Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Sziasztok.
A problémám az,hogy 10.12es drivert hiába törlöm le, törlöm ki a mappáit, és törlöm ki a registry-ket,ugyanúgy 10.12es marad fent, ha meg másikat akarok telepíteni minden az új verzió lesz kivéve az illesztőprogram,mert azt nem tudja feltenni azt írja sikertelen...
Van valami ötlet,hogy miért? Már nagyon idegesít ez a sz@r driver
Most tettem windowst 1 hete talán...de mindig cserélgessem a hülye driverek miatt?
A kari egy 5970[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
A driver sweeper működött, beadta kis felbontásba a windowst, megpróbáltam feltenni a drivert,de megint nem tudta feltenni az illesztőprogramot és most itt ragadtam 800x600ba
Vannak dolgok...
-
-
ricshard444
veterán
Na meg ez a probléma,hogy eggyes driverek alatt a 2D-s órajel 157mhz és villog a képernyő... 10.10essel jó egyedül meg régebbivel,rohadtul szivat ez a CCC...
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Már megint...letöröltem rendesen a 10.10et, újraindítás utána driver sweeper..., aztán fel a 11.1 és még mindig 10.10et jelez a gpu-z és az afterburner is
De az órajelek megint 157mhz-en tehát villog a kép
Akinek 5970e van az dögöljön meg vagy mi?!??! Ekkora sz@r drivereket életemben nem láttam. Az elöbb pl a driver miatt kékhalállal kezdte a gép.Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz SzlobiG #12254 üzenetére
De vajon mi? Már full ideg vagyok...játék indításnál meg kékhalál mert az órajeleket nem veszi fel,és megfagy a gép.
Már 4ik windows-om...
Mindig ez van,nehogy már 3 hónapos drivert használjak még fél évig, a végén eladom a francba a kártyát, nemtudok így játszani[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
X550-el szenvedek jelenleg, feltettem a 10.2-s Legacy drivert de kb 1 percen belül lefagy a gép,más driver meg nem megy fel Windows 8-ra (ezt is már eszközkezelőből kellett rádobnom)
A kártya lehet a rossz? Képhiba nem fordult elő,kb 3-4 hónapja Win7-en jó volt,azóta lehet megadta magát a kártya,vagy csak a Win8 kavar be ? Letöröltem mindent amit lehetett,semmi hatása nem volt,driver sweeper a barátom.[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #20392 üzenetére
Tettem egy Win7t ideiglenesen az egyik HDD-re és jó a driver,igaz nem sok erő van a vga-ban,de így sokkal jobb
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Várható ebben a hónapban új Boost driver? Mert akkor megvárom azt és nem állok neki a tesztemnek.
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest