Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
<MZ/X>
őstag
Lenne egy-két kérdésem a Steam-mel mint olyannal kapcsolatban. Próbáltam utánajárni, de sehol nem találtam kielégítő választ.
Mostanában a GOG-ra vagyok rákattanva, nagyon tetszik az egész rendszerük. Steamről eddig még nem vettem játékot online, de most tervezem (sajnos csak töredék érhető el máshonnan is).
1) Ha megveszek egy játékot (pl. Total War: Shogun 2), beregelem, akkor azt utána bárhol&bármikor le tudom tölteni a Steamen keresztül a CD nélkül, nyilván belépve a Steamembe?
2) Ha, tegyük fel, vettem online egy játékot Steamben, feltettem a laptopomra, akkor az asztalimra is fel tudom tenni, anélkül, hogy le kéne törölnöm a laptopról? Gondolom egyszerre multizni nem lehet velük, de single-t elvileg meg lehet mindkettőn nyitni?Original's never fit - Socket 370
-
<MZ/X>
őstag
Tehát akkor értelmetlen külön megvenni online Steamen egy játékot, és külön megvenni dobozosan, hiszen csak a dobozossal ugyanazt elérem ha jól értem... akkor mi értelme van pl. GOG-ról megvenni azokat a játékokat amik Steam-ről is elérhetőek, ha dobozosan megveszem, és akkor meglesz a doboz is?
mod: Egyedül csak arra tudok gondolni, hogy GOG-ró szépen leszedem csak az exe-t, és azt rátudom rakni külső vinyóra, nem kell szenvedni a letöltéssel.
[ Szerkesztve ]
Original's never fit - Socket 370
-
<MZ/X>
őstag
válasz Balazs_ #14594 üzenetére
Hol lehet megnézni mi aktiválható (ez azt jelenti, gondolom, hogy bármikor később letölthetem CD, szoftverkulcs nélkül) és mi nem? Pl. most egy S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat-on gondolkozom, hogy akkor csak dobozzal vegyem meg, vagy csak kóddal, vagy hogy.
-
<MZ/X>
őstag
Empire & Napoleon Total War Game of the Year Edition nincs benne a listában, de külön-külön igen. Elképzelhető, hogy elfelejtették frissíteni?
-
<MZ/X>
őstag
Ha eBay-ről veszek egy játékot, pl. Desperados, ami amerikai kiadású, akkor lehet azzal játszani az európai gépeken? NTSC meg Pal meg minden...
-
<MZ/X>
őstag
Az amazon.com-os digitális disztribúció-val mit tudok letölteni, ha megveszem? Magát a játékot direktbe mint a GOG-on, vagy kell hozzá kliens?
-
<MZ/X>
őstag
Azt valaki meg tudja nekem mondani, hogy miért szidják annyian a Steamet? Pl. a S.T.A.L.K.E.R. leárazásnál olvastam, hogy ő nem veszi meg Steamről...eddig én se nagyon szerettem, de rájöttem, hogy még akkor kell offline módba váltani amikor van net, és minden megy szépen. Amúgy az olyan oldalak mint a Gamestop, zavvi meg amazon mind a Steamet használják nem? Nekem legalábbis a Gamestop-ról le kellett töltenem az idióta alkalmazásukat, valamit feltett a játékkal kapcsolatban a gépemre, de utánra már beregeltem Steamen, úgyhogy mindent letörölhetek, nem?
Köszi!
-
<MZ/X>
őstag
Amúgy eddig én is utáltam a Steamet, mert digitális, meg minden, de megvan a megoldás: amik tényleg jó játékok, sok emlék fűződik megveszem dobozba is, szép gyűjteménynek
Amúgy amik nem Steamesek, azok hogyan működnek? Csak a klienséből indítja el? Nem is értem akkor, hogy miért jó egy baromi idegesítő, kifagyós Gamestoppos alkalmazást csinálni, ha utána úgy is elpusztítom. Miért nem tudja elküldeni a kulcsot emailben? (Napoleon&Empire GOTY-t vettem, de csak a simát rakta fel. A DLC-ket hogyan tudom hozzá érvényesíteni?) Én ezért szeretem a GOG-ot, és használnám csak azt, ha minden meglenne ott, mert nem kell szórakozni semmivel. Letöltöm egyszer, kirakom külső vinyóra és kész. Apropó. Az egyik játékomat próbálok backupoltam. Ha letörölném, és erről akarnám felrakni, gondolom kéne neki net, nem?
-
<MZ/X>
őstag
válasz DeFranco #16688 üzenetére
Gondolkozom én is, hogy milyen módon gyűjtögessek, lévén főleg régebbi játékokat vennék meg egyelőre dobozosan (kb. Port Royale 2, Commandos sorozat, stb.). Én csinálnék neki egy szép sort a falra üveggel, és akkor nem zavar sehol, és szépen néz ki. Szerintem nem is bontom ki őket, így az értékük is elég jól megmarad ha egyszer el akarom adni.
Amúgy, akkor, ha a Gamerstopon vettem az Empire & Napoleon Total War GOTY-t, felraktam ebből a Napoleont (Emprie-t sikerült barátom accountjára beregelnem, gondolom ezt már nem tudom visszaszerezni), de csak a sima Napoleont rakta be, akkor a DLC-ket hogyan érvényesíthetem?
A Gamerstop app tényleg csak arra a 2 percre van, amíg megszerzem a Steam kulcsot?mod: Bocsi a sok kérdésért, de most a Summer Sale-lel kezdtem el igazán használni Szóval ha back-upoltam külső vinyóra egy játékot, utána ha fel akarnám rakni mennyit kéne szenvedni?
[ Szerkesztve ]
-
<MZ/X>
őstag
válasz po1son #17001 üzenetére
Amúgy ez nagyon nem jó irány szerintem...
Shogun 2-t megvettem kb. megjelenésekor, és utána csak szédüldöztem a sok DLC-től (köztük a "Blood DLC"-től amiben az van ami a neve: több vér. 0.79 euró...).
A Rome II-t biztos nem veszem meg, csak ha lesz már belőle Complete Edition.
Bethesda Falloutok, Tropico, Batman játékok ugyanez.Original's never fit - Socket 370
-
<MZ/X>
őstag
Ez szerintetek Steames?
-
<MZ/X>
őstag
Nincs FB-m, valaki megdobna egy kódal?
Előre is köszi!
-
<MZ/X>
őstag
A gamefly.co.uk-ról vettem egy STALKER CoP-ot a winter sale alatt, kuponnal, viszont a kiküldött kód invalid a steam szerint. Írtam a contactukra, elirányítottak Steam Supporthoz, de nem hiszem, hogy ők foglalkoznának vele. Mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest