Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• X2N

őstag

válasz arnyekxxx #54424 üzenetére

Jajj te szegény, ebbe nagyon beleszaladtál most... ;]
    Az ne zavarjon hogy Dimebagnek lettek utána csöves erősítői is, pont Randall-tól, meg volt egy Dime nevű erősítő gyártó is aki kifejezetten neki csinált később csöves erősítőket...szóval megtért ő is. ;] Meshuggah Line 6 gitárhangját én nem tartottam sose jónak, érteni értem miért ezt a cuccot használták akkoriban(teljesen jogos volt akkor azokkal a csöves erősítőkkel, ma viszont már nem), viszont azóta készült kifejezetten nekik csöves erősítő(asszem Fortin-tól) Meshuggah néven...ami ezekre a 8 húros lehangolt gitárokra lett kifejezetten elkészítve. Szóval nekem az jön le így a történelem alapján hogy mindig lesznek gitárosok akik keresnek valamilyen hangot amit az akkori cuccokkal megoldanak valahogy aztán később csinálnak rá kifejezetten csöves erősítőt is. Mert lesz rá igény. Nem értem itt részedről a kézzel lábbal tiltakozást amikor az összes modellezős cucc amit ma jelenleg a nagy zenekarok kicipelnek fellépésre az eredeti csöves erősítőket modellezik. Mert nem egy tranzisztoros erősítőt fognak modellezni erre példa nem nagyon volt még, meg akkor sorold már el hány tranzisztoros erősítőt tud lemodellezni egy AXEFX. Engem miért érdekeljen hogy a Metallica AxeFX-et cipel ki a koncertre, amikor Petrucci meg a mai napig kicipelteti a Mesa Mark V-ket koncertre, vagy Malmsteen-aki a rengetek muzeális Marshall-t, cipelteti fellépésre, megteheti nem? Nyilván egyszerűbb 2db axe FX-et kicipeltetni, mert nincs benne cső ami sérüljön. Érdekes régen nem volt probléma kivinni pár erősítőt egy koncertre, ma meg már mindenki hisztizik ha meg kell emelni 20 kilót.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés