Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Forza Horizon 3 az első Xbox Anywhere játék a Forza franchise-on belül. Ezen kívül a Forza 6 Apex jött még ki PC-re.
Maga a Forza Motorsport széria az atyja az egésznek amit a TURN10 csinál a legelső Xbox óta. Ez a Microsoft saját kiadású fél sim-arcade játéka.
Forza Horizon széria 3. résznél jár ebben a hangok és az autók kidolgozottsága ugyan az mint a TURN10 Motorsprot játékaiban ám ezek a játékok inkább arcade, játékfesztiválos élményről szól és a Polyground csinálja.
-
ricshard444
veterán
i7 980X @ 4.2GHz-n. A VGA még a régi netezős gépemből maradt hátra, sajnos ezalatt annyit is ér. 2 hét múlva játszok akkor vele, kár, hogy nem tudtam a kezdő csapatban benne lenni. Csak kövi héten lett volna időm játszani, azért örültem ennyire. Így még megvárom a fizetést, levadászok valami VGA-t és a "jobb" műszakot is megkell várnom, nem valami rövid lista, de remélem megéri. Addig marad a Crew, csak abban már nincs kiüthető tartalom.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
-
sagem
addikt
A másolásvédelmet biztos nem fogják bántani, gyakorlatilag perpill az MS storeos játékokat nem tudják egyedül megtörni, szerintem ezt az MS továbbra is így kívánja hagyni A Quantum Break is csak most jelent meg virágboltiba, de az is csak azért, mert kijött belőle egy Steames változat, ebből meg szerintem nem lesz Steam verzió.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Honor x7a
- Eladó három legenda.IDE-s Optikai meghajtók.(PLEXTOR,PIONEER,ASUS)
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest