Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
válasz sunnymarcell #18635 üzenetére
Azért, ez nem biztos hogy így van. Többen spakulálnak jelen pillanatban arra, hogy a craft kivon annyi goldot, hogy az infláció csökken. Vannak akik most vásárolják tonnaszámra a goldot, arra spekulálva, hogy 1-2 héten belül az arany ára 0.4 környékén fog megállni.
-
Assdak
őstag
mp1-en 1 run alatt ( core,damned1,crater2,krossik,keep2 ) átlagba esik 15-20 essence. 1 ilyen kör kb 6-7 perc.
Nagyjából 10 kör alatt kiesik 2-3 legend/set. Az xp is gyorsabban jön. Nem értem a létjogosultságát a magasabb MP-nek. -
Assdak
őstag
válasz mikromanus #18871 üzenetére
Azon az útvonalon átlag 20 pack van, 2 goblin, 1 chest, de nyilván nagyzolok, mind a 3 legend egy packbol droppal. Yeti fenntartása DH-ként kevésbé mozgat. Nyilván ha a 250k+ unbuffedes streamerek is mp1 max mp2-n farmolnak, para100-on, 4 karit boxolva, akkor is hülyeség a dolog.
-
Assdak
őstag
Ezt kicsit túl-játszod.
Ha maradt volna az árfolyam 0.1-en, akkor kb. halálodig farmolhattál volna egy normálisabb itemért, olyan árak lettek volna.
Nem is értem azokat, akik a botosokat,exploitereket, nolifereket szidják. Zárjátok ki az egész AH-t a játékotokból, és meg van oldva a probléma. Senki nem kötelez arra, hogy AH-bol öltözködj. Az, hogy ha esetleg más kihasználja a lehetőségeket arra, hogy minimális erőfeszítéssel, egy kis plusz pénzt szerezzen, szerintem egyáltalán nem probléma, sőt...[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz Sárpac #18905 üzenetére
Ez sem teljesen igaz így, mivel RMAH-ban is döbbenetes mennyiségű goldot adnak el. Arról nem is beszélve, hogy a játékon kívül vásárolt gold is bekerül a játékba, és abból is csipi le a maga is részét a Blizzard.
Én mondjuk botozni nem botozok, csupán AH flip megy, meg a egy két nem exploitnak minősülő lehetőség kihasználása. Napi szinten el tudtam adni mindig az RMAH-ban a goldot, az mondjuk 800 millió a patch előtti 4 napban. Tegnap vettem 0.13-as árfolyamon 3 milliárdot, 1.4 milliárd elment reggel óta 0.25 ös áron.
És akkor én még kicsibe játszom.
Van olyan ismerősöm, aki 4 DH val pörög, full GF gearbe, napi 8 órában, mp kikapcs. Havi szinten csak a farmolással összeszed 1200-1500 Eurót, és akkor nincs benne az AH flip.
Persze most lehet rá mondani, hogy kocka monitorfejü, stb. Közben egy teljesen normális ember, akinek volt egy munkahelye, keresett nettó 190e-t, aztán mivel ezzel jobban keresett, felmondott, a napi 8 órát munkának tekinti, jól elvan belőle, mellette sportol, barátnője van stb.[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
Ezeket simán árulják, accal együtt.
-
Assdak
őstag
válasz buherka #19648 üzenetére
Én DW-el tolom, Calamity+Danetta. Egyik sem high end, meg már a többi cuccom sem, mert a patch előtt, ami olyan volt kiárusítottam. De még így is 200k fölött van az unbuffed DPS-em. Ki lehet hozni simán jó DPS-t, csak tele kell pakolni x-x dmg es jewelekkel a karaktert.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/StarGod-2446/hero/6289631
6 chc-+s mempo-val, volt kb 250k unbuffed. Pickup radius előrébb van nálam a Dexnél jelenleg amíg expelés megy, így később azon is lehet sokat ivsszahozni majd.
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
Az a lagg amiről írtok, nem FPS drop? configba az SW_HardwareClass értéket írjátok át 1-re.
-
Assdak
őstag
Az egészbe az a szép, hogy ennek hatására, EU servereken is éjjel 55 mill közelébe értek az árak, amivel én mondjuk 4 milliárdot kerestem. És ugye ez "tiszta", tehát nem jár érte bann, semmi. És akkor én csak 1 milliárdal álltam neki.
-
Assdak
őstag
válasz Thrawn #26893 üzenetére
Mivel a gold dupe abból fakadt, hogy felemelték a minimálisan eladható gold mennyiség árát 1-ről 10m -re.
EU ba ezt még nem rakták be, amíg nem fixálják a dolgot. Viszont blue post van róla, hogy ez az jönni fog EU-ra is, tehát, EU n is beindul az infláció, és fel fognak szökni az árak. -
Assdak
őstag
válasz radi8tor #26898 üzenetére
Ez nem spekuláció, a piac így működik. Ahogy leviszik a limitet, gold milliárdok fognak beömleni, mivel a bot farmerek nem külön oldalakon fogják árulni, hanem beledöntik az RMAH ba, mivel onnantól már megéri nekik. Emiatt elindul az infláció. Ha eddig 0.25 dollár volt egy mill, és most 0.25 dollár lesz 10 mill, akkor egyértelmű, hogy, hogyan fognak mozdulni az árak.
-
Assdak
őstag
-
Assdak
őstag
Ha felmennek az árak, ez nem az ügyeskedések miatt lesz, hanem mert más árfolyamot állít be a Blizzard, hogy visszaterelje a gold vásárlókat a játékba.
Hátrányban max akkor vagy, ha gold milliárdokon ülsz, és nem fekteted be. Mivel mindennek az ára azonos arányban fog felmenni, ezért ebből semmit nem fogsz érezni. Nyilván, aki szimpla gold droppból akar milliókat összeszedni, az becummantja. -
Assdak
őstag
válasz radi8tor #26910 üzenetére
De számold ki, még a fee vel együtt is jobban jönnek ki. Ha goldot vásárolsz játékon belül, azt azonnal megkapod. Legalábbis, én ahogy rányomtam ott volt a stash be.
US serveren sem kizárólag a dupe miatt mentek fel az árak. Ez egy tévedés. Már a dupe előtt is 100 milla környékén voltak a gem árak. -
Assdak
őstag
válasz Assdak #26916 üzenetére
BTW én csak annyit mondok, hogy akinek van tőkéje, az elgondolkozhat azon, hogy csinál egy kis pénzt. Ha nem emelkednek az árak, akkor max bukja a pénze 15%-t.
Ha viszont lesz emelkedés, akkor 50-60% os profittal lehet számolni. Ennyi rizikót szerintem megér a dolog.
Én tegnap sokat eladtam 50m en, de még így is van kb 100 darab, és még venni fogok.
A híresebb/gazdagabb EU playerek 4-500 db ot vettek már tegnap. -
Assdak
őstag
válasz mikromanus #26924 üzenetére
Egy casual aki azért valamennyire félti az accát, inkább vásárol ingame, minthogy emailcímet, cc adatokat, telefonszámot megadva baszkolódjon.
A feltevésed ott téved, hogy nem 15m+aranyért craftolod, mivel az alap kövek ára is emelkedik.[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #26928 üzenetére
Amennyiben az aranyadat nem goldfarmbol szedted össze, hanem flippelgetésből, a profitod marad.
-
Assdak
őstag
válasz proci985 #26932 üzenetére
Ez ugyan úgy opció marad. Mivel amit eddig mondjuk 1m ért adtál el, azt majd ezután elvileg 10m ért fogsz.
http://www.diablohub.com/price-tracker/gems/Ezt nézve igen. Azt lehet mondani, hogy érdemes Gemekbe fektetni a meglévő aranyat. A dupe már lefutott, az árak még mindig tartják magukat.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #26937 üzenetére
Ha csak a dupeolt gold miatt lenne, már nem tartaná az árát. Ez sima infláció.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #26946 üzenetére
Az éjjel felmentek az árak 55m környékére, mivel sokan elkezdték felvásárolni, az alapján, amit US streameken láttak. Majd mikor 55m környékén járt az ára, kiderült a dupe. Akinek volt eszek, akkor eladta, amit vett még 20 mill környékén. Az árak azóta visszamentek. A patch lement, viszont a 1/0.25 - 10/0.25 váltást, még nem aktiválták be EU serveren, amíg a dupe fix kész nincs. Utána bevezetik itt, is. Várhatóan, akkor fognak meglódulni az árak.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #26946 üzenetére
Ha eddig 0.25 euroért vettél 1 millát, és ezután 0.25 euroért veszel 10 millát az nem a gold elértéktelenedését, vásárló erejének romlását jelenti? Hát dehogynem.
Nem csak a gemek ára ment fel, hanem minden másé is. -
Assdak
őstag
válasz mikromanus #26951 üzenetére
Ahogy ezt már fent kifejtettem, 15% max a bukta, és 50-60% körüli a lehetséges haszon. Ahogy azt fent írtam, nekem ennyi rizikót bőven megér. Főleg tekintve, hogy az éjjel kerestem ezen 4 milliárdot 1 óra alatt tisztán. Félreértés ne essék, nem akarok senkit győzködni.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #26951 üzenetére
Nyilván. 40-50 ért nem érte meg venni. 20-25 között vettem és 55 ön adtam el. Illetve ebből van még ~100 db. Illetve e mellé fogok még venni 20m-es áron.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #27063 üzenetére
Ez oké. Csak én úgy emlékeztem, hogy SOJ on dmg bonusz van. De már látom, hogy nem. Mondjuk ezeknek fel is ugrott az ára rendesen.
-
Assdak
őstag
Monkal, vagy Barbárral lehet gyorsabban farmolni MP10-et?
-
Assdak
őstag
Mivel DH-t kezdem unni, ezért felhúztam egy Monkot illetve egy Barbot 60-ra. Viszont világ életembe csak DH val játszottam, a többit annyira nem is követtem. A kérdés, hogy melyiket lenne érdemes felcuccolni. MP10 solo farm a legkényelmesebben a cél.
-
Assdak
őstag
Köszi a válaszokat. A kérdés már csak az, hogy kb mennyi az a gold mennyiség, amiből egy ilyen "kényelmesen haladós" MP10 buildet össze lehet rakni? 4-5 bill?
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #27430 üzenetére
Igazából, pont a videód miatt nem öltöztettem fel a Monkot, és húztam fel inkább gyorsan egy Barbot =) Nekem a video alapján elég lassúnak tűnik a haladás, illetve sok a "gépészkedés" =)
A cél az lenne, hogy kényelmesen hátradőlve lehessen farmolni. -
Assdak
őstag
Felcuccoltam a barbart kb 3 millióból, csak próba képen, hogyan lehet vele haladni. Hát undorító... A DH ahhoz hogy ilyen szinten öljön mp 3-on kellett 1bill erteku cucc..
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #27496 üzenetére
Annyira nem hiszem.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/StarGod-2446/hero/6289631Max mást értünk haladós alatt. Nekem azt jelentené a dolog, hogy minden figyelem nélkül, hátradölve 2 gombot nyomogatva 3 perc alatt végigmegyek a körön.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #27500 üzenetére
Mivel Para 100 ezért az XP nem érdekel. Jelenleg MP1 en farmolok vele, mert ott éri meg. Strafe build, amivel megállás nélkül tudok pörögni drifting shadowval ( ahhoz van egy 1300dps-es 2 socket manti + chest+ soj ), vagy mp3 Ball lightning build, amikor csak vault+ball ( ehhez is van soj ), vagy a fenti build mp6 ra.
De meglehet nézni mondjuk TheProhacker-t streamen. Ami cucc rajta van az kb 4000 euro, ha nem több. 420k unbuffed dps, es mp8 fölött már neki sem éri meg menni.
Lehet hogy nem a Barbar op, hanem a DH iszonyat gyenge.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest