Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
őstag
Ugyan ez jutott eszembe. Hogy nem lehet véletlenül. Viszont van egy olyan opció, hogy nem kell elutasítanom, de akkor meg kell adnom a nyomkövetési szamot amin elküldtem. De megírtam neki, hogy törlöm és ő újra vegye meg. Most jött a válasz, hogy rendben és elnézést kér a hibája miatt.
-
kokokka
őstag
válasz ssj4vegita #85629 üzenetére
Csak, hogy meglegyen a későbbiekre nézve...
-
kokokka
őstag
válasz rednifegnar #85769 üzenetére
Nálam is. De nem mindig és nem mindenhol.
-
kokokka
őstag
válasz rednifegnar #85784 üzenetére
Én nem tudok túl jól angolul mégis úgy használom, nem szeretem ha (mégcsak részben is) magyar. Ha érdekelné őket a magyar piac, akkor lenne egy eBay.hu és akkor annak full magyar lenne a felülete. Ha jól tudom volt is ilyen terv, de hamvába halt.
-
kokokka
őstag
Nem tudom minek piszkálnak bele! Egész jól működő rendszert/oldalt alakÍtottak ki ez alatt a negyed évszázad alatt, de amikor felmegyek és azt látom, hogy a fele magyar katyvasz agygörcsöt tudnék kapni! És az a kisebbik gond, mert ha valóban törölnek egy adásvételt ahogy írod, akkor az már több, mint dühítő.
-
kokokka
őstag
Mi van akkor, ha hamis terméket vásároltam úgy, hogy az eladó állította, hogy az bizony eredetei. Ez itthon történt (lányom vett egy cipőt) de nem tudom, hogy mi vonatkozik arra ha valaki magánszemélyként hamisított cipőt árul.
-
kokokka
őstag
Nem, Magyarországon belül nem büntethető aki hamis árut vásárol főleg úgy, hogy megtévesztették. Ha kintről jön az áru (pl. egy autó diagnosztikai szoftver, ezt pontosan tudom akkor igen. Az érték miatt hiába jelenteném fel hisz 21000ft-ról van szó az pedig bőven 50 alatt van, de a márka eredetiségét illetően már lehet, hogy tudnék érdemben lépni, ezért kérdeztem.
Megbüntethetnek-e azért, mert hamis terméket vásároltam?
Nem, hamis termék vásárlása hazánkban nem büntetendő, kizárólag azok gyártása, forgalmazása, értékesítése stb. jár büntetőjogi, szabálysértési vagy egyéb következményekkel. A hamis termék vásárlása még akkor sem büntetendő, ha a vásárló tudatában van annak, hogy hamis terméket vásárol.
Ugyanakkor, aki hamis terméket vásárol nagyobb kockázatot vállal: gyengébb minőséget kap, nem tudja garanciális, szavatossági igényét érvényesíteni, sok termék az egészségét, testi épségét és életét is veszélyeztetheti. -
kokokka
őstag
Ezt írom én is! Megrendelés külföldről: igen, akkor van eljárás. Itthon (értsd: belföldi vásárlásnál) nincs. Ami érdekelt volna az pont az, amit írtál, hogy akkor viszont NAV vonalon el tudok indulni vele mégha rendőrségin nincs is értelme. Az idézett szöveg hazai kontextusban beszél a hamisított dolgok vásárlásáról. Fura lenne, ha nem tudnák mi a való ezzel kapcsolatban, bár ki tudja...
-
kokokka
őstag
válasz tbalint3 #86152 üzenetére
Ezek szerint is azt hiszed, hogy ott most minden négyzetcentiméteren fel van dúlva a föld. Természetesen ez nem igaz, Ukrajna legnagyobb részén zajlik az élet továbbra is. Termelnek, dolgoznak, neteznek és vásárolnak is az emberek. Ez alól miért lenne kivétel az eBay?
-
kokokka
őstag
Kicsit belekeveredtem és nem találok friss infót a dologról. Az érdekelne, hogyha UK-ből vásárolok (cégtől, ha ez számít) akkor milyen díjakat kell megfizetnem? Mert úgy tudtam, hogy hiába a kilépés az EU-ból, van valami könnyítés a VÁM-mal kapcsolatban. Csak sajnos nem találok róla semmi infót. Van ilyen vagy nem jól tudom?
-
kokokka
őstag
válasz Pszihonaranc #86251 üzenetére
Most jött meg a csomagok UK-ből DHL-lel. Soha többet nem rendelek így. 53 fontos kiadásomra még rápakoltak 12000ft-ot Áfa+DHL eljárási díj címszóval. Inkább keresek más forrást, de ez így nem túl megérős. Igaz, nem eBay, de ez most mindegy is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest