Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Felvételi feladatsor jogi egyetemek számára
- Milyen mosógépet vegyek?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
válasz Gabeszfoci89 #13043 üzenetére
Én is kinyitottam Schweinit. Használható még? Kulabá helyett, mert a másik cb Futties Lucio, őt nem cserélném le:
PSN: OldSlowhand74
-
Sirandrish
legenda
-
miro.
senior tag
Azert ez is csak olyan mint egy promo resz.
Ismetelheto pack,de 4-500 packbol se tudsz mindenkit kinyitni,hanem ugyanugy az a felso sor csak par embernek,vagy csak abbol par darab esik be.
De ravesznek sok embert hogy napokig packet nyitogatnak. Valamit tudnak ezek a kocsogok.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
miro.
senior tag
válasz Woodslave #13058 üzenetére
Viszont ha belegondolsz,mondhatnak hogy itt van minden,100-150 packbol,1-2 nap utan tenyleg mindened meglehetne,majd jatszhatnal a csapatoddal egy honapig lazan.
Ehelyett azt mondjak,hogy a tobbsegnek inkabb az egyfajta szerencsejatek fuggosege a fontosabb,igy azt tudjak ezzel most hetekig taplalni,mint hogy egyszeruen csak jatszananak.
Mert azt valojaban 2 nap utan mindenki megunna,amikor 10 meccsbol 9x a messi pele r9 jonne szemben.
Elvesztene azonnal a varazsat az,hogy neked is van.[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Woodslave
félisten
ez amiatt van mert a játék alapvetően xar és nem nyújt jó élményt az esetek nagy részében.
Én nem vagyok szerencsejáték függő, soha nem játszottam nyerőgépekkel, lottó, kaparós csak az egészséges mértékben, de szinte nulla. Ezt meg pörgetem egész nap pedig kész vagyok, tudom tök mindegy, csak foglalkozni akarok ezzel a xarral, bár nem tudom miért
Szerk: teljesen igazad van, már most nem jelent semmit, csak akarod hogy meglegyen.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
miro.
senior tag
válasz Woodslave #13060 üzenetére
“ csak foglalkozni akarok ezzel a xarral, bár nem tudom miért “
Ez talan a legpontosabb megfogalmazasa a fuggosegnek.
Most a bughalmaztol felreteve:
Annyiban megvedem oket,hogy a focinak van egy szabalyrendszere,amit be kell tartani.
Olyan nagy variacio nincs mar benne.
Nyilvanvalo,hogy beletesz sok ember 500-1000 orat,es ez egy par honap mulva egyszeruen mar nem lesz szorakoztato.Nagyon keves jatek van amit ennyi ido utan is,a het mindennapjan orakon at tudsz jatszanj ugy,hogy nem mondod azt hogy egyszeruen meguntam,eleg.
Pont ez a resze tud leragasztani,a jatek nem.[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Sirandrish
legenda
Olyankor mivan amikor nyitok egy ilyet:
Volt is 2 Etoo a csapatomban. Az egyiket ugye használom, de volt egy másik (fingom sincs hogy mi a különbség), azt valahogy be is raktam SBC-be, de ezt nem tudom, csak úgy ha azt rakom be ami jelenleg a csapatomban van (gondolom én), de akkor elvesznek annak a statisztikái? Azt nem szeretném, mert ő a legrégebbi playerem, és ő az aki valszeg végleg a csapatban is marad..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Woodslave
félisten
válasz Sirandrish #13065 üzenetére
swap player és akkor sbc-be azt rakod aki a klubban van és aki nem a régi
a másik lw volt nála is két shape volt
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Woodslave #13066 üzenetére
És tényleg...szuper, köszi
Igen azt tudom hogy két feéle van belőle, de a statjai tán megegyeztek. Amúgy Figoból is 2 féle van !?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
|AP|
veterán
na jó, én fel is adtam... Azért akartam De Jongot és Araujot nyitni, hogy legyen valamennyi coin, ha tényleg jön egy 99-es Lewa.
De már tényleg totál kiégtem ebben az értelmetlen nyitogatásban. Majd pénteken kinyitom pakkbólA legjobb viszont az lenne, ha Cruyff kapna egy normális lapot SBC-ben
-
Sirandrish
legenda
Új rekord...
Mind dupla volt a pakkbanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nah jött egy Lewa, szóval már fix hogy az ő speckó lapját se nyitom majd ki
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Woodslave
félisten
amit írtam megcsinálsz minden ikon sbct-t totsokat qs, meg amit mondjuk még el lehet adni pozi modifier. Csak a múlt héten vettem 300k-s packot meg most 400ks packot, meg már van 130k-m megint. (jó csaltam 40k-t a másik accról)
Amikor nincs már nagyobb értékű ikonos sbc pack akkor meg a 90+ picket csinálod az is adogat tots lapot. Talán kettő olyan volt ami 20k körül ment, pár 14k a többi qs.
-
EA's hit
őstag
Na egy ikon pickbol megerkezett ss Pelé is
-
koppasz1986
tag
Mennyire unom már ezt a sok verebet... játszani nem tudnak csak annyit, hogy leviszik az alapvonalig azt visszagurítgatják meg 100kmről becsavarják... a kontrollert addig verdesném a szájukba fele míg az utolsó darabját is le nem nyelték
-
Sirandrish
legenda
Ahh gyerekek, ezt már tényleg nem hiszem el. Megint Futties, megint Alisson...csak ma megkaptam már 4szer
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mrguba
őstag
válasz Sirandrish #13081 üzenetére
MI bajod van mar komolyan???
MEhet vissza legalabb ratinben jo..
HIsztizel itt te is mint regen masok akik mar megtanultak viselkedni
Jobban orulnel 10 rar goldnak?
WOODY is hisztis volt[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Mrguba #13082 üzenetére
Lehet fura lesz meg "egyedi", de én ezeken a végeláthatatlan köröket azért futkosom hogy nyissak valamit amit aztán használni is tudok, és nem azért hogy még 3milliós kört fussak..
Hihetetlen lehet, de vannak ilyenek...egy biztos (én)
Azt meg külön sajnálom hogy arra használom a forumot hogy írjak...pofátlanság tudomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mrguba
őstag
válasz Sirandrish #13083 üzenetére
Nem baj ha irsz......
Szerinted hany sbct csinaltam?
Lofaszt meg lofaszt nyitottam
Ez van...de nem sirok..
WOODYTOL kerj tanacsot segit -
Sirandrish
legenda
válasz Mrguba #13084 üzenetére
Biztos hogy nem vagyok az élmezőnyben az SBC számnokat illetően, és az is biztos hogy van aki évek óta edződik ezeken a sz*rságokon, de nekem még új
Vagyis nyilván nem új, mert minden játék amiben van lucky faktor az egy netto szopatás az egyszeri játékosnak, de a fifa még csak most sz*pat le először...főleg ilyen csúnyánEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mrguba
őstag
válasz Sirandrish #13086 üzenetére
FIgyelj allj ugy hozza hogy a fasz rossz vegen allsz es orulj annak amit kapsz...en evek ota ott vagyok...megszoktam
-
Sirandrish
legenda
válasz Mrguba #13087 üzenetére
"Megérte" sírni, mert azóta jött 2 Mertens. Nyilván nem tudom használni, meg ratingbe is kisebb de már akkor is untam a Brazilt
Azt már évekkel ezelőtt megtanultam hogy nem lehet nyerni ha mázli kéne, de megemészteni még most se tudomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
david368
aktív tag
Toty után kinyitom az SS-t is így játék végén bár még mindig majdnem karcolja a 2 misit
-
Woodslave
félisten
válasz Mrguba #13090 üzenetére
De én azért mert xar a játék nem azért mert nem nyitok semmit.
Most is az a qrva qvalit is hagyom inkább a francba
Ebben a játékmenetben Zidane egy kalap xart nem ér. Se támadás és védekezés. Ki kellene venni a fenébe
[ Szerkesztve ]
-
david368
aktív tag
SS VVD után egy kis lájti Henryka vacsi után
-
Sirandrish
legenda
válasz david368 #13099 üzenetére
Minden egyes fehér/ezüst konfettinél őt vagy Roncát várom, de az enyén még nem talált ide. Pedig ő perpill az egyetlen (meg talán messi) akire lecserélném Etoot
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Politika
- Tippmix
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- További aktív témák...
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest