Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
REMÉLEM NINCS MÉG ILYEN TOPIC LEGALÁBIS A KERESŐ NEM TALÁLT KIFEJEZETTEN GARFIELDOS TOPIC OT HA MEG MÉG IS VAN AKKOR BOCSI
A cím magáért beszél"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Dilikutya
félisten
válasz [pod]Diablo #1 üzenetére
Miért is beszél a cím? Mi a célod vele? Ennél kicsit konkrétabban fogalmazd meg, légy szíves.
Garfield képregények elérhetők itt: Bővebben: linkNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
[pod]Diablo
őstag
oké,bocsi amúgy ezt a topic ot azért nyitottam hogya garfield rajongók idejöhesenek beszélgetni erről a lusta macsekról.
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Vallon
tag
válasz [pod]Diablo #4 üzenetére
Birom a fazont. A legjobb, hogy módszeresen halálra szopatja gazdiját.
Cukor az élet, csak meg kell tanulni szopni.
-
Kicker
őstag
hú de régi ez a topic...
azért jutott eszembe, mert nekem meg van az első szám, azaz egyetlen amit megtartottam, a többi is lehet meg van, de az nem olyan érdekes, mint a legeslegelső magyar szám... gyűjtő van itt a PH-n?
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
venember83
nagyúr
Nem vagyok Garfield fan, ezt jobb ha tudjatok
-
(Kolombusz)
veterán
válasz venember83 #12 üzenetére
Szerintem Isten egy macska.
-
Kicker
őstag
mennyiért mennek a régi számok? szerintem teljesen cool a képregény... persze van benn pár gyengébb poén, illetve ismétlés, de jó. mostanában nem vettem és olvastam...
[ Szerkesztve ]
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Whaskes
senior tag
kicsit elfeledett topic a macska dagadt és depressziós. mértnem lesz öngyilkos?
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
BlacKSouL
addikt
Benéztem..
[ Racecam ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
(Kolombusz)
veterán
Üdv!
Volt valami Garfield rajzfilm sorozat, annak idején adta valamelyik tv adó is.
Nem lehet ezt valahol beszerezni? -
lorcsi
veterán
[link]
fan oldal..egész jóeladó: vadi új soundcore motion+
-
Wolverine
félisten
Ez is vicces a maga módján: [link]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
MmDorian
őstag
Az egyik dögömet így hívják, nem véletlen.
Inkább belsőre hasonlítanak, mint külsőre, iszonyat lusta, viszont harcos macska, és csúnya, de a kedvencem, ez a Gárfild is meg az enyém is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Találtam egy adag Zseb-Garfield könyvet. 1-28, 30-36 és még pár darabot. Ha valakit érdekel, dobjon privátot. Ja helyileg Csepel, Pesten szoktam mászkálni, néha Budakalászig is, postára nem viszem a súlya miatt
-
legiaap
félisten
Öreganyámnak volt egy macskája ami tök úgy nézett ki, mint Garfield.
Csak a neve nem az volt...Dallas-nak hívták.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
puttputt
őstag
[link] - Egyik kedvenc efféle oldalam!
(Van vista-gadget lehetőség is..., használom. Naponta kiteszi a legújabbat az oldalsávra.)
Nagyon kedvelem Garfield-ot!
Főleg, mert annyira hasonlít (stílusában) a nemrég "eltávozott" macsekomra...Go Garfield Go!
legiaap:
/egy ismerősömet becézik "Garfieldnak"... kicsit lusta... /
Csak nem sorozatkedvelő volt?[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
homerhamm
addikt
Azt tudtátok, hogy Garfield at évek sorám fogyott? Milyen tokája volt már 1970-be.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Csak ma eladó ! Gtx 1070 pc i7 8700 processzorral, m.2 ssdvel
- PS5 - 825 GB! Megkímélt! + 5db játék!
- Canon 580EX II, ez az újabb generáció, Canon EOS rendszerhez.
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Tamron 70-300 mm AF objektív Nikon vázakra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest