Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Véletlenül belenéztem hétvégén és meglepődve láttam, egész jó, pedig egyáltalán nem vagyok valóságshow-t kedvelő ember (gyakorlatilag a BB1 óta ez az első, amiből láttam egy teljes adást). Nagyon szép helyen vannak, csinosak a hölgyemények, a fickóknak is van eleje,háta,közepe, ahogy az manapság "trendi"
Nekem mondjuk Kata (asszem ez a neve) jön be legjobban, bár sokszor nem tudom megkülönböztetni a másik szöszitől (asszem Niki). Fickók közül Ádám és Levi a szimpatikus arcok, a többi nem annyira.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
A két új hölgyemény nem szimpatikus, különösen a fekete hajú. Pedig a kettő közül inkább ő tűnik veszélyesnek.
E heti tippem: Jennifer és Nikol búcsúzik. Ambár kíváncsi vagyok, milyen csavar jön a történetbe ezen a héten.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
Az is elképzelhető, de szerintem ha tényleg a "legerősebb" lányt akarja elküldeni, akkor Nikit küldi haza. Viszont az Ádámmal ki akar tolni, így lehet neked lesz igazad.
Ellenben azzal tisztában kell lennie, hogy ha Nikit vagy Katát elküldi, akkor amint lehet őt is kirakják. Szóval ha hosszú távon gondolkozik, akkor mondjuk Krisztát vagy Jennifert kéne kiszorítania.
Sajnálnám Katát, ő a legjobb.
-
Atlantis
veterán
Nem értünk egyet, Ádám a legerősebb személyiség és ők csinálják jól. Ezt úgy lehet megnyerni, ha erős szövetségek vannak. Szandra ugyanilyet akar kiépíteni, csak még nem mondta ki egyértelműen. Ezért volt fura az indoklása, hogy nem akarja, mások mondják meg, ki marad, ki megy. Neki szerintem csak az a baja, hogy nem ő mondja meg.
Szandrát Ádám ki fogja golyózni, bár előbb Szöszit.
Kriszta, mint erős személyiség? Kizárt, ő talán a "legéletszerűbb", ezért sebezhetőbb is. Ezt a sírós jelenete is bizonyítja, ami tőle őszinte volt.
-
Atlantis
veterán
Nekem érkezésekor se volt szimpatikus, de akkor még nem érdekelt, mert István kieséséhez szükség volt rá. Mostanra szerintem mindenkinek egyértelmű kint is, bent is, hogy mekkora egy görény.
Attól függ, milyen csavart találnak ki erre a hétre. Igazából mindig van valami trükk, senki nem lehet bent nyugodt, nekünk meg így izgalmasabb. Papírforma szerint a héten Szöszi vagy Szandra megy haza.
Kephamos: egyelőre nem, de ha meg is tennék, azt nem kötnék az orrunkra, legfeljebb a 18+ verzióban lenne róla egy rövid snitt.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Eddig elég unalmas ez a hét, a tegnapi bemutató se volt extra. Számomra érthetetlen, a Krisztában mit találnak szépnek, szerintem ő a legkevésbé dekoratív a benti hölgyemények közül.
Ma ki kéne esnie valakinek, hogy a holnapi választásra páratlanul legyenek, nemde? Vagy vajh' mit találtak ki?
Tippem: ha lány megy, akkor az Szandra lesz, ha fiú, akkor talán Gábor vagy Krisztián. Egyiket se bánnám.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
Na, már megint két kan, egyik nagyobb balfék, mint a másik.
Csajok lazán vannak az utóbbi hetekben.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest