Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz ablack #18820 üzenetére
Én csak olyat találtam, hogy letiltottam őket az üzengetésről (fogaskerék ikon a chat sarkában)
-------Kétfaktoros hitelesítés témához: Nekem évek óta rendben van, persze mindig van legalább egy eszköz, ahol be vagyok jelentkezve az adott helyre (nem csak facebookra), így kizárni magam még nem tudtam... Én jobban érzem magam, hogy kb. minden fontosabb weboldalhoz be van kapcsolva... még ha nem is véd meg 100%-ig, de azért, ha csak véletlen egy jelszavam is kiderülne, akkor lehetnek olyanok, akiket megállíthat.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz #27441408 #18828 üzenetére
Az nem az Messenggerre úgy tudod felvenni könnyen az éppen megismert személyt, hogy beolvasod a QR kódját. (Ilyen van Snapchaten és Twitteren is)
(#18824) sutszi: Én is QR kódos belépést használok ott
Annyit tennék még hozzá, hogy a Facebook nem erőlteti teljesen az sms-t (és már a google sem), illetve a kódgenerátort sem. Bejelentkezett fiók mellett a Facebook és a Google app is megjelenít egy értesítést, amire bökve be lehet lépni kód írogatás nélkül.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz WhiteWalker #18840 üzenetére
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz chungee #18897 üzenetére
Firefoxon nem lehet bekapcsolni, nem látszik a menüpont a "Beállítások -> Értesítések" helyen, legfeljebb akkor, ha böngésző user agent cserével elhiteted a weboldallal, hogy Chrome-ot használsz, de nem biztos, hogy működni fog, nem tudom mennyire speciálisan van Chrome-ra fejlesztve az értesítési rendszere.
-
veterán
-
veterán
válasz repvez #18919 üzenetére
Az a baj, hogy sokan elrejtik az adatokat ismeretlenek elől ( én is ), szóval megtalálni valakit vak szerencse, ha a neve valami "népszerűbb" fajta. Ezen nem segít egy fejlettebb kereső sem.
Egyébként én személy szerint nem is szoktam ott keresni. Akit ismerek és facebookon (is) akarok látni, azzal már bármilyen más módon, de tartom a kapcsolatot vagy pl. megtalálom az ismerősök ismerősei között.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz krizmo_ #18926 üzenetére
Pont annyit látsz itt PH!-n rólam (elvileg), mint Facebookon, ha nem vagy az ismerősöm. Én nem állítottam, hogy nem lehet megtalálni engem, csak hogy a facebook keresőjében igencsak nehézzé válik, mert amiket ő szűrési feltételeket megadott, azokból minimális látszik nálam is facebookon, ha nem ismerősöm.
Ugye én ritkán keresek, de kis szerencsével megspékelve én is sikeresnek mondanám magam. Volt már, hogy egy screenshoton ott felejtett ismerősének neve (publikus volt az ő ismerős listája) + profilkép alapján találtam meg valakit, vagy másik alkalommal pl. csak annyit tudtam, hogy kb. mit dolgozik, kit ismer és hogy mikor van a születésnapja persze őket nem azért kerestem, hogy ismerősök legyünk, csak kíváncsiskodtam kik lehetnek pontosan. Ezekhez nyilván kellett, hogy ne "csak ismerősök" legyenek a beazonosításhoz szükséges adatok
-
veterán
válasz #27441408 #18931 üzenetére
Csak halkan megjegyezném, hogy ez nem az az értesítés, ami nincs firefoxon. A tárgyalt értesítés akkor kellene megjelenjen, amikor nem vagy a facebook oldalon. Itt egy példa oldal, hogy kb. milyet kéne látnod. A "try to conquer italy" gombot megnyomva 5 másodperc múlva megjelenik, ha előtte engedélyezted a weboldalnak az értesítés megjelenítést.
(#18937) silver star : Semmi gond, előfordul
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #27441408 #18958 üzenetére
Hát igen, a Chromium-félék gyorsabbak még mindig, mint a FF
Egyébként a gyengébb laptopra én Waterfox-ot raktam még régebben, amikor csak a görgetés akadozott. Ugyanazt a profilmappát használja, mint a sima Firefox, szóval csak telepíteni kell és ugyanúgy megy, emlékeim szerint.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #27441408 #18960 üzenetére
Ezt olyankor küldi automatikusan mikor valaki, akár te is, elrontod a jelszavad bejelentkezéskor... én már rég kikapcsoltam az egyik alkalommal...
Egyébként ha valaki nem tudja a jelszavad, akkor mitől kéne megijedni? Hogy egyáltalán megpróbálta? Ha nem kitalálható jelszavad van, akkor kb. mindegy...Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Hmm... központi hiba is lehet akár, mert nálam is gond van, nem tudtam az előbb küldeni egy sima fotót...pedig többféleképpen is elmentettem, se jpg-ben, se png-ként nem ment át
(#18966) Zin: Mérethiba esetén azt írja ki, de nem tudok róla, nálam még 25 MB a limit.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz -Maci- #19074 üzenetére
Ha a fiókodból kizártak, megerősítés miatt, akkor a facebook.com-on, a bejelentkezés után megjelenő "űrlapon" kell feltöltened az igazolványod, esetleg még a neved is megváltoztatnod mellé. Más módszert nem tudok rá, hogy működne. Az igazolványszámot takard ki rajta.
-
veterán
freeemaillel próbálkozol regisztrálni? Nem lepődöm meg, hogy oda nem érkezik a megerősítő email
A telefonszám megadástól pedig semmi bajod nem lesz.Szerk.: de lehet félreértelek. Mindenesetre egy normális email szolgáltatót használj, pl. gmail, outlook
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz szami777 #19147 üzenetére
Facebook.com-on a kis chat ablak alján írja, hogy honnan lett küldve az üzenet + a topikgazda által bekeretezett helyen lehet még látni erre vonatkozót. Máshol már nem.
(#19150) krizmo_: Az a jelzés dinamikusan változik, annak függvényében, hogy honnan ír? Ebben volt változás? Eddig úgy tudtam, hogy a szürke "f" azt jelzi, hogy egyáltalán nem használja a messenger alkalmazást.
-
veterán
válasz krizmo_ #19159 üzenetére
Na igen, abban én sem lennék biztos De pl. engem könnyű megfigyelni ebből a szempontból, mert gépen nem vagyok hajlandó nagy betűvel kezdeni az üzenetet (csak, ha számít valamiért), telefonon meg ugye alapból nagy betűvel kezd
-
veterán
Másnak is van gondja a messenger üzenet keresőjével?
Mostanában nem hajlandó megtalálni egyes üzeneteket, amik tuti tartalmazzák a keresett szót... mármint utána felgörgetve hozzá látom, megvan, de vagy egyáltalán nem talál olyat, ha nincs másik az adott szóból vagy kevesebb kerül a találati listáraHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz mikk2000 #19302 üzenetére
Nekem egy velem együtt három személyes beszélgetésben fent a jobb sarokban vannak hívás gombok is, és ha fölé viszem az egeret, akkor "group call"-t ír, szóval lehetségesnek tűnik a csoportos hívás is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz mikk2000 #19314 üzenetére
1. Adott emberekkel létrehozol egy közös beszélgetést. Az új üzenet ikonra kattintasz, megadod a címzetteket és egy kis üzenetet írsz bele. (nem tudom hánnyal működik, lehet van egy limit és azért nincs hívás ikon nálad, neten azt olvastam 50-nel is működik...)
2. Fent a sarokban a hívás gombra kattintasz és várod, hogy mindenki becsatlakozzon.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
-
-
veterán
-
veterán
Hopsz, akkor még próbálkozhatsz valahogy kiválasztani a megfelelő div-et (én maradtam az ABP + Element hiding helpernél, nem tudom hogy működik az ublock), nekem az már nem volt felette, mert már egyszer takarítottam a chat lista tetejéből.
-
veterán
válasz krizmo_ #19576 üzenetére
Rendben, ez az app nekem hónapok óta fent van, probléma nélkül, sajnos az egyedi színezés funkciója nem működik július óta, de üzenetet számolni tud. Persze ettől még garanciát nem tudok adni, hogy nála is 100%-osan hibamentes lesz.
Ez egyébként, amíg külön telepíthetőek voltak, addig egy messenger kiegészítő volt mobilokon, azt hiszem, a messengerben lévő listában találtam (de már tudjuk milyen jó a memóriám )Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz djstavross #19652 üzenetére
Nem kifejezetten iOS probléma, Androidon nekem is csak ikonra megy az efféle értesítés.
-
veterán
válasz Bjørgersson #19658 üzenetére
Nekem a Messenger appban Androidon van egy ilyen gombom, ami a "Message Requests" közé teszi be a beszélgetést (elvileg, mert még nem volt senki, akivel kipróbálhattam volna, csak egy kis ablakban írja, ha rányomok).
Azt nem tudom, hogy ezen funkció megkapásához kell-e a béta státusz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kriszwells #19661 üzenetére
Lehetséges okok, hogy nem látod azt a hozzászólást:
1. A poszt tulaja törölte.
2. A komment tulaja törölte.
3. A komment tulaja letiltott téged.
4. Esetlegesen a facebook rendszere utólagosan kiszűrte és nem számít "top komment"-nek -> ki kell választani a hozzászólás szekció jobb felső sarkában lévő gombocskával, hogy minden kommentet láss.
4+. Valami ami, nem jutott eszembe(#19660) svensson: Hát legalább Napod sincs gondolom
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Bjørgersson #19660 üzenetére
Most láttam meg, hogy PC-n is van ilyen funkció a bal oldali listában, a beszélgetések melletti fogaskerékre kattintva.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz rétisün #19752 üzenetére
Bejegyzésben közvetlenül elvileg nem lehet, Messenger üzenetben *csillagok* közé kell tenni, akkor félkövér lesz, illetve a facebooknak van egy Jegyzetek funkciója, ahol lehet formázni a szöveget.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest