Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
-
_calogero
tag
válasz Tangerine #801 üzenetére
Értsétek már meg, hogy NEM az egyes TV csatornáknál vágják meg a filmeket!
Létezik rengeteg filmből egy finomított változat, aminek a sugárzási joga kevesebbe fáj a TV társaságoknak, ráadásul leadhatják a durvább filmeket akár már este 8-kor is, ami Blockbuster filmeknél hatalmas nézettséget eredményezhet!
És mivel az eredeti szinkronok nem a finomított (cenzúrázott) változathoz készültek, nem azt igazítják hozzá, hanem újat készítenek, amin a legrosszabb esetben szintén finomítanak valamennyit, eltérve az első, eredeti szövegkönyvtől!
Mindenki a TV társaságokat szidja emiatt, mikor ők sz@rnak rá magasról. Nekik a nézettség --> a reklám megrendelések --> a bevétel a fontos!
értem?
[Szerkesztve] -
_calogero
tag
válasz Tangerine #805 üzenetére
A néző szempontjából tök mindegy, hogy ki cseszi szét a filmet.
Pontosan, és én ezért nem nézek TVben filmet már kb 5-6 éve.
Kb 3-4 film volt csak kivétel, de ezeket is a Magyar Királyi Televízió, vagy a Danube Television adta!
Mondjuk tapasztalataim szerint a TV2 inkább újraszinkront csinált 1-2 filmhez (Beverly Hills-i zsaru trilógia), de nem szokott vágott filmeket adni, míg az RTL kiherélve (szétszabdalva, újraszinkronizálva) ad le szinte mindent (Die Hard filmek, Szikla, Utolsó cserkész, Alien filmek,...)!
[Szerkesztve] -
Exakt
aktív tag
válasz Tangerine #900 üzenetére
meg lehet nezni...
nekem is megvan...
en talán a lord of war-t mondanam legalabbis a kategoriajaba..
amugy nem tudom hogy vagytok vele, de rengeteg remake-et csinalnak, es mar jo ideje nicns ujj a nap alatt, egyre nehezebb kiemelni egy filmet a tomegbol...
neha ha jo filmet akkarok nezni akkor inkabb eloveszek egy regebbit mintsem megkockaztassak egy ujjat... egyre kevesebb olyan film van amire azt mondom hogy azert erdemes beulni a moziba....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest