Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nonameboi
csendes tag
Sziasztok! A tavalyi Super mario bros animációs film valahol elérhető, gondolok itt külföldi webshopra, magyar vonatkozással? Nem találom sehol, de gondolom akkor a lengyeleknél vagy cseheknél sincs ilyen, de ti hátha jobban képben vagytok ebben.
-
nagyúr
Érkezik egy nagy kedvencem:
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Aquilone_90
újonc
Sziasztok, megérkezett a T1 steelbook. Valaki megrendelte rajtam kívül?
-
nagyúr
válasz Aquilone_90 #2059 üzenetére
Szép kiadvány, nekem is steelbook van de a sima BD. Honnan van a tied? Gratula hozzá, milyen a képe és a hangja, kapott a hang is új mastert? Dolby Vision jól mutat rajta, nekem még csak a koaramban van, majd karácsonyra küldöm a fizetés gombot...
Szerintem ezt a sima műanyagtokos verziót fogom berendelni és annak a lemezét rakom bele a jelenlegi steelbookomba.
[ Szerkesztve ]
-
Aquilone_90
újonc
válasz Vikthor #2060 üzenetére
A filmgame.cz oldalról rendeltem elő, múlt héten adták fel. Még nem bontottam ki, szóval sajna nem tudom, milyen a kép/hang, de a hátulján lehet írja (én sajna annyira nem értek hozzá, ez új master-e, nem tudom, hol lehet megtudni)? A sima blu-ray lemezen elvileg van magyar vonatkozás. A doboz nagyon jól néz ki, a második részt is remélem, hogy majd kiadják hasonló minőségben.
Decemberben pedig jubileumi 4k mozi vetítés a Pólus moziban, jegy már megvéve…
-
nagyúr
Akinek nem lenne még meg, most a Westend én a mm-ban darabja 7e forint, ennyiért ajándék.
-
hdtomi
senior tag
Terminator 1 UHD-val én is szemezgetek. Mivel ha jól számoltam 5 fajta steelbookban megvan, nekem is elég lesz a műanyagtokos. Igaz csak a steelbookhoz jár a BD, amin rajta vagyunk. Gondolom ahhoz nem nyúltak, viszont tudtommal az is remastered képpel rendelkezik és ott van a magyar vonatkozás a korongon. Az UHD képe nagyon szép lett, ezeket a mintaképeket találtam és az értékelések alapján is szuper, pl. a legutóbbit, amit olvastam 5-ből 4,5 csillagot kapott a képminőség, a hang talán 5/5.
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
nagyúr
Talán nem teljesen tartozik ide, de félig igen. Elővettem a 2 nagy mester tiszteletére az alábbi filmeket, amik megvannak a gyűjteményemben. Igen, Ennio Morricone-ról van itt szó illetve Nino Rota-ról, akivel a közös művük ráadásul a filmtörténelem top 10-es film egyike, The Godfather (A Keresztapa), ami a filmzenéjét illeti.
Nem véletlen ez a poszt, hiszen ma este az Erkel színházban Ennio Morricone és Nino Rota filmzenei estje lesz látható és hallható. Sajnos a jegyek már elkeltek.
Nektek melyik a kedvenc zenétek Ennio-tól? Nálam ezek szerepelnek legelöl:
1. Once Upon a Time in the West
2. Cinema Paradiso
3. The Thing
4. The Professional
5. Dollar TrilogyÍme a filmek (Days of Heaven útban van már ).
Illetve a 2 mester közös alkotása:~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- DIGI kábel TV
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- E-book olvasók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest