Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bobalazs


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Látnánk már egy solid state cooling laptopot! Vagy valamilyen új HP laptopot.

[ Szerkesztve ]

(#2) hahakocka


hahakocka
senior tag

Akkor mégse lesz AMD bemutató show csak pont NV aminél teljes a GPU paletta? Akkor van itt kollaboráció lehet. Csak a rossz ár értékű kártyákat vegyük.

(#3) Balu77


Balu77
őstag

Intel demózta a következő genes prociját, noha még nagyon ES, de már van. Nos eddig szidtuk hogy kis mag, meg nagy mag, nos a következőben már 3 különféle lesz! 6p+8e+2soc. Utóbbi kettő lesz az AI gyorsító. És persze demózta is már az office-ba épített AI-val.
Ami Amd-t illeti, nuku hír, ellenben az NV az AI-ról fog áradozni, miközben a videokártyákról valószínű nem fog sokat beszélni. Emellett még sok-sok kis gyártó is ott lesz, így pl. a Gigabyte is prezentál valamit, amit csak a "jövő eszközeként" aposztrofáltak. Talán még a végén lesznek érdekességek, de az jól látszik hogy most az AI körül megy a nagy hype.

izé

(#4) Busterftw válasza hahakocka (#2) üzenetére


Busterftw
veterán

Nincs mit bemutatni. Azt az alu sapkát néha eltehetnéd a fiókba.

Ryzen/Epyc fronton nincs semmi új, túl korai lenne next genről beszélni, az AI területén sincs semmi kész úgy látszik amivel az Nvidia ellen lehetne menni a mostani AI lázban.

Consumer szegmensben a már bejelentett featureknek kéne jönniük, Hyper RX, FRS3 de ezek sincsenek sehol, ennyi meg nem elég Computexre, mert körberöhögik őket.

A 7700XT/7800XT ilyen helyzetben még nem fog megjelenni max nyár végén, most csökkentették az RDNA2 árakat, a 6950XT sub 600 dollárért megy, 6800XT- most csökkent 500 dollárra, a 7900XT lassan már 800 dollárt súrolja egyes piacokon.

Szar helyzetben van az AMD, elcseszték a lineup szegmentációt, talán az RDNA2 eltűnésével jobb helyzetben lesz a 7700XT/7800XT launch.

(#5) Goblin12


Goblin12
őstag

Hátha olvassa még valaki ezt a topikot, kimenni a rendezvényre bárki kimehet, vagy feltétlenül kell, hogy valamelyik gyártó álltal sponzorálva legyél? Köszi előre is :R

Szerk: Tudom, hogy már vége a rendezvénynek :) általános infó gyűjtés

[ Szerkesztve ]

(#6) Busterftw válasza Goblin12 (#5) üzenetére


Busterftw
veterán

A honlapon van "general public" opcio, jegyet kell venni es elvileg mehetsz.
De Reddit alapjan az is eleg ha egy cegtol mesz, azzal ott beregelsz es bemehetsz.

(#7) Goblin12 válasza Busterftw (#6) üzenetére


Goblin12
őstag

Igen én is láttam azt a generic public opció-t, az jobban tetszik mint ez a mismásolás, regelni. Köszi.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.