Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
No Rush megtekintve. Véleményt majd egy Logout személyes bejegyzés keretein belül, mert van mondanivalóm, és még a 4DXről is írom a véleményt. Ez így összességében meg hosszú lenne egy komment keretein belül.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Hmmmmm
All→M8
-
callmeakos
veterán
All→M8
-
callmeakos
veterán
Újabb fejezetéhez érkezett a Hollywood vs. játékpiac harca: GTA 5
Kicsit lubickolhattam mikor megírtam, de rendesen megszenvedtem vele mert a forráshír full zavaros volt
Remélem érthető.All→M8
-
callmeakos
veterán
Köszönöm
(#26104) Integra
Ennek örülök. Próbáltam minél kevesebbet beszélni magáról a játékról, közben úgy, hogy nem zavarok össze senkit. Látszik hogy a Bosszúállók által bevezetett előzményfilmes forma beválhat. Kérdés hogy a Marvelen kívül él e valaki ezzel a módszerrel. De tulajdonképpen csak idő kérdése tényleg, mikor nőnek a videójátékok a filmipar fejére.All→M8
-
callmeakos
veterán
Fan Art de kicseszett jó
Hank Pym vs. Ultron.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Gravity bemutató
Láttam ennek a filmnek az előzetesét a Rush előtt, de annyira nem voltam elragadtatva, mert nem kicsit buzerálta a szemem a kamerakezelés, de így ennek fényében már érthető. Remélem ez a film ledöngöli végre az Avatarnak kikiáltott világlegszebbfilmje titulustAll→M8
-
callmeakos
veterán
Többnyire kapcsolható a filmekhez. Nyugodjék Békében
All→M8
-
callmeakos
veterán
De szeretem amikor valami jó dolgot harmad vagy negyedáron szerzek meg
A film egyébként még mindig ki*aszott jó
Állítom ez a filmtörténelem legbetegebb jeleneteAll→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Tibiajax #26536 üzenetére
Én is végignézem, gondoltam 3 perc semmi az.
De még mindig nem tudom eldönteni hogy ez most valami überreális dokumentumfilm vagy valami beteg ember szüleménye. Mindenesetre csoda hogy nem ült mellettem/előttem/mögöttem senki, mert furán néztek volnaEzért sem mertem poénkodni vele mert nem tudtam eldönteni, mi a frász akar ez lenni....
All→M8
-
callmeakos
veterán
Segítenétek az esti film eldöntésében?
Pacific Rim vs. World War Z
Nem tudok dönteniAll→M8
-
callmeakos
veterán
válasz ígyvanferi #26730 üzenetére
Jelen kedvezmény alól kivételt képez a Gravitáció című film, melyre a normál, www.cinemacity.hu holnapon található árakon lehet jegyet vásárolni. A Palace Mammut mozi és a Cinema City WestEnd 4DX vetítései nem vesznek részt az akcióban.
Ez a helyzet
Én is azt néztem volna meg....All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz ígyvanferi #26730 üzenetére
Egyébként állítólag a film forgalmazója szívózik valamiért. És mivel ővék a film jogtulajdona, megtehetik.
Szerintem rájöttek hogy túl népszerű a film ahhoz, hogy betegyék az akcióba. Úgy vannak vele hogy e nélkül is nézni fogják. Ami egyébként igaz is.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
nemideakartmenni
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Azért az kemény hogy a moziünnep alatt a filmek kezdete elött 2 órával elöbb át kell venni a jegyeket.
Még jó hogy én csak pest másik feléböl megyek, nem ugy mint a barátaim, akik vidékröl....All→M8
-
-
callmeakos
veterán
válasz aizen92 #26885 üzenetére
Kb. háromnegyed órája hívtam őket. Akkor még elértem őket, igaz legalább 5 percet várakoztattak, de nagy nehezen kapcsoltak egy manust.
Most mindenki gondolom rohamozza őket a jegyfoglalások miatt.
Nem tudom mért kellett az online jegyrendelő felületet kilőni. Most elérték azt hogy mindenki a telefonos vonalat támadja meg..All→M8
-
callmeakos
veterán
Nos innen is szeretném üzenni a Cinema City illetékeseinek hogy elmehetnek a tudjákhova.
Állítólag azzal az indokkal hozták a 2 órás jegyátvételi határidőt, mert tömegre számítanak, és ne vegyék el a jegyvásárlási lehetőséget másoktól az "indokolatlan" jegyfoglalások
No akkor elmondanám hogy talán a legnagyobb Cinema City komplexumban a.k.a Aréna Pláza egy darab embernél nem volt több az átlagosnál. Még azt sem lehet mondani hogy tömeg volt. Mikor odaértem a jegyekért 13:15re kígyózó sorok helyett 2 ember állt előttem. de gondoltam korán van még. De az, hogy a 2-300 férőhelyes teremben ha voltunk összesen 40en akkor sokat mondtam.De még mikor vége lett a filmnek fél 6kor, akkor sem volt semmi különösebb tömeg. Ennyit erről. Köszönöm a felesleges 2 órás felesleges várakoztatási időt.
De legalább a film feledtette ezt. 5en ültünk be a Családi Üzelmekre, de mindenki szkeprikus volt a filmmel kapcsolatban. elvégre aminek ilyen rossz a címe, az nem lehet jó film. Ennek ellenére mindenki széles vigyorral jött ki, és én is sz*rrá röhögtem magam, pedig én már láttam egyszer
8/10 Még mindig. És még mindig azért ennyi, mert még mindig felesleges az az utolsó fél óra.
Viszont most bennmaradtam a kivágott jelenetekre, amit múltkor kihagytam, és a legultolsó, amivel Anistont szivatták, jó gag voltAll→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest