Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz echterion #38623 üzenetére
Én UK-ra állított VPN-el próbáltam, fel is dobta a 30 napos trial-t de regisztráció során panaszkodott a valós, Magyarországi lakcímemre és a fizetési módszerre (Location & paying method), furcsállom, hogy nálad nem. Nem akartam kamu adatokat generálni, így inkább kikapcsoltam a VPN és bepróbálkoztam a 7 napos próbával, elvileg sikeresen mert kaptam BF1 és BGV kódot is, már csak az Origin-en nem tudom regisztrálnom magam valamilyen technikai hiba miatt, azt írja próbáljam később. Próbáltam böngészőn és kliensen keresztül is.Lehet, hogy le van terhelve?
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz echterion #39246 üzenetére
Már aki regizett
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
-
l.skywalker
félisten
válasz echterion #39611 üzenetére
A Ninja Theory-t (a játék fejlesztője) 2018-ban felvásárolta az MS, így már hivatalosan az Xbox Games Studio alá tartoznak és az XGS játékok "örökké" bent maradnak a Game Pass-ban, kivéve persze ha valami licensz vagy egyéb okok miatt lekerülnek a store-ból, lásd: korábbi Forza Motorsport és Forza Horizon címek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz echterion #40286 üzenetére
Nem pc-re akarom, hanem párom húga kap pár játékot kari xboxra és lesz közöttük online játszható is és ugye ahhoz kell előfizu.
De ahogy olvasom akkor a kis csaj fiókján meg kell venni a pc-s game pass-t 300-ért ami 3 hónap.
Utána megvenni az 1 hónapos ultimate pass-t 300-ért és így lesz 4 hónap ultimate 600-ért. Sima liba.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz echterion #40590 üzenetére
"Az egész topik a fillérkettyintésről szól."
Csodálkozom, hogy a 8 török lírás havi Amazon Prime-mal még nem találkoztam. Elvileg csak egy török cím kell hozzá. Nincs éves, de állítólag minden hónapban ugyanennyi és meg lehet venni újra.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Dilikutya
félisten
válasz echterion #41772 üzenetére
Ezért van PC-m, azt másra is használom. Mondjuk mostanában rendszeresen játszogatok, így épp egy konzol sem lenne kihasználatlan, de szerintem nekem sose lesz. A téli upgrade után a proci is évekig jó lesz ismét, az RX570-ből sem volt még hátrányom, a Far Cry 6 is szépen ment vele high-on (azért az ultrát már nem erőltettem, elég diafilmes élmény volt, bár ott a chip mellett a 4GB VRAM is korlátozhatott már), így egyelőre nem zavarnak a VGA árak.
A sok munkahelyi idióta miatt kell néha egy kis népességritkítást tartani az oroszok, dél-amerikaiak meg Los Santos lakói körében.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
-
coolpet
senior tag
válasz echterion #43725 üzenetére
Igaz, de ha korrekt lenne visszavenné. Benéztem, a címben steam account volt, egyetlen találat, a többi GOG volt feleannyiért. De én szerettem volna steam-re. 11K azért nem kis pénz, főleg, hogy lehet Winter Sale-ben meg 4000Ft lesz.
Lehetne együttműködő ha már szépen kértem, és nem vettem el a steam account adatait.
Visszaadnám a linket, és megváltoztathatná, mindenki boldog. Sajnos pedig ha nem jutunk dűlőre, akkor meg fogom próbálni, mert a G2A dispute annyi, hogy próbáljak megegyezni a sellerr-el, ők nem szólnak bele. -
Anonymusxx
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik