Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kekesi132

tag

válasz hdtomi #1252 üzenetére

Köszi az ajánlásokat, de mindkét kiadót ismerem már. A Second Sight Filmstől egyelőre csak a World on a Wire van meg, de több kiadványukat is szeretném majd beszerezni. Elsődlegesen a Martin (George A. Romero; 1977) és a The Texas Chainsaw Massacre (Tobe Hooper, 1974) limitált kiadásait szeretném beszerezni, de előbbi UK exkluzív, és jelenleg Amazonról sem rendelhető.

Szóval, ha valakinek van az Egyesült Királyságban élő ismerőse, és rendelne rajta keresztül a közeljövőben, esetleg kifejezetten a Second Sight Filmstől érdekelné valami, akkor én benne lennék közös rendelésben.

Még azt bánom, hogy az eredeti 1978-as The Dawn of the Dead limitált kiadását nem szereztem be tőlük, mert az elképesztő kiadvány lett.

Viszont biztos le fogok vadászni egy példányt valahonnan, mert az az egyik kedvenc horrorfilmem.

A Via Visiontől az Imprint kiadványok tetszenek, de sajnos a legtöbb limitált, és amik igazán érdekelnének már elfogytak, de a Jacob's Ladder (Adrian Lyne; 1990) lehet a kosárban fog landolni.

Azt megkérdezhetem, hogy az említett kiadóktól melyik filmek vannak meg?

#1253 koncsik
    Persze, nem titok. :D Huszanhat éves vagyok.

#1254 Vikthor

Mondjuk van még néhány ismertebb film a kollekciómban, pl. a 12 Angry Men, a Videodrome, a RoboCop vagy az Oldboy. Egyébként a Cinema Paradisot már régóta szeretném megnézni, a rengeteg pozitív vélemény mellett már a puszta témája is megfogott (szeretem a filmek erejéről, illetve filmkészítéséről szóló filmeket).

A nagydobozos Kubrick kollekcióval én is szemeztem már, de egyelőre maradok ennél. Őszintén bevallom, hogy nincs még 4K lejátszóm, szóval előbb azt kéne beszerezni, lehetőleg régiófüggetlent. Aztán majd lehet frissítik idővel néhány kiadványt.

Az új szerzeményeid közül a Casablanca az, ami szintén régóta tervben van, de eddig még nem sikerült rá sort kerítenem.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés