Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atee94
tag
Használtam az eredeti Air Pro 2-t(2021), meg az Air Pro 3-at is, meg most az Air Pro 2(2023) van szolgálatban nálam.2023-ban kijött egy új verzió belőle amely bár csak SBC-t és AAC-t támogat,mint az eredeti, de kapott EQ támogatást és low latency módot.Egyedül a multipont támogatás és elméletileg a jobb codec támogatás ami a Air Pro 3 mellett szól.
Hallgattam mindhármon pár száz-ezer óra zenét és az Air Pro 2 FÉNYÉVEKKEL jobb neutrális hangzást biztosít, mint az Air Pro 3 ahol a basszus kiveri az eget még a magas a béka segge alatt van.EQ-val javítható, de az Air Pro 2 alapjáraton tisztább hangzást biztosít a saját tapasztalatom szerint.
Az Air Pro 2-ben "titanium driver" van még a Air Pro 3-ban "wool composite driver" van ami okozhatja a hatalmas különbséget.
Ha mindenes olcsó fülhallgatót keres az ember, én személy szerint, és a saját tapasztalatom alapján az Air Pro 2-t ajánlanám inkább."The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
ben11
őstag
Nálam Air S van használatban. Nem nagyon cserélném le, szuper kis kütyü.
-
pècsimunkás
addikt
Van Air S nekem is, de a jobb oldali kiesik a fülemből.
Akár ülve is pár perc után.
Menni meg nem is nagyon tudok benne, mert 2 lèpès után már igazítanom kell, nèhany lèpès után konkrétan kiesik a fülemből.
Egyébként jól szólna, meg jó lenne rajta beszèlgetni is.Vettem egyet a tesztben szereplő fülesből is.
Először ez sem ült stabilan, de a hozzá adott gumi gyűrűkkel addig variáltam, hogy jó lett.Egyébként nekem tetszik ahogy szól. Beszélgetésre mèg nem próbáltam.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
sutirablo
csendes újonc
"A teszthez a fülhallgatót az EarFun küldte el tesztre. Ha Free Pro 3-at szeretne vásárolni, ide kattintva megteheti."
Lemaradt a hivatkozás.
-
Richie86
senior tag
Úton van egy ilyen hozzám is, kíváncsi leszek
-
z123456z
senior tag
Ja, hozzám is. Csakhogy az EU raktár kifogyott ( fekete, a többit nem tudom ), ezért kínából küldik. De ez sokkal hosszabb szállítási időt jelent, kétlem, hogy ideér karácsonyig. Ami érdekes, hogy a cikk szerint a szakadás másoknál is jelentkezett. De ahova a link mutat, az pontosan egy valaki, többesszám nélkül, és MacBook csatlakozásnál csinálta, azt is a multipont használatával. Úgyhogy szerintem ezért felesleges aggódni egyelőre.
-
LyonnaisFan1
őstag
Jon Karrius
hoppa rossz topik, na minde.
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
zaskar
senior tag
Én még januárban vettem a Free Pro 2-t, akkor 52 USD volt az ára. A mai napig megelégedéssel használom, persze kisebb hibái vannak. A leggyakrabban Garmin órával párosítom, soha nincs szakadozás, a hangminőség és az üzemidő nekem megfelelő. A zajszűrés lehetne tökéletesebb, de ebben az ársávban ez elfogadható. Nekem gyakorlatilag minden füles kiesik a fülemből, mivel főleg futáshoz használom őket, ezért mindegyikre memóriahabos illesztéket tettem. Ennek az a hátránya, hogy minden töltésnél el kell távolítani a fülesről, mert különben nem fér bele a töltőtokba.
-
Lamonso
kezdő
Nem tudom, de még mindig nem érzek késztetést, hogy lecseréljem a Hammerhead-et.
-
jackooo84
tag
Sziasztok én is szeretnék a külfőldi oldalról rendelni egy free 3 pro-t ugyanis ólcsobb mint a magyar oldalon kérdezném hogy van-e szállítasí díj. Ill. Mennyi idő?
-
Smithy1986
tag
Major Firmware frissítés érkezett, nagyjából mindenen javítottak amiről itt szó volt negatív értelemben.
Hogy miért nem így adták ki, az rejtély...Szerintem ezen az áron kevés kihívója akad most.
--- Nil admirari | Semmin se csodálkozz {Horatius} ---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elterelik a sofőrök figyelmét a vezetéstámogató rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt az új LOGOUT!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen