Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Antimatrix
senior tag
CF biztos mert nyertem adatot vissza róla
akkor SD/MMC is biztos mert ezekt is használtam igy kiesett 2 lyuk
4 lyukas a kártya
akkor 6 in 1-ben kell lennie
ha a Cf megy akkor megy a MiCRO DRIVE -IBM-től
megy a Memory stick Sony-tól
meg a SM Smart Media kártya isPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
-
-
S.Feri
őstag
válasz arpeen2 #1731 üzenetére
Üdv!
Szerintem meg, ha egy kicsit összehasonlítanád, hogy történt e némi változás akkor csendben maradnál és rájönnél,hogy nem is vagy olyan okos mint amilyennek képzeled magad. Miért nem magaddal foglalkozol? Egyébként tényleg PEACEDe untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
-
pitom
tag
válasz arpeen2 #2342 üzenetére
A 9800prot elviszi ez a hűtő, nekem 9600 xt-n volt teljesen passzívban. A zalman oldalán azt írják 9800pro hoz ajánlott a zmop1. Szerintem jó ház szellőzéssel passzívban is elmegy, ja és nem muszály pont zmop1-et venni rá, bármilyen más venti is megteszi szvsz. Term. meg van minden alkatrésze, még a csavarhúzó is, amit mellékeltek Viszont 3K- nál nem akarok alább menni, megér még annyit az a hűtő, ez nem az az alkatrész, ami elhasználódik.
"Az APT rendszer roppant hatékony, percek alatt romba lehet dönteni vele egy működő számítógépet..." : Pere László
-
hcs57
őstag
válasz arpeen2 #3218 üzenetére
Csak addig ecetszagú, amíg megköt. Az FBS is szilikonalapú.
Egyéb szilikonos tömítők
Fugaszil B 100%-os szilikon, mely 310 ml-es kartusokban kerül forgalomba. Egyszerű kinyomópisztoly segítségével a pasztaszerű anyag könnyen felvihető, és a levegőben lévő nedvesség hatására térhálós, tartósan rugalmas szilikongumivá alakul. Minden épületnél, számtalan illesztésnél használható, jól tapad üveghez, a legtöbb fémhez és műanyaghoz, fához stb. Egyes porózus anyagoknál célszerű alapozót használni, esetleg előzetes próbát végezni. A kivulkanizált szilikon tartósan rugalmas, ellenáll a napfénynek (UV álló), és más időjárási hatásnak valamint hőálló -50 és +180 °C között. Kapható színtelen változatban, ill. fehér, fekete, barna és szürke színekben. Bár a FUGASZIL B is ellenáll a penészesedésnek, de a fokozottabb veszélynek kitett helyekre a penészgátló adalékkal védett FUGASZIL BF terméket ajánljuk, mely kiválóan alkalmas szellőző rendszerek, vizesblokkok fugázására.
FBS szilikonos ragasztó, tömítő a magyar piacon beszerezhető termékek közül kiemelkedik ragasztóerejével és szakítószilárdságával, magas rezonancia tűrésével. Felhasználása igen széles körű, az akváriumoktól, a gépkocsi szerelésig, számtalan helyen alkalmazható. Profilüvegek, üvegházak, üvegfalak készítésénél a legmagasabb műszaki igényeket is kielégíti.
A Fugaszil Hobbi szintén kiváló tulajdonságokkal rendelkező, a belföldi piacon az egyik legolcsóbb ecetsavas rendszerű szilikontömítő. Könnyen kinyomható, kényelmesen használható.
A Fugaszil BN a neutrális szilikonok családjába tartozik, könnyű vele dolgozni, nem korrozív, alkalmazható színesfémeknél, horganyzott lemezeknél, fémeknél, műanyagoknál, termés- és műköveknél, valamint márványlapoknál is.
[Szerkesztve]Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Rick
tag
válasz arpeen2 #4341 üzenetére
oké, elméletben már én is lezártam, csak hát az emberem azt az infót mondta hogy azon a postán keressem a csomagot, ami a nagytemplomnál van meg az únió áruháznál. A nagytemplom a Kálvin téren, a posta a Hatvan utcában, az únió meg a Piac utcában van, bizti nehéz megérteni, de a 3 utcát nem egyszerű összehozni úgy, hogy egyébként Szegedi vagyok, de minden esetre köcce mindenkinek, csak legalább mosmár ti is tudjátok
Aktív témák
Hirdetés
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest