Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6194 üzenetére
Vagy RAM, vagy RAM-kezelés. Nem fut valami bisz-basz háttérprogram? Mondjuk nálam csak 45 köré megy föl erdőben, 50 fölött sehol nincs (persze icanopyshadows 64, ugye, meg egyebek), 25-re amikor leesik, egy pillanat múlva már OK.
Ha vársz egy kicsit, nem ugrik vissza az FPS?
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6204 üzenetére
Vicclesz? Az lesz.
Kár, hogy frostscrag messze van. De mondjuk mire megyek a +15 alchemy-vel, amikor mire odaérek, már úgyis 100 lesz?
Anvil, az tényleg durva, nem is tudom már, milyen varázslatot alkalmaztam, amely legalább megsebezte azt a gonosz szellemet. Mindenesetre tanácsos lehet oda multiupgrade-elt fegyóval menni, amilyen a multifunkci daedra íjam volt, de majd csinálok egy olyan kardot is. Eddig még nem is enchantoltam semmit, meg csak 2 lelket loptam, pedig megvan a varázsom. Na, majd erre is gyúrnom kell.
Pitterix: Ez az a magyarítás. Biztosan nem invalidáltad az archívumokat.
Láttál? Arra nem is gondoltam, hogy a hamis sorsolás miatt 2 év börtönt is kaphatnak.
Jorus: Nálam kidobál a játékból, úgyhogy csak óvatosan.
Ha csak ott nincs, sztem azzal Tzimash már kiegyezne.
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6212 üzenetére
Most macskagolsz vagy kutyagolsz?
Én tapasztalt harcos és varázsló vagyok. Ill. ahogy Richard B. Riddick mondaná: szökött fegyenc és gyilkos.
Pitterix: Mod managert elindítod, ott Utilities alatt találod az Archive Invalidation-t. BSA alteration-t választod, kijelölöd a textúrákat és a menüket (ignore normal maps, és a generate hash collision maradhat), aztán update now. Egyébként a QTP3 textúrákat is ezzel kell beépíteni, vagy van egy szimpla archive invalidator, amelyet csak futtatnod kell, ez is letölthető a honlapomról. Vagy simán bemásolod a magyarításhoz mellékelt archiveinvalidation.txt fájl tartalmát az Oblivion\Data mappában találhatóba.
Na, feltöltöm a "műsoromat".
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6215 üzenetére
"Csak szeretnéd, Whitney!" - Ez is Richard, csak Spencer, a főbűnökről szóló film "Harag" epizódjából.
De te írtad a kutyagolást, rögtön a macskagolás után.
Itt leszek műsorizálva (feltöltési idő 30-90 p között ugrál TC-ben). Ha valaki belém akarna kötni. Ahogy a mondás tartja: Sosem az a veszélyes, aki keresi a bajt, hanem aki várja. Páran már megtanulták.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6235 üzenetére
Majd gyúrok még. Én lvl 18-ig jutottam, de Leyyawin-ben, Skingrad-ben, Kvatch-ben, Anvil-ben nem is jártam. Most megyek messze délre valami kiugrott fickót levadászni (már ez is megvolt a leyyawini küldikkel, amikor rám ragadt a DB ruci, még mindig győzök erre figyelni).
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6391 üzenetére
Én meg ráveszem a gépfejlesztésre, mi? Akkor ezek a képek mik? Látom, a "vízfejlesztés" nálad is szépen működik! De mintja nálad is valami nV kékséget látnék. Vagy csak a fényerő van magasan? Esetleg NE mod hiánya? Látom, a levélárnyék felbontását nem tetted fel (ill. szám szerint le).
Ogrének fogorvost! (Mindig elhullajtják.)
[ Szerkesztve ]
-
Bendőke
tag
válasz hoffman_ #6391 üzenetére
Láttam, Te azért sokat vagy fent Engem nem lenne nehéz rávenni gépújításra, ha lenne pénzem. Mivel nincs, így lehetetlen Tavaly is elutazgattam az összeset, és valószínűleg az idén is el fogom. Legalábbis esélyes. Áprilisban megyünk a barátnőmmel Norvégiába, az már eddig elvitt egy százast, pedig még ki sem tettem az országból a lábam. Ja, meg igazából nem is játszanom kellene, hanem a doktori disszertációmat írni
Akkor vágjunk a közepébe: Láttam, hogy a múltkor skoomát kerestetek. Az minek kellett? Valami küldetéshez? Mert ha igen, akkor én nem találkoztam azzal a küldetéssel. (Vagy ha igen, olyan régen, hogy nem emlékszem. Mondjuk ez nem lehetetlen, mert tavaly áprilisban tönkrement a gépem, és nem volt sem időm, sem türelmem megcsinálni. Most télen az egyik munkahelyi gépbe betettem egy 7900 GTO-t, és azon játszom, mikor már senki nincs itt )Abeeels: Látom, a TDU-n is fent vagy. Nekem is figyel egy otthon a fiókban, még dobozban, talán egyszer, ha lesz gépem, felrakom, akkor majd gurulhatunk egyet-kettőt
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6417 üzenetére
4870X2 nekem sem kell. Sisi? Akkoriban még nem is volt PC...
Sejtettem, hogy a budget VGA tetszeni fog. Egyébként meg inkább a tokja legyen budget, mint az eszem. IGEN HDR, nem pedig NE HDR!
Van 104 nirngyökerem, valaki nem akar venni? Biztosan lesz még ezen felül is, mert egy pár vízparton, és még több házban nem jártam még.
Kaptam kölcsönbe egy Mirror's Edge-et, qrva szar, és akkor még nagyon jót mondtam róla! Oblizhattam volna 1 órát, amíg ezt a gagyi vacakot próbáltam. Az ember mindig csak azt hiszi, hogy lehet jó egy új program, de juszt se, és nem a laci.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6420 üzenetére
Gyúrok pengére, vazze!
Sima HDR, hah!Hát, "hétha", ahogy mondod:
1. Ha: hiba nélkül feltelepszik, de a "másolásvédelem" miatt explorer-hibára számíthatsz.
2. Ha: ha kibírod az istentelen "színvilágot", amely kb. 15p alatt hazavágja a szemeidet.
3. Ha: elviseled az UE3-ra erőszakolt, hol-hol nem működő élelmosást.
4. Ha: nem zavar az időnként diavetítésre váltó grafika (már 1.01-es patch volt rajta).
5. Ha: a physics miatt töketlenített megjelenítés bejön neked (nagy, színes, sima objektumok, textúrák mintha nem is lennének, vagy ahol vannak, monoton ismétlődnek (pl. légkondik ventilátorai, stb.). Azaz dögunalom, hátha a rohanásban nem veszed észre.
6. Ha: a tömegével rád nyomuló ellenség között megtalálod a kiutat, mert lefegyverezni az ellenfelet max a tréningpályán lehet. Ráadásul az irányba fordulással totálisan el lehet tévedni, pedig én aztán nem 1 FPS-t végignyomtam már.
7. Ha: szeretsz terjedelmes pályarészeket újra és újrajátszani, mert a program akkor ment, amikor neki tetszik, és pl. 8 rendőr lő halálra, mielőtt megtalálnád a kiutat.Ja, már az én listámon is fent van, 0 ponttal.
Úgy fest, kötözködő hangulatban vagyok, megyek, keresek is egy kis betont...
[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6433 üzenetére
Ja, át is kéne írnom EGO (Extreme Gaming Overdrive) productions-re, csak a másikat már megszoktuk. Ha még tudnád, hogy a főhőst is én játszom!
fiATHaLON: Neked legalább 1GB-os 4870 kéne, vagy 265GTX, meg egy alájuk való (nem akartam alávalót írni ) konfig. Ezzel természetesen nem vigasztalni akarlak.
Pitterix: Modolt hun. Esküvő? Hát esküdj, hogy Oblivionozol továbbra is!
Az első 2 filmecske már fent van.
[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
válasz hoffman_ #6469 üzenetére
vagy nem csinál semmit.
egyébként tegnap nyomtam Oblit, kitakarítottam a kedvenc romjaimat, meg szívtam pár liter vért.
Holnap lehet kiírtok egy két várost, mert már lassan túl erős a karakterem megint, és ha valaki csúnyán néz akkor az meghal + vele az egész város. Cheydinhalt múltkor le kellett mészárolnom mert egy orc beszólt.[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
válasz hoffman_ #6495 üzenetére
hát pech. nekem anno egy jó drága enermax tápom halt meg úgy hogy egyszer bekapcsoltam és semmi. nem ment át rajta semmi áram. egyébként ezt elméletileg könnyű megjavítani csak valami zárlat okozza vagy mifene, de garanciát buksz ha szétszeded, úgyhogy ne nyúlj hozzá, meg amúgyis érteni kell hozzá azért valamelyest.
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Necc
addikt
válasz hoffman_ #6498 üzenetére
A minőségi táp nem attól minőségi, hogy nem hal be, hanem attól, hogy az esetleges elhalálozásával garantáltan nem rántja a fél vagy az egész gépedet a hulladékújrhasznosító tágas mezejére. (No meg hogy stabilabban szolgáltatja a feszültségeket, jóval nagyobb a hatásfoka, és hosszabb élettartamú.)
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
nagyúr
válasz hoffman_ #6503 üzenetére
A legtöbb bug-ot kiküszöböltem a BS-sel, csak a boros flaskák maradtak. Katt szentem le fog cseszni, hogy nem a mitoménmien progival varrtam fel az OOO-t. De mentségemre szolgáljon, hogy a leírásában nem esik szó iesmikről, csak ott említik őket, ahol pecegtetni lehet az NPC-k erejét, meg iesmiket.
A legtöbb OOO-s link regisztrációhoz kötött, úgyhogy töltöm fel az 1.3-at, meg az 1.31 és 1.32 patch-eket a szerverre, aztán linkelem.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Bendőke
tag
válasz hoffman_ #6508 üzenetére
Jó kis videók, nem ismertem őket. Az első tényleg valami hivatalos film lehet, reklám, vagy ilyesmi, ami felvetett bennem egy kérdést is. Én miért nem tudok felmenni a torony tetejébe? Vagy fel lehet menni valamilyen módon? Az egyik utolsó TG küldetés során, mikor valami tekercset kell elcsórni, akkor elég magasra fel kellett menni a toronyba, rémlik, hogy próbáltam tovább menni, hátha feljutok, de nem lehetett. Hasonlóan: vannak olyan templomok (vagy inkább kápolnák, ha jól tévedek), amiknek fel lehet menni a tornyára. A nagy templomoknál ezt miért nem csinálták vajon meg? Ezek apró, de tök jó dolgok lettek volna. Kíváncsi lennék a kilátásra a nagy toronyból. Anvilban sikerült felugranom a templom tetejére a háztetőkről (a Springheel Jak cipővel), de a tornyára már nem. Viszont átugrottam a városfalra, és ott addig szórakoztam, míg ki nem estem a városfal túlsó oldalára. Nem tudom, valamelyikőtöknek volt-e már ehhez szerencséje, érdekes grafikai élmény
-
nagyúr
válasz hoffman_ #6528 üzenetére
Jájá, úgy volt, de akkor nem volt BC, és nem túrtam szét az ini-t. Ezek meg fontosabbak - nekem legalábbis - mint a felbontás, mivel 1280-ban már simán stabil 60 FPS fölött tol a 4870, míg 1600-ban néha bezuhant 25 körüli értékre, ami nem volt megfelelő. Ellenben már modot sem szerettem volna levenni, a látványjavító szűrőkről nem is beszélve. Így a felbontás esett áldozatul, de nem bántam meg. Ha screenshotokat lövök, akkor mondjuk 1600-ban nyomom a látvány érdekében.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
SystemRoot
őstag
válasz hoffman_ #6539 üzenetére
nálam nincs kilépés végtelen mennyiségű játék után se. anno rosszul modolt Oblival volt. azt lehet elmondani kb hogy minél jobban modolt a játék annál valószínűbben fordul elő ilyen. de általánosságban is előfordul Oblinál ez egyes hardvereknél, sajna nem a legstabilabb engine.
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6528 üzenetére
Ja, baszki, már du. azzal toltam megint. Függő vagyok. Járom be SI-t, gyűjtök/irtok, van jó felszerelésem, varázslással együtt 100% a varázslat visszatükrözésem. Oblivion földjein jól fog még jönni. Kéne még sebzés visszatükrözésből is ennyi, mert így csak 55% pajzsom, meg valami csökkent értékű sebzés-tükr. van, és akkor csak lesném, ahogy megöli magát mindenki, aki megtámad... De hát ez van, ezzel kell élni.
Szarok az ATI driverek, engem is kidobál még a modolatlan alapjáték is. Amikor az ASUS saját driverét tettem fel, ami csak a 8.10-es sajna, azzal nagyon ritkán akadt ki, de ATI-val gyakran, és XG-vel sem ritkán.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6544 üzenetére
Hát, én 1680-ban nyomom 4GB RAM-mal, és a Vista sem segített. De még az sem, hogy SI-n mászkálok, és ott aztán semmi mod nem dolgozik. Default ini fájl, no VGA és proci tuning, semmi nem jön be. Sztem az van, amit az ATI csinálni szokott: tojik a régebbi játékokra, csak az újak támogatását építgeti bele a hányáscsomagba. (FC2 és CS megy rendesen.)
[ Szerkesztve ]
-
Bendőke
tag
válasz hoffman_ #6558 üzenetére
A rángatózás külön poén, eleinte sokat röhögtem rajta. Ha jól emlékszem, legmurisabban az a vámpír csávó rángatózott, akitől a Boots of Springheel Jak-t nyúltam a TG küldetések során.
Mondom (írom): A szemem láttára süllyedt bele a földbe. Egyébként egyszer régen történ már hasonló, napközben megtámadott egy martalóc az úton, legyaktam, és a daedra íja félig elsüllyedt a földben, de azt ki tudtam venni. Ez a mostani eset is nappal történt, kint a szabadban, Crowhaven erődnél, egy csonti és egy lich mászkált az erőd bejáratánál. Odabent, az erődökben, ayleid romokban és barlangokban nem is igen vehettem volna észre a sötétben, hogy pont süllyed el a staff, egyszerűen csak annyi volt, hogy na, megint nincs meg. Azt meg nem állítom, hogy mindig elsüllyedt, mert eddig ilyet nem láttam, de az biztos, hogy eleinte sokat keresgéltem őket. Aztán, mikor már megszoktam, hogy eltűnnek, utána már csak tessék-lássék, vagy annyit sem. Viszont néha láttam, hogy merre és meddig el tudnak pattanni dolgok, szóval ilyenekre számítok.
Az eső meg engem is pontosan azért zavar, mert nagyon jól ki van dolgozva a fizika. Eleinte szórakoztam olyasmivel, hogy eldobtam valamit, pl. egy gyöngyöt, és néztem, hogy gurul lefele a lejtőn. Megvallom, nagyon tetszik, hogy a fizika ilyen remekül ki van dolgozva.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hoffman_ #6561 üzenetére
Lehet, hogy lassabban kellene szinteket lépned, nem pedig egyből, amikor lehetőséged van rá. Szintenként többet kellene fejlődnöd, erősödnöd, tanítókat kihasználni maradéktalanul, minden szinten. Ha a képzettségeid fejlődnek, az ellenfelek nem erősödnek, az ő erejük a szintedtől függ. Tehát az én karim pl. 6. szintű, de a skilljei alapján már járhatna 12-13. szinten is. Ellenben az ellenfelek jelen esetben 6. szintűek, tehát ha beszólnak, aszondom, hogy ütleksírsz, és lefexenek. Igaz, hogy így egyes küldetések nem elérhetők, és a loot sem olyan gazdag, mint magasabb szinteken, de szép lassan megyünk felfelé, mint a talajvíz. 10-11. szinten már szinte minden major skill-em minimum expert szokott lenni, úgy meg már neki lehet menni 10-11. szintű ellenfeleknek viszonylag nyugodt szívvel, középen álló nehézségi csúszkával is.
[ Szerkesztve ]
-
Bendőke
tag
válasz hoffman_ #6561 üzenetére
Igen, mikor még ment a régi gépem, azon fent volt a Crysis demója, és annak is nagyon tetszett a fizikája, azt is számtalanszor megcsodáltam. A Witchert még nem próbáltam.
Akkoriban nálam is probléma volt, hogy túl gyorsan fejlődtek az ellenfelek, azóta is nagyon utálom a trollokat, a will-o-kat, és a sprigganeket, ha valahol találkozom velük, kiirtom őket. A goblinok meg mindig szívás, vicces, hogy ezekbe a nyeszlett teremtményekbe legalább annyi, ha nem több életerő szorult, mint az ogrékba (kifejezetten a goblin warlordokra gondolok, mert az én szintemen /lvl 49/ már elég sok van belőlük). Most gyorsan ki is számoltam, esetemben az ogrék életereje 1196, a goblin warlordoké 1470. Szerintem ezt picit eltúlozták.
A tegnapi témára visszatérve: Ma jártam Dasek Moorban, a többi közt a kripta részében is. Kriptához méltóan itt is élőhalottak voltak, 2 wraith, 2 zombi, és 2 lich. Mivel most kifejezetten erre figyeltem, láttam, hogy az egyik lich varázsbotja elsüllyed a padlóban, míg a másiké meglett. Ez megnyugtatott, mert ezek szerint nálam ez elég gyakran fordul elő, és nem azért nem találtam meg a botokat, mert béna voltam. A témát ezennel le is zártam, ezzel kapcsolatban nem fogok több hozzászólást írni.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6572 üzenetére
Távollétemben nagyúrrá emeltek!
Obli most nincs a gépen, de már érik a visszatelepítés. SI-n végeztem, érdekes módon nem kaptam meg a multigyógyszeres küldit, pedig már nyög a sárkányom a sok hozzávalótól.
Azzal az idióta hideg tüzű fáklyával mi a fenét kell kezdeni, amikor a világvégétől rettegő macsnak (vagy gyík?) kell különböző cuccokat összeszednem? Csak mozgatni lehet a fáklyát, de ha elviszem, kialszik a tűz, a gatyát rejtő urna meg le van fagyasztva... Fingom nincs, pedig anno mintha megcsináltam volna ezt a küldit is.
Még mindig csak a 42. szinten vagyok, de sehol nem találok könnyű páncél oktatót. Talán nyilazást kéne még tanulnom, mert szinte mindenkit úgy nyilazok le, mint egy profi őshun, de juszt sem akar fejlődni a képességem, ill. csak lassan. (Asszem 88-on totymorog, a gyógyítás van még nagyon lent, talán 77.)
A Kvatch aftermath feltelepítésén gondolkodom...
3 napig most lesz netem, egy elutazó haverom megszánt egy mobil modemmel.
FC2-vel szívok, igen érdekes játék. 100 m-ről is megsebeznek egy shotgunnal (én persze 10-ről már nem), a teljesen más irányba lövő faszi úgy is eltalál, ha 90°C-kal oldalról támadok rá, a kinyírt ellenségek néhány perc alatt respawn-olnak, és hát van még baja rendesen, köze sincs az 1. rész színvonalához. A szerepjáték-elemek is elég sematikusak. Na de hát legyen ez az én bajom, oblizhatnék is...
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6574 üzenetére
Ja, a J'Bari, így már tudom. Az íjászra emlékeztem (viszont az pont éjjel nincs a környéken sem). Pedig ennek a leyawiini hülyének vadászgattam a banditákra, mert akkor irányítottak hozzá, amikor a tucatnyi elf cuccot már eladtam, és attól kezdve egyetlen banditát sem találtam ilyen szerkóban.
Amúgy 108 nap, és 194 küldi.
FC2 csalódás lesz. Már könnyű szintre le kellett venni az elején, mert még így is szinte FO3-szintű a "realitása", pl. így hat csak egy fejlövés halálosan, de még így is több géppisztoly-sorozat kell egy emberbe közvetlen közelről. Aztán a statisztikánál azt látod, hogy 15-20% a találati pontosságod, azaz hiába látsz mást, a töltények 80%-a közvetlen közelről is elkerüli az áldozatot. És mondom: ez a könnyű szint. Normálon percek alatt véged, és nem azért, mert béna vagy, hanem mert szívatnak.
A VGA-mat cserélték 3 hónap után, de már csak a gyárból.. no comment
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6602 üzenetére
Ilyen reakcióidővel? Én nem aggódom... (Ezt nem hagyhattam ki...)
Amúgy az a "baj", hogy mire megtalálnál, már rég halott leszel."Sosem az a félelmetes, aki keresi a bajt, hanem aki várja."
MMO-zni nem fogok, ha csak nem lesz egy nyugodtan feláldozható gépem (netes támadások, stb), no meg hogy ha az erre készült játék gyártója fizeti az internet költségét is, ha már árukapcsolásra vetemedik.
-
katt777
félisten
-
nagyúr
válasz hoffman_ #6632 üzenetére
Ejj, mi a kő? Én tegnap is nyomtam 4 órát, már 43 órás a karim. Jelenleg a mágus céhes küldiket nyomom már a juniverzitin. Meglett az első Master skillem, természetesen alkemi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest