Hirdetés
Aktív témák
-
toldy
őstag
üdv,
Januárban szándékozok venni egy ssd-t rendszernek, programoknak, és az aktuális játékoknak ( ami épp a gépen van ált max5db). Nálam a rendszer jelenleg egy 120gb samsung hdd-n van ( ami csak 111gb) és 50gb foglalok, de nem szoktam 100gb felé menni. Nagyon maximum naponta 1-2gb írás van, de van hogy zeró
Na most a kérdés, mely ssd-t ajánlanátok? legalább 60gb esetleg egy jó árasított 80gbs, max 40-45k szánnék rá ( ez a vége). Ha 60gb mellet döntök akkor bent hagyom a gépben a 120-st adatoknak, letöltéseknek, így ez a méret is érdekel.Az élet nem habostorta.
-
toldy
őstag
válasz fagy53 #13205 üzenetére
Igen közben elolvastam az előző nagy ssd tesztet is. a napi 1-2 gb az amiről én tudok letöltök, felmásolok,másolok stb.
Bodor: Eredetileg ezeket a 60asokat néztem
Agility 2
Vertex 2
Callisto Deluxe
F60
+ benn hagyom a 120gb hdd-t a letöltéseknek, zenéknek, képeknek, adatoknak , ?lapozófájl? stb. A 90-100gb többet még nem foglaltam el a hdd-n mióta megvan a külső, így ellennék kisebben is. Egyébként van egy 500gb külső hdd-m és arra szoktam mentegetni a dolgokat 1-2 hetente.Csak közben találtam egy ilyet, és ennyiért ha januárban még lesz szerintem ez mellet döntök.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
toldy
őstag
Valaki tuna nekem abban segíteni hogy hol a fenében lehet msata ssd-t szerezni min 30gb-ost? ( az alaplapra valót, olyasmi mint a mini pci-e).
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás