Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #45832 üzenetére
Sehogy Nekem csak a játékon belül volt , hogy egy új tárgy , abban a kis sárga téglalapban , remélem értesz de játékon kívül nincs jelzés én csak néztem az invet mert akartam trédelni , jéééé kábel
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Mondjátok , hogy a Train az Navi map
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Kala2 barátommal mentem egyet ,...... nova 4 Alakul ez mint púpos gyerek a prés alatt
talán nem is voltam annyira gáz
@rumos XIII: köszi
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Marketen vett cuccokon nagyon idegesít ez az egy hét
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #46198 üzenetére
Én szeretem Ha haverral megyünk kis kevo , dob nekem és nagyon fasza a pisztoly kör
-
Micsurin
nagyúr
Ma, hogy a naga elment és egy tescos egérrel toltam meg lett a kala kicsit fura volt ezzel az ócska hamaval a razer után, de mar úton a rat pro s jól veszem észre, hogy ha az adott rang "csokor " végéről a következő elsőjébe lépnék följebb több win kell zsinórban?
-
Micsurin
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #46351 üzenetére
"már a lézere sem világít"
Mert ugye minden lézer világít és minden optika
off vége sry
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Zimmi91 #46649 üzenetére
Az fasza... Nekem EliteDangerous kéne FT vulcan és ft lookos bs asii M4-ért de loungen is csak a sok szar tök más offer jön az ajánlatra
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz vzsryl #46651 üzenetére
Nem lesz , addigra jön a horizon az meg min alapból 40 eu , de nekem nem kell a kieg ,Ha market áron adom őket kell 2,6 eu , ha felett (vulcan 26) (FT look assi 17) az életben nem fognak elenni Ha meg felteszem őket a srác aki tradelné (loungen ) nem fogja megkapni az offert , mert ő meg 2 napja offline é akkor meg mivel nincs az invben a cucc nem él az offerem elv , ördögi kör
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz lemusz #48887 üzenetére
Kooshi govno ee oomree.
őőő a másik valahogy: "suka poshel nakhuy uyebok" De azt nem tudom rendesen , van egy orosz srác friend listen , nagy forma , egész jól dumál angolul , mikor nyerésre állunk és elkezdi húzni az enemyt az hatalmas élmény
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bluetooth hangszórók
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest