Formula-1
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
- Bemutató Call of Duty: Black Ops - Cold War bemutató
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [crey:] Az élhetetlenség országa
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [bacsis:] Elhatároztuk a Zasszonnyal, hogy berúgunk
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [crey:] Így parkolj magyar - mert mindenkivel megesik
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Xirtam
veterán
Ez jó jót nevettem köszönöm!
(#13452) [CS]Blade2 válasza Motion_Blur (#13447) üzenetére

[CS]Blade2
addikt
Ezeken néztem a motorborítás kipufogó felé vezető ívét, és a hátsó részt:
[link][link][link]
A Redbull még mindig a legrészletesebb, a Ferrari javulóban, a Lotus a Redbullra kezd hasonlítani, de sokkal egyszerűbb a hátulja. Oldaldobozban a Redbull-é is kisebb lett szerintem, mint a Sauber-nél, a Ferrari valamiért felülről még mindig olyan szélesnek, és egy mérettel nagyobbnak tűnik, mint a Redbull.

Xirtam
veterán
Kis érdekesség Ferrari F150 Insane Sound! (Ferrari F150 azaz az ENZO utódja)
[ Szerkesztve ]

.noxwill
veterán
nem szoktam ferkákra ilyet mondani, de ez rusnya
All→M8

JColee
őstag
Szerintem egész jól néz ki, bár egy vasalódeszka elférne hátul, olyan üres az a rész.
Vajon ez hány százalékban karbon? Biztos jól ég...

Xirtam
veterán
Persze, hogy rusnya, hiszen a hivatalos bemutatása December. És ezen semmi nincs konkrétan plusz ponyva van rajta, hogy ne látszódjon a végleges forma.
[ Szerkesztve ]

Xirtam
veterán
Amúgy ha érdekel akkor a 92% carbon. A Cockpit 100%-ban carbon. Na de nem offolok tovább

ViiiiktorOC
senior tag
Neee, sírok!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary

Mezcal
addikt
[link]
Williams 1996
Xiaomi Mi 9T Pro 128GB

AMD Power
titán
Mercinek ez a 11 kőr. Nagyon fontosak most ezek a napok és minden egyes megtett kőr.
Xbox Series X Power Your Dreams! ;)

-Mike-
addikt
Azért az, hogy egy kanyarban sem lett eltalálva az ideális ív, ez már művészet baszod.

IreN!CuS
őstag
Csak a nagy tempót vitte át a kanyarokon
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Motion_Blur
félisten
Klasszikus esős ívek
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Mezcal
addikt
Hogy kinek mi az ideális ív, az egy dolog, a versenyzőknél sem mindig ugyanaz. Ráadásul ideális ívről beszélni egy árkád játéknál.
Xiaomi Mi 9T Pro 128GB

Pá
addikt
Így van, ne bántsátok.
Neki ez az ideális ív.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

Mezcal
addikt
Egyébként túlzás, hogy egyik kanyarban sem sikerült az ideális íven maradni, néhol lecsúsztam, ennyi.
Xiaomi Mi 9T Pro 128GB

D@ni88
addikt
Amikor lecsusztal a kovetkezore kanyarra osszejott

Pá
addikt
Én is úgy láttam, hogy csak direkt rontotta el az ívet, hogy jobban jöjjön ki a következő kanyar...
egymás után 15x
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

Motion_Blur
félisten
Felipe Massa se csinálhatta volna jobban.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

cyberkind
nagyúr
Bocs ha vt már !
Reszkessetek 2014re !
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

kukinyo
addikt
Egy fecske nem csinál nyarat.

Motion_Blur
félisten
Szóval ez az év is kuka, oké

cyberkind
nagyúr
Aha ahogy az RB se Newey miatt ilyen jó !
(#13472) Motion_Blur
Megszoktuk már !
[ Szerkesztve ]
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

kukinyo
addikt
RB-nál egy csapat dolgozik.
A ferkárol ez nem mondható el.
Idén lehetne Kimi a VB.
[ Szerkesztve ]

mokus1
addikt
Még el se kezdődött az évad úgy igazán de már kezded, olvasgatom a hsz-eket de hogy mostanában megint kezded azt hogy mondasz valami RB fan szöveget az unalmas.Fejezd már be.

JColee
őstag
A merci meg a 2015-ös kocsin dolgozik már.

kukinyo
addikt
Fejezd be te.
Ha lehet a ferkáról, Lótus-ról, stb beszélni,akkor lehet az RB-ról is.
Nem tetszik, átlépsz rajta
[ Szerkesztve ]

cyberkind
nagyúr
Jó jó, de mindig ezt mondják már az idény közepétől hogy a 201x évadra készülnek, de sajna sose látunk tőlük semmit !

Motion_Blur
félisten
Egy kis elemzés, képekkel illusztrálva: [link]

boogie84
veterán
Ez már egy régebbi videó, kíváncsian várom h mit hoznak ki belőle. Még egy versenyautót közútra?

shteer
félisten
Ferrarit mar temetik, sauber lesz a vb az elmelet szerint?
..szerintem jónak tűnik

Motion_Blur
félisten
A Ferrari és a Sauber talán a két, egymáshoz viszonyítva leginkább eltérő konstrukció, csak ennyi, nem kell többet belegondolni
mod: mondjuk ez a tepsi szerű széles, lapos airbox/motorborítás amit a Ferrari használ, tényleg nem tűnik letisztultnak, olyan böszmének néz ki
[ Szerkesztve ]

shteer
félisten
Csak a keskeny sauberhez viszonyitva.
De lehet meg felrehord a szelcsatorna
..szerintem jónak tűnik

kukinyo
addikt
Már van szélcsatornájuk?
Kíváncsi vagyok hogy akkor idén mire fogják a kudarcot.
[ Szerkesztve ]

D@ni88
addikt
Amikor a bemutaton lattam akkor mondtam hogy megint szeles...
Persze akkor mindenki lehordott, hogy marpedig jo, es brutalisan nez ki.
[ Szerkesztve ]

zetecR
addikt
Én csak azt nem értem, hogy mondjuk a Ferrarinál hónapokon keresztül pénzt, időt, szürkeállományt nem kímélve megalkotnak egy autót/aero elemet; az első teszten készül róla egy fotó és egy okos ember (a fotó alapján) helyből lesz@rozza itt, itt és itt.
Ha ez ilyen egyszerű, miért nem látják ezt a gigaköltségvetéssel dolgozó szakemberek?
Netán egyéb, a fotón nem látható okok kompromisszuma az, amit most, perpillanat látunk?
Vagy nem kellene ezekre a fotó-elemzőkre azonnal lecsapni a HR-es kollégáknak?

AMD Power
titán
Akkor nektek is jól kezdődik mi?

Xirtam
veterán
Mindenki Sauber C32-ről vizionál. Csak azt elefelejti mindenki, hogy az autó önmagában mit sem ér. Arról nem is beszélve, hogy majd az első 5 futam után lesz értelme elméleteket szőnni. Addig én amondó vagyok, hogy a Sauber nem Ferrari verő.
Az F138-ról pedig pont, hogy pozítivabbak eddig a visszajellzések, legalábbis ami a tegnapot illeti. Persze majd Alonso-ra leszek kiváncsi. Ha ő is azt nyilatkozza, hogy több tapadást érzett a hátsó tengelyen akkor már megnyugtatásra ad okot az autó.
De a McLaren tegnapi idejét máig nem értem. Főleg, hogy kemény keveréken futotta Button.
[ Szerkesztve ]

Xirtam
veterán
Ferrari F138 (second clip) - F1 Testing at Jerez 2013 (HD) De hiányozni fog ez a hang jövőre.

AMD Power
titán
Eleve az ember mi alapján kalkulál? Egy verseny kőrt sem mentek ezek az autók. Majd nyár közepén már tudunk esélyeket latolgatni.

Xirtam
veterán
Abból kalkulál, hogy a Sauber "keskenyebb"

mokus1
addikt
Akkor én egy ilyennel neveznék Alfa 1950

shteer
félisten
Miért írod kőrnek a kört?
..szerintem jónak tűnik

TESCO-Zsömle
félisten
Tökegyenes pályán nyernél is vele.
Man sorteras, komformeras, till den gråa massans träl / Accepterar, konsumerar, existerar utan själ

shteer
félisten
Mar csak a Force India varat magara, hogy bejelentse a masodik versenyzojet.
..szerintem jónak tűnik

AMD Power
titán
Az tényleg elég egy VB-re.
shteer: Neked csak ez jött le abból a hsz-ból? Korán van még...

TESCO-Zsömle
félisten
Több helyük lesz előzéskor ráhúzni a másikra.
Man sorteras, komformeras, till den gråa massans träl / Accepterar, konsumerar, existerar utan själ

shteer
félisten
Mar tobbszor lattam, azt hittem eliras
A hsz tartalmaval egyetertek, elso teszt elso napja nem sokat szamit a teljesitmeny ertekelesere
..szerintem jónak tűnik