kérdés,ha letörlöm a Shizukut és az IMS-t az normális, hogy utána is működik a Vo-WiFi? :D

[ Szerkesztve ]

(#1480) vacs válasza zssas (#1479) üzenetére


vacs
veterán

Valószínűleg a következő újraindításig fog működni a Vowifi.

[ Szerkesztve ]

(^)(>.<)(^)

(#1481) zssas válasza vacs (#1480) üzenetére


zssas
csendes tag

Utána is működik,ha kitörlöm az apn-t is akkor viszont nem.

(#1482) Drakmusz válasza zssas (#1481) üzenetére


Drakmusz
őstag

6a és 6Pro.
Egyik sem találja meg a vezeték nélküli fülest.
Az utóbbi tegnap még működött.
Valami ötlet srácok?
Bocs, véletlenül neked ment.:)

[ Szerkesztve ]

https://fototrend.hu/fotok/fotos/drakmusz/index.html

(#1483) leslien válasza Drakmusz (#1482) üzenetére


leslien
nagyúr

gyereknek 7a is vacakolt.. elfelejt utána újraindít és ment a jbl neki...

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1484) K82 válasza Don't Panic (#1409) üzenetére


K82
őstag

Gondolom ebbe futottál bele: [link] .

És ez így van jól, a hideg kirázott amikor a telefont csak odaérintve mint a paypass-os kártyát lehetett vele fizetni itthon 15e Ft-ig.

Pixel / OnePlus Pad

(#1485) Technoman


Technoman
őstag

Kezdődik :C
(Bárcsak állítaná)

[ Szerkesztve ]

(#1486) Celithrandi


Celithrandi
addikt

Sziasztok,

az lekérhető valahogy hogy van e gyártói garancia egy pixel telefonra? Ha igen hogyan? köszi

i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66

(#1487) ghiottone válasza Celithrandi (#1486) üzenetére


ghiottone
nagyúr

IMEI alapján a Google Store repair oldalon - pl. itt: [link]

Eladó Motorola Edge 50 Prok & OnepPlus 10 Pro: https://shorturl.at/5yzYU

(#1488) Celithrandi válasza ghiottone (#1487) üzenetére


Celithrandi
addikt

köszi :) így mint kiderült igaz hogy eltűnt a bolt, de van gyári garancia a telefonra amit árulok, ha így érdekel valakit esetleg. Korábban többen írtak innen is a garanciával kapcsolatban. Javítottam a hirdetést is ennek megfelelően.

[ Szerkesztve ]

i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66

(#1489) ghiottone válasza Celithrandi (#1488) üzenetére


ghiottone
nagyúr

Nincs mit. Ha EU-s akkor a gyártói garival nem lesz gond. Google mellett még az Oppo ilyen ahol nincs gond ha bedől valamelyik áfacsaló gsm bolt.

Eladó Motorola Edge 50 Prok & OnepPlus 10 Pro: https://shorturl.at/5yzYU

(#1490) Celithrandi válasza ghiottone (#1489) üzenetére


Celithrandi
addikt

feltételezem eu. A dobozon európai nyelvek vannak és az ír valamint a londoni cégadatok.

i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66

(#1491) floratm


floratm
senior tag

170 mátyást megérhet a P8? Alin vesztegetik...

(#1492) ghiottone válasza floratm (#1491) üzenetére


ghiottone
nagyúr

Legalább Eu-s modell?

Eladó Motorola Edge 50 Prok & OnepPlus 10 Pro: https://shorturl.at/5yzYU

(#1493) Celithrandi válasza floratm (#1491) üzenetére


Celithrandi
addikt

vámmal és áfával?

i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66

(#1494) K82 válasza Celithrandi (#1493) üzenetére


K82
őstag

Én egy EU raktáros eladót találtam, kuponnal sem megy 190e JMF alá. És global (vagyis US) verzió...

Pixel / OnePlus Pad

(#1495) Celithrandi válasza K82 (#1494) üzenetére


Celithrandi
addikt

nekünk van kettő, nem azért kérdeztem, csak fel akartam hívni a figyelmet arra, hogy vám és áfáztatás is lehet még. Áfa és vámcsalva amúgy a 190 a reális ár.

[ Szerkesztve ]

i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66

(#1496) floratm válasza ghiottone (#1492) üzenetére


floratm
senior tag

US vagy Japán modell. Az usa verzio van itt pár ember megelégedésére, de ha japánt küldenének az sem vészes: a fényképező hang kikapcsolható egy bigkaka féle Gcammal.

(#1497) Celithrandi válasza floratm (#1496) üzenetére


Celithrandi
addikt

ok, de a vám és a vámeljárás nem gond? drágább lesz a végére mintha itthon vennéd

i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66

(#1498) floratm válasza K82 (#1494) üzenetére


floratm
senior tag

Ez kicsit olcsóbb, bár egész héten 420.ojróert volt. Sőt hét elején 610 ért volt a 8pro de nagyon lerabolták.

(#1499) floratm


floratm
senior tag

Vám benne van az árban, de ezt amugy is spanyol raktárbol küldik

(#1500) Celithrandi válasza floratm (#1499) üzenetére


Celithrandi
addikt

spanyol raktárból két hét? Mondjuk esélyesen airposttal kiküldik előbb oda :)

i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Google Pixel topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.