Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtotti
csendes tag
Sziasztok!
SSD-t tettem a gépembe (xps l702x). Az újratelepítés után minden működik egy dolgot kivéve: a gpu-k órajele maxon fut, nem szabályoz le idle módban. Melyik drivert vagy alkalmazást kell felrakni hogy ez is működjön? Gondolom valami közös szabályozás lehet, mert sem az integrált, sem a dedikált kártya nem szabályoz le. VGA driverek a legfrissebbek.
-
gtotti
csendes tag
válasz
santamas
üzenetére
Hát ez nem hangzik túl jól. Az AUO panelnek a bevonata is jobb volt? Nem volt ilyen zizis? Az enyémnek - mint már írtam - a színei, betekintési szögei, kontrasztaránya, homogenitása teljesen jó. Valószínűnek tartom, hogy a ChiMei panelekből is több széria lehetett, és a későbbi példányokba már nem olyan silány minőség került, mint amit írsz.
-
gtotti
csendes tag
válasz
SzaboZE
üzenetére
Abban igazad van, hogy a kijelző színei szépek (kalibrálva), feketéje mély, jó a kontrasztja és a betekintési szögei is egész jók (TN panelhez viszonyítva). A problémát a kijelzőre felvitt antiglare fólia minősége okozza. Egyébként a xps L702x többféle kijelzővel is készült. Ha jól tudom van két 1080p és két 900p kijelző is hozzá, csak nem mindegyik matt. Nekem fontos szempont volt a matt kijelző a gép kiválasztásakor, csak most ennek a számomra is meglepő árnyoldalával szembesültem.
-
gtotti
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Dell XPS 17 L702x notebookot. A képernyője 17.3" 1080p anti glare, a gyártója ChiMei, számomra ismeretlen gyártó. Az a problémám adódott, hogy a képernyő nagyon agresszív antiglare bevonata miatt nagyon csillogó/piszkos hatású a képernyő, amitől már egy óra használat után megfájdul a fejem. Semmi más monitorral, notebook kijelzővel ilyen gondom még nem volt. Lehetséges a Dell-nél a képernyő cseréje jobb minőségűre a garanciális időszakon belül? Milyen jobb minőségű 17.3 matt képernyőt alkalmaz a Dell? A Precision sorozat képernyői jobb minőségűek, azok IPS panellel szereltek? Szeretném a gépet megtartani, mert minden más szempontból jónak tartom. A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi