Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackki
őstag
xp drop változtatás is volt? lófaszt nem kaptam casualon pedig szerda van
Privátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
Én ezt a random hiteket SEM értem amit ad ez a f*s... 1hit99 1hit121 1hit84.
Totál kinyírta a taktikákat és az egész játékot szvsz.Kövi updatenél jöhet a pénzes AIRDROP ami vmi lovagi páncélt is dobhat.
-
Lackki
őstag
Ellenünk már reggel használták, amire írta a brit gyerek hogy "sry de ameddig ez benne van a gameben addig csinálja"
38at lőtt... Ettől függetlenül ezért nem adnék semmilyen bant, mert ez kb olyan mint amikor price error van steamen és mindenki rommá veszi magát. Azokat is akkor tiltani kéne?Privátot hamarabb észreveszem
-
-
Lackki
őstag
válasz expander #47850 üzenetére
Ez szar példa. Akkor lenne jó, ha a overwatch és a VAC se menne és úgy csalnának az emberek mondván kihasználják a hibát.
Ne menjünk szerintem ennél jobban bele, okádék játék lett plus még volt egy amatőr hiba is (amit javítottak hála az égnek).
Én is megnéztem egy mapon és láttam hogy megy a bug, de nem fogom kockáztatni a 12 éves accountom azzal hogy lövöldözök füstbe mint 1 idióta és pár nap múlva meg ott virít az overwatch ban mert a gold nova szerint cheater vagyokhtc: a menj a sarokba 1 órára az nem neked szólt, hanem kb azzal ér fel amit írtál.
Én sok bevezetnék ebbe a játékba is, mint pl ami a Smiteban van... Anyázol egyet, vagy rasszista dumákat tolsz 1hét pihi. Nincs duma nincs jaj 1x volt, instant 1 hét pihi. VAC banos arcokat nem engednék játszani, totál leszarom milyen indokkal kapta a VAC bant. Moddolt lobby is hidegen hagy, mivel DLL változtatásért jár a VAC főleg és gondolom a lobby változtatásnál ezt is meg kellett lépni.[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
egyre jobb ez a game
most 700ba kerül a revolver... 850 van odaírva, de 700at von le
-
Lackki
őstag
válasz wannnabeees #48152 üzenetére
én is 400/2-n tolom, bár az új egérpaddal rohadtul nem érzem most a témát...
-
Lackki
őstag
válasz Zomb€€ #48165 üzenetére
Én se értem ezt a minimum 1000 órát kell játszanod hogy jó legyél dumát.
Nekem 800 órám van amiből 200 óra tuti idle volt, mégsem érzem úgy hogy atom láma vagyok. Igaz 2001óta játszom neten CS-vel, de a régebbiek kb semennyire nem hasonlítanak erre, max a source amivel egyáltalán nem játszottam.Privátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
válasz Joe Swanson #48582 üzenetére
EQ beállításra gondolsz?
fölös...ha voipot használsz kíváncsi vagyok a társaid hallani fogják-e a gerjedés hangot
-
Lackki
őstag
válasz Joe Swanson #48584 üzenetére
EQ-t max kedvedre tudod állítani... zenék azé vannak masterelve, hogy ne kelljen semmit se állítani.
Dolby meg 7.1 meg hát, hagyjuk nem tom milyen a cloud 2 7.1-e és mennyire hasznos CS-ben.gerjedés meg igen... csoda asus hangkártyák sajátossága nekem dx van és ts/mumblen egy ideig baromi hangosan gerjedt ha 3D-s alkalmazás futott és nem az én oldalalom, hanem a többiek hallották csak. Rákeresel tuti találsz jó pár fórumot erről...
-
Lackki
őstag
-
Lackki
őstag
-
-
Lackki
őstag
Legtöbb csaló sup-global, illetve silver szinten van. Erről volt vmi grafikon is, hogy milyen rankra repül a legtöbb ban.
Gondolom ez úgy néz ki hogy silveres vac: a nyomorult 10 éves aki kipróbálja a google első találatos wh+aimot
sup-global vac: már régebb óta csal, csak lebukott overwatchon, és/vagy szar wh+aimja van és nem frissítették gyorsan a drága készítők.Privátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
válasz vzsryl #49739 üzenetére
silverelitemaster volt és sup-global
lényeg végülis ugyanaz... nem LEM szinten tolonganak. Én akkor játszottam a legjobbakat mikor LEM-en voltam
Globalon már okádék volt a játék, ezért is hagytam abba 1 hónapja (mostmár rankom sincs)
[ Szerkesztve ]
-
-
Lackki
őstag
Aha... 3 nap alatt megrendeznek majd egy 72 csapatos lant?
Erre hány adminjuk lesz? aki mondjuk nem szarik a dolgokraUtolsó ICL-en amin lent voltam úgy indult, hogy mikor lepakoltam a cuccaim, közölték a lent lévő ismerősök, hogy már most tűntek el egerek és SWITCHek (igen az az ominózus eset)
Kabaré az egész ami ott megy. Idióta szabályok, amiket betartatni se tudnak.
Későbbi ICL-en fizetni kellett spectator jegyet, azt kiderült hogy nem megy a HLTV és nem mehetek be köszönni a csapatoknak sem, csak kint ülhetek a nem működő projectornál
Mikor szóvá tettük, hogy végülis mi a f*szé fizettünk akkor, az volt a válasz hogy: "semmi sincs garantálva"[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz vzsryl #49982 üzenetére
Nem a projector nem ment, hanem a HLTV így nem volt mit kilőni a falra...
Nem voltam amúgy még olyan ICL-en, ahol nem úgy indult volna a buli, hogy:
- nincs áram
- nincs net
- nincs hálózat
- sry srácok a Ti első csoportmeccsetek csak holnap kezd, így ma már nem játszotokValamelyik "achit" mindig sikerült hozni a szervezőknek
-
Lackki
őstag
válasz petymeg #50251 üzenetére
Gondolom nem az életed tennéd rá és nem napi 6 órában akarsz játszani vele.
Sokan itt nem képesek ezt felfogni, hogy vannak amatőrök aki csak leakarnak ülni lőni 30percet 1 nap, és nem milliókat keresni ezzel, vagy ezt az álmot kergetni.Nyugodtan vedd meg, de a régebbieknek semmi értelme már.
-
Lackki
őstag
válasz 2thletme2day #50349 üzenetére
gondolom TS-en belül a beállításoknál a playback device nem stimmel és ott van rossz kiválasztva
-
Lackki
őstag
AMD-m van, de egyelőre nem sírok az FPS miatt... jóval több átlagban mint egy CBBLE-n
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ingatlanos topic!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Formula-1
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest