Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukulec
őstag
válasz lezso6 #149710 üzenetére
jó, de nyilván mindenki a neki tetsző filmmel tud rezonálni. pl. nekem Michael Mann Utolsó mohikánja 10/10-es, mert jó a története, nagyszerűek a színészek, a szövegkönyv, csodás az operatőri munka, a zene pedig mindenidők egyik legjobbja. imdb átlag 7,7/10... ezzel olyan remekmű környékén található, mint a Doctor Strange. erre nincs mit mondani
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
KISDUCK
addikt
"Kritikusok meg művelt emberek" amit a kritikusok pl.: a szándensz filmfesztiválon ajnároznak, az általában egy bélsár. El kell engedni ezt a ragaszkodást a nagy oldalak meg díjak pontrendszereihez. Már elég sok ember van elég változó értékrendszerrel, tapasztalattal és egyebekkel és pár kávé lefőtt már az első mozgóképek bemutatása óta. Már nem népszerű vagy ismert Buster Keaton, a filmjeit már nem igazán játszák sehol? A Halálos Iramban 69 meg imdb-n 11,3 ponton áll a 10-ből? És? 100.000 szavazóból 97.000 más véleményen van mint pl.: te? És? Az oscar díjat nem az a film vagy színész kapta mint ami/aki szerinted megérdemelte volna? És?
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Az a baj, hogy objektív listaként szeretnéd értelmezni emberek szubjektív véleményének halmazát. Ez inkább érdekesség, ugyanúgy, mint pl. a meta vagy rotten toplisták vagy akár az Oscar.
Meg őszintén, az sem állandó, hogy mit gondolunk kiemelkedőnek. Vagy a ma emberének úgy kéne értékelnie, hogy a Citizen Kane vagy a Fritz Lang-féle Metropolis top filmek? Nem gondolnám.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nagyúr
Szerintem meg a Dark Knight sem lóg ki nagyon abból a kontextusból - jól meg van pakolva elgondolkodnivalóval, minden egyéb filmes értéke mellett. Úgy általában, az első 5 film a listán, bár nekem egyik sem top 5, szerintem kb. rendben van. Nekem a 6 és 16 közötti összes film (kivéve Fight Club) sokkal jobban csípi a szemem.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs