Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vikvuk
senior tag
Milyen?
A CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.
-
blueMerle
veterán
Hát nem rossz hely az biztos A csajok viszont gázosak
-
tomcsi23
veterán
Fene a lusta fajtátoknak, hogy keresi kellett vagy fél percet.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
pro70
senior tag
Szolgálatra jelentkezem....
-
őstag
Szerintem jó műsor, én szoktam nézni.
-
sNORh
addikt
haverom uncsija ott van
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
kenwood3
addikt
vazz már ennek is van topikja
Még jó , hogy nincs Viasatom legalább nem butítom az agyam még jobban elég nekem a VV is sőt még az is sok[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
sNORh
addikt
-
dragonfx
veterán
nem néztem de jövő héáttől nézem.kiváncsi vagyok rá.akárcsak a csajokra is.vv4 ellaposodott alek miatt.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
őstag
Jennifer nekem is bejön testre, a pofija nekem nem igazán tetszik. A beszéde, stílusa, nyafogóssága meg kimondottan idegesít. Nikiben tetszik, hogy "kicsit" kurvás. Alíz is jó csaj valóban, az ő természete bejön nekem.
(#19) dragonfx: nagyon örülök, hogy jó sok pénzt sikerült összegyűjteni a rászorultaknak, tényleg. De ez a jótékonysági hét engem nem kötött le annyira. Szerintem egyáltalán nem volt érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
ra^ven
senior tag
Srácok be kellene indítani ezt a topicot is, hasonlóan a Való Világéhoz.
Youtubeon láttam összefoglalókat de csak az 1 hétről, tud valaki egyéb videókról hol lehet elérni?Köszi.
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
mdraco
őstag
Kezdjem el ezt is nézni, megéri?
Vagy csak akkor, mikor Alekoszt látom a lányok között -
vikvuk
senior tag
-
tomcsi23
veterán
Hm, kemény ez a kiválasztós menet.
-
Atlantis
veterán
Véletlenül belenéztem hétvégén és meglepődve láttam, egész jó, pedig egyáltalán nem vagyok valóságshow-t kedvelő ember (gyakorlatilag a BB1 óta ez az első, amiből láttam egy teljes adást). Nagyon szép helyen vannak, csinosak a hölgyemények, a fickóknak is van eleje,háta,közepe, ahogy az manapság "trendi"
Nekem mondjuk Kata (asszem ez a neve) jön be legjobban, bár sokszor nem tudom megkülönböztetni a másik szöszitől (asszem Niki). Fickók közül Ádám és Levi a szimpatikus arcok, a többi nem annyira.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
tomcsi23
veterán
Jön mingyá a sztrip10.
-
Atlantis
veterán
A két új hölgyemény nem szimpatikus, különösen a fekete hajú. Pedig a kettő közül inkább ő tűnik veszélyesnek.
E heti tippem: Jennifer és Nikol búcsúzik. Ambár kíváncsi vagyok, milyen csavar jön a történetbe ezen a héten.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Kickass
őstag
na mar ilyen topik is van?
nezni nem szoktam de hogy volt blogon mindig olvasom az 'osszefoglalot', azon mindig borulok
-
Atlantis
veterán
Az is elképzelhető, de szerintem ha tényleg a "legerősebb" lányt akarja elküldeni, akkor Nikit küldi haza. Viszont az Ádámmal ki akar tolni, így lehet neked lesz igazad.
Ellenben azzal tisztában kell lennie, hogy ha Nikit vagy Katát elküldi, akkor amint lehet őt is kirakják. Szóval ha hosszú távon gondolkozik, akkor mondjuk Krisztát vagy Jennifert kéne kiszorítania.
Sajnálnám Katát, ő a legjobb.
-
dragonfx
veterán
egyértelmű volt mondom.és jol tette.Levi végre szembesítette őket hogy ez nem így müödik hogy a kis 4esük ádámmal mint ötletadó kata, niki, kristóf mint végrehajtó kisakkozzák ki essen ki, őúk mondják meg döntik el.mert miért kik ők? ..ugyaolyna játékosok, semmivel nem többek.dellát nem adják hozzá.felsőbbrendűnek érzik magukat.elég szégyen egy 21 éves vékony csajszinak kellett elkezdenie ezt a szövetséget megbontani.az ádám gusztustalanul játszik.még ő hülyézi le mikor a virtuális listájuk létezik.na meg a kristóf..hogy neki nem mind1 milyen 10 ember van körülette..ok ebben van valami..de mér ki ő hogy ezt akaratosan szövetkezve eldöntse??..ő is csak egy user....
szandi beáll szöszi mögé szerintme és ádám vagy alíz fog hazamenni....ez a sírás színjáték nem kellett volna, meg öld meg öld meg csináld ki...totál taktika miatt voltak együtt.ezt kristóf és ádám is megmondta abszolut semmilyen férfi-női vonzalom nincs.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
viny
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy tulajdonképpen hogyan is lehet megnyerni ezt a játékot???
Az odáig vili, hogy akkor esik ki valaki, ha nincs párja. A baj csak az, hogy ha ki is esik egy szereplő, küldenek be helyette egy vagy két másikat, tehát a létszám sohasem csökken!
A neten mindenhol csak azt írják, "ha nincs párja, kiesik", de azt sehol sem találom (és az adásban sem mondták tudtommal) mégis mi alapján dől el, hogy kik nyerik majd meg...Tehát: valaki meg tudná mondani?
Köszönöm!Never underestimate the power of a sick mind!
-
Atlantis
veterán
Nem értünk egyet, Ádám a legerősebb személyiség és ők csinálják jól. Ezt úgy lehet megnyerni, ha erős szövetségek vannak. Szandra ugyanilyet akar kiépíteni, csak még nem mondta ki egyértelműen. Ezért volt fura az indoklása, hogy nem akarja, mások mondják meg, ki marad, ki megy. Neki szerintem csak az a baja, hogy nem ő mondja meg.
Szandrát Ádám ki fogja golyózni, bár előbb Szöszit.
Kriszta, mint erős személyiség? Kizárt, ő talán a "legéletszerűbb", ezért sebezhetőbb is. Ezt a sírós jelenete is bizonyítja, ami tőle őszinte volt.
-
dragonfx
veterán
igen ott meggyengült.tény lehet inkább életszerübb.
Ádám viselkedése többiekhez állása nem szimpi nekem.nem tudná megmondani ki nyer.
de tény szöszi menni fog.és az is hogy szandra is nagy aljas lesz."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
ra^ven
senior tag
Én Szöszit eddig korrektnek tartottam, már - már örültem, hogy összejönnek az Alízzal, korábban említette, hogy hozzá illő csaj, most a 15. részben meg azt mondja, nem az Ő világa...
Érdekes lesz a kiválasztás.ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest