Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz falijja #54247 üzenetére
Erdekes amugy a dolog. Eddig nem tunt fel, de vmit tuti mokoltak a szoftveren. Ahogy vartam hogy normalisan fokuszaljon be, eszrevettem hogy hangyazik a kep amit latok.. A mosodas okozoja, ha lehet igy is nevezni.
Most mar mindegy, vissza nem rakom a regi szoftvert, tul sokat kinlodtam a Nugat felrakasaval ejjelMakrok:
Nagymama sajtos stanglija
Uj 6000mAh-s powerbankG5
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #53157 üzenetére
Bocsanat hogy duplikalok, de ehhez kapcsolodik a mostani 3 kepem: igaz a korulmenyek igencsak elteroek..
Magamnak valaszolva a regi hsz amiben a korabbi tesztkepek vannak (v10e vs v10i)
V20a:
G5 hdr
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz deny330 #54256 üzenetére
Igen, zajos es mosott is nemelyik..
Nekem tegnap ejjel csakn2 oram ment el arra, mire rajottem hogy egy msfajta .dll cucc kell ahhoz, hogy hajlando legyen feltenni a Nugatot..
Bar mostanaban ugyse fogok sok kepet csinalni, nincs temam..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Teljesen masak a kepek. Foleg a cba feliratoson a legszembetunobb.
Jo ez az N5xNekem viszont ugy nez ki szoftverileg megint elcsesztek.. Ez mar igy marad, vissza nem megyek a regebbire. Majd csinalok esti kepeket, hetvegen amugyis ki akarok menni a Vorosmarty terre...
Ha azon is rosszak lesznek, elgondolkodom..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Megnezem gepen oket, pillaztam is nagyokat, hogy wtf? Telon ugye maskepp latni..
Hardric, meg nem probaltam mas appal.
Viszont tenyleg fura, hogy a szemcsezest mar a kep ellovese elott lattam, es miutan visszneztem, ott mosta is szet...
-
Aryon87
félisten
Na igen.. Karacsony, kepeket kell csinalni. Faxa lesz mosott kepeket visszanezni
Hetvegen ha nem lesz fostalicska ido, kimegyek egy kisebb fotozasr. Ha cumyan elverzik, akkor megy vissza a meg regebbi v10c (nem az e). Az nagyon jo kepeket csinalt. Azon a verzion csinaltam az esztergomi kepeket.
A Hollandiai pakk meg a 10e verzioval keszultek[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Na igen.. Ha nem sajnalnam ezt a dogot. De mire? Meg mikor? Kijelzo nem akar beegni
Honor8, P9, vagy S7e? Htc igy mar kiesik a kamera miatt..Drhertz: en is ertetlenkedem..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz deny330 #54275 üzenetére
Kp kiesik, sajna csak elofizeteses opcio jatszik. Sztem menjunk at az offtopikba, mielott hatson rugnak minket
Azt tudom hogy az S7e a masik legjobb kamera a G5 mellett..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Ez valami hanyinger...
kep - automata LG G5
Tisztan emlekszem, hogy a v10e vagy v10c szoftververziokon nem csinalt ilyen fostalicska minoseget esti idoszakban...
-
Aryon87
félisten
válasz Potrien #54296 üzenetére
Itt annyira nem, de a kep annyira szetmosodik hogy jaj..
Csinaltam par nappali kepet, majd holnap felteszem oket, miutan visszaalltam a regi bevallt verziora.
Biztos vagyok benne hogy direkt van elqrva a kameraszoftverXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #54299 üzenetére
KDZ-s telepítés.
Manuálisban viszont megfigyeltem hogy a kék szín jóformán nincs, ellenben a piros az 7400K-ig megy fel, a legkisebb érték meg 2400K...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #54305 üzenetére
Ezek utan en is arra tudok gondolni.. Keresd vissza azt az osszehasonlito kepet, amit Krisztiannal csinaltam. Ott is ejjel volt, de igy nem mosta szet a kepet..
Akkor a Skype baxakodasa is furcsa, mert meg rosszabb mint volt, plusz a forrosodas es titanic merules is szokatlan..
Amint hazaerek, megy vissza a 10c verzio, az jo volt, a kepek minisege is kimagaslo volt (Esztergom, Velencei to, Balaton, Janos-hegyi kilato)[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz #18001664 #54313 üzenetére
Ujrahuztam Bridge-val, semmi valtozas. Csinaltam azonnal egy tesztkepet vaku nelkul, hdr nem kapcsolt be, sotetben minek, es akkoris nullas iso erteku kep szuletett...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #54317 üzenetére
Nemtom, bekem valahogy mosottabbnak tunik, mint kellene.
Sehogy nem tudok visszamenni a regi veeziora, igy maradok igy ahogy van.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz deny330 #54328 üzenetére
Pedig voltak ennél jobb képeim is ezeknél.. Elvileg hétfőtől már nem leszek G5 tulaj...
Szeretem a telefont, de túl sok a hiba vele, tegnap meg végleg kikészített..[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz deny330 #54328 üzenetére
Sikerult vegre visszaternem a V10c verziora. Legjobb volt. Esztergomi kepeim, a Balaton, Velencei-to, Janos-hegy helyszineken keszult kepeim mind ezzel a verzioval keszultek. Delutan Vorosmarty ter, karacsonyi vasar lesz a foto helyszinem, remelem tudom hozni a nyari minoseget, persze evszaknak megfelelo korulmenyekkel
Csak eso ne essen...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Annal idegesitobb nincs, mikor valamit le akarsz fotozni, es pozolnak elotte, es vagy 6x megismetlik a muveletet a szaros i4 miatt, es persze a tema elott nezik vissza a kepet, meg veletlenul se allnanak arrebb.. Tekintet nulla
Turista mar inkabb elokapja a Samsungjat a jobb kep remenyeben. En is lekaptam a parost, gondoltam megmutatom az eredmenytXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #54367 üzenetére
Nagyon bejonnek a Xiaomi kepei, ezek pedig hangulatosak lettek.
Az autot elfogadnamXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54370 üzenetére
Jo kepek lettek. Ez a gep egy specko telefon vagy mar fotomasina? (Meg nem gugliztam utana)
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54378 üzenetére
Ja hogy ugy. Ertheto is a kepminoseg igy
-
Aryon87
félisten
Kimentem csavarogni:
Automatan, es manual vegyesen.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]LG G5 v10c verzio
A manualisok tobbsege manualis fokusszal vannak, ugyanis a csilivilik miatt nem mindig sikerult a fokusz.
Az automatak is iranyzott fokuszosak inkabb.DrHertz: jo kepek, az uccso jopofa
Yamato: nem mernek egyedul setalni ott egyedul. Ijeszto hangulata van a kepnek, amugy jol sikerult
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54387 üzenetére
Koszi
Erdemes vegignezd mindegyiket, a lenyeg a kozepetol kezdodikXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54389 üzenetére
G5el is csinaltam, de az ujabb verzioval, a K8al is csinaltam
A kijelzo igyisugyis beeg mar, sot este be is egett, de mind1
Egy darabig meg marad a telo, pont ezert mentem vissza a nyaron bevallt verziora, mert tudtam hogy akkor jo(bb) kepeket csinaltam.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54391 üzenetére
K8. Most is megvan, nem adtam el vegul. Remekul helyt allt, masodlagosnak tokeletes
Ha tudna a HDR-t, a kameraja se lenne rossz, de meg kepstabi sincs benneDeny, azok valoszinuleg a manualis fokusz miatt van, automatan keptelen volt fokuszalni, igy megprobaltam manualisan allitani azt.
A mistani eredmennyel en is elegedett vagyok, a kis bakikat leszamitva, ugyanis ilyen kepeket meg nem csinaltam. Este/ejjel mar allvannyal fotoztam eddig. Es mondhatom hogy kicsit meg is vagyok lepve, sokkal rosszabbra szamitottam.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz ToniSoprano #54395 üzenetére
Nagyon jo kepek lettek
Creepy: valoban, csak meg delutan volt (kb 3 ora)
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #54400 üzenetére
Koszi. 1-2 baki van benne, a manualis fokuszra ugy tunik meg nem ereztem ra megfeleloen, de az automatika a csilivilit az istennek nem tudta beloni (de sztem egy telefon se kepes ra).
-
Aryon87
félisten
válasz maximilian4 #54402 üzenetére
Szerintem a topikjaban hamarabb valaszt kapsz, ok jobban ismerik a telefont, mint ez a topik.
-
Aryon87
félisten
válasz maximilian4 #54405 üzenetére
Ja, az mas. Sajnos a kerdesben nem tudok segiteni, nalam a gyari kamera alapbol tudja a 30sec zaridot maximalisan (G5)
Burt: jo kepek lettek. 👍
Badacsonyi csucsrol lefele 1 tetszik a legjobban a hangulata miatt.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54407 üzenetére
En azt hittem hogy az S7E az tudja a nagyobb zaridot is. Csak 10s a maximumja? Milyenazma?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Burt1793 #54410 üzenetére
Sebaj, igy is latvanyosak lettek a kepek
Az rovid zarido amit irsz
Maximiliannak a hosszu zaridoben kellene 10+ secIndia: S7edge, G5, meg talan a HTC10
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest