Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Mikor engem próbált átverni dave122-nickel is azt írta debreceni (én 50km-re lakok Debrecentől) Mondom neki hú de tuti minden fasza, mert húdemajdnemottlakokahholő.
Bár ami miatt gyanús lett az az, hogy hogy meg se kérdezte hol lakok egyből postázott volna. "nos postazni tudok beszamolom abban az esetben ha 15k ba szamolom a postat mindenki maganak álja és mivel korrrekt gyermek lévén születtem a fentmarado összeget 4500FT szamlaszamra utalsz es ha ez igy meg felel mivel nekem azert egy dragabb karim van amit olcson adok akár a feltételek elfogadása után már holnap mehet abiznisz azaz a posta meg az utalas"
Tehát tipikus a cserekor, te utalsz előre, mert az ő cucca a drágább. Miután megérkezik a számlára a pénz, akkor pedig mindketten elpostázzátok a cuccot. (csakhogy ő ezt hajlamos elfelejteni)
Na tehát minden áron postázni akart nekem a srác, "hiába lakok közel hozzá"
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
Remélem nem volt annyi ideje, hogy megint megkárosítson valakit. Bár a leendő áldozatok dolgozni/iskolában voltak, vele ellentétben...
mod:
A végén olyan nagyságrendekbe növi ki magát, hogy a NE UTALJ ELŐRE mellé azt is oda kell írni, hogy NE UTALJ GÁSPÁR FERINEK[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Közbe az jutott eszembe, hogy mit csinálhat a kicsalt hardverekkel. Az esetek többségében tudom, hogy pénzel károsít, de ha nem akkor azokat eladja? Vagy neki van a legkeméynebb gépe a nyóckerben? Ha eladná akkor van állandó felvevője? Áhh, fene se tudja, de érdekelne, hol vannak a fórumtársaktól kicsalt hardverek...
-
RootRulez
félisten
Nincs valami link, ahol a mai napon regisztráltak listája van? lehet minden nap találkoznánk vele Sőt esetleg kiemelni a nem rég reggeltek hirdetéseit
-
RootRulez
félisten
Nos legyetek résem, mert hamarosan felkel és bereggeli megint magát
-
RootRulez
félisten
LOL Google ezt dobja be a leggyakrabban használt msn címéhez (swen1222@hotmail.com)
-
RootRulez
félisten
mai első gyanusítottam persze ennek még utána kell járnom, de csak óvatosan
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Egye fene, megosztom veletek is
"-Szia, érdekelne a procid, jó árban adod, hogy tudnánk megoldani, sajna én délen lakom
------------------------------------------------------------------------------------
Jah bocsi, 6750-re gondoltam, nem tudom árulsz-e mást is
------------------------------------------------------------------------------------
-e7300 ha a felet utalni ntudod en mar most megyek a postara es megy a proci attol fug melyiket akarod?
helyileg hol vagy ?
-Nade feri, csak nem gondolod, hogy utalgatok neked előre, hogy engem is lehúzzál
inkább fossál, mert hamarosan a nyakadra lesz lépve
-én most nem vagopom hogy mi van bakker
-LOL"[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Ebben a hirdetésben írt neki egy újonc. Rajtam kívűl írt még neki valaki, de most komolyan? Figyeljünk egymásra
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz fenergie84 #76 üzenetére
már aszittem lebuktunk
8:58 óta passzív, szóval lehet böngészni a mai hirdetéseket Hátha megint bereggelt
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Szerencsére vagyunk páran, akik ha összefutunk vele.... Egyből felismerik számlaszámtól függetlenül...
-
RootRulez
félisten
válasz fenergie84 #88 üzenetére
Elég sunyi fejetek van, tény...
mod: off
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Majdnem 10 perce írtam neki, hogy "Szia Feri, újra itt?"
Azóta nem válaszolt, szerintetek beírjuk a hirdetései alá, hogy csaló vagy nem kéne?═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
de most legalább szert tett 2 aprós hozzászólásra
-
RootRulez
félisten
válasz fenergie84 #100 üzenetére
Emberünk 23:30-kor ismét feltűnt, remélem nem szalad bele senki a csapdába
-
RootRulez
félisten
katt ide, sajátos logout blog
-
RootRulez
félisten
na felkelt és megint aktiválta magát
-
RootRulez
félisten
nahát épp most csekkelem én is
mod:
bár én még bobykapitany-t is nézegetem, szomorú, hoyg minden újoncra így kell most már nézni, hogy "lehet ő is az"[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz fekeandras #136 üzenetére
érdekel a stílusa és a helyes írási hibák...
bobykapitany-ra is ráírhatnálFreemail-nél MAILER-DAEMON mennyi idő múlva ír vissza, ha nincs ilyen e-mail cím? Csak mert írtam nekik...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Ez a hirdetés nagyon emlékeztet rá "gygabyte" ékezetek sok esetben luxus, miegymás
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
kozos lehet rendben van, azért szomorú, hogy ferde szemmel kell nézni minden újoncra. Minden esetre ne feledjétek, nem minden újonc csaló.
Úgyhogy csak csínnyán az egyéni nyomozások vehemenciájával, nem lenne jó, ha a frissen regisztrált törvénytisztelő, fórumozni kívánó emberkéket első nap elriasztanánk innenMellesleg akkor szűkülne a piacunk is
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz fekeandras #157 üzenetére
B@sztál már ilyet, tök véletlen, nem megvan
Mindenesetre érdekes dolgot jelent nála a logout fogalma
Megjegyezném, hogy eme szösszenet megírása után, nyugodt lélekkel utaltatott volna velem egy videokari árának a felét msn-en. Bár valamiből ki kell fizetni a korábban megkárosított embereket (ördögi kör - mindjárt megsajnálom)
-
RootRulez
félisten
válasz fenergie84 #161 üzenetére
Meg örömödbe nekem adnád az általa behúzott 4870esesd, mert neked már lesz 5770esed
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz fenergie84 #181 üzenetére
Nah, csak nem kimaradtam valamiből?
-
RootRulez
félisten
válasz zöldfülű #237 üzenetére
Nos ehhez az "el akarom hinni"-hez, csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy egyszer rátaláltam Ferire a hirdetők közt, és persze ráírtam, hogy megbizonyosodjak tuti ő az... Nos ahogy társalogtunk priviben el-el játszottam a gondolattal, milyen jó lenne tőle megvenni azt a terméket annyiért, holott már biztos voltam benne, hogy nem más az illető, mint Ferkó
Akkor mennyire megörülhet az, akit felkészületlenül ér egy jó ajánlat...
-
RootRulez
félisten
Ide irányítottam egy srácot, akit Csonka Lajosné szlaszámmal húzott le kis barátunk. Igencsak ő is csatlakozni fog a feljelentőkhöz
-
RootRulez
félisten
válasz Antimatrix #235 üzenetére
Érdekes ötlet, ez az agyhúzás, csak az a baj, hogy amíg te "egyezkedsz" vele, addig kitudja hány kevésbé felvilágosult user-t csap be, persze, ha nem privire gondolsz, hanem msnre, amihez nem kell hirdetés, akkor semmi baj, mert mást nem tud csőba húzni, amíg te szórakozol vele
-
RootRulez
félisten
Hmm, a fun clubbon már én is gondolkodtam, ebből a példás trágya magyar közéletből ki se rína legújabb "celebünk": Ferkó...
amúgy mit jelent, az hogy celeb? De tényleg lehetne valami lépést tenni a szankcionálás fele
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Bekukkantottam már mizu... (ha nincs hír az jó hír) Maradjon is így
Na persze olyan hírt szívesen hallanék, hogy elkapták
-
RootRulez
félisten
Miért moderáltunk topikból idetévedtem, látom zajlanak az események...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest