Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz Dyingsoul #75341 üzenetére
Kb. 8-10 amut tudtam kraftolni NS-ben, aztán a csapat megunta a harcot, pedig van még szépen kulcsom hozzá. Ami lett az hiába lett jobb picit, pont olyan passzívot rakott rá, ami kb haszontalan. DH-val mentem én is, Broodingot rakta rá asszem, hát köszi!
S2-ben act1 farm volt a Royal gyűrű miatt, ha szembe jött a Kulcsos, akkor vagy kiesett vagy nem, így van 4-5 kulcsom.De itt nem foglalkozom vele, mert Monknak kell a saját set amulettje, így tárgytalan a dolog. Barbárt húzom még, de egyelőre csak koldulással!szerk: Videót megnézem este kösz szépen!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
emmm
őstag
válasz Dyingsoul #75341 üzenetére
Erről jut eszembe: talán másfél hónapja, hogy játszottam egy külföldi sráccal publicban, akinek iszonyat erős crusája volt. Épp mi is a key wardeneket farmoltuk, és nekiálltunk több kulcsot is összerakni. Az volt az érdekes, hogy egymás után pakolta be a chat-be a srác a jobbnál jobb, épp összeütött hellfire amuletteket, majd írta, hogy van még nála minden elemből vagy 3-400+ ! Kiderült, beszélgetve vele a chat-en, minden egyes non-season karakterének folyamatosan csinálta az amuletteket, már csak a crusájának nem volt minden tökéletes (100 % chd, 10 % chc, stb). Ezek után az is kiderült, hogy a srác beletett a játékba 3 accounttal, accountonként 5000+ órát a játékba , de megnézve a karaktereit, tényleg fullosak voltak.
Aztán belegondoltam, hogy valaki letolt gyakorlatilag majdnem tiszta 2 évnyi non-stop játékidőt (megnéztem az accountját a játék során)...nekem talán ha a 2-300 óra van meg összesen, az is soknak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest