Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
Ez az UniAn catalyst nagyon ott van!Kipróbáltam...Az Ati toolsban sokkal több nyalánkság van,pl.a ramok idözitéseit is tudjuk állitani.(az omegánál erre nem volt lehetöség)Az órajeleket az egekig emelte (volna) de én 420/360-nál lelöttem...
Csak óvatosan ha valaki kipróbálja... -
Komplikato
veterán
Összes lokalizált MS OS-el volt szívás (W95 font és nyomtató probléma, W98 netTV kihagyása miatt tunerek és egyébb capture eszközök nem mentek, W2K/XP egy valag driver nem települt eleinte és talán más is, Vista alatt nem lesz pl. időjárás Gadget), csak hát a család egyébb tagjai igénylik aa magyar nyelvet, különben soha nem használnék magyar XP-t.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Vigneau
félisten
Csökönyös a drága.
Mellesleg én is megjártam a magam útját - idézem magam az X1950XT topikból:
..., hogy ne legyen minden fenékig tejfel, 3D indításakor fagytam. Leszedtem az ATiToolt, helyreállt minden. Kipróbáltam újra az eddig jól bevált 7.1-el az ATiToolt, az eredmény ismét fagyás, pedig korábban jól működtek együtt. Szóval kereshetek másik tuning progit. Utam visszavezet a Rivához ezek szerint.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
AtHoS
nagyúr
Kijött a 20.4.1, de AMD oldalán a Previous Drivers-nél elérhető és le is tölthető a [20.3.1] továbbra is (direkt megnéztem most a letöltést miattad)
Previous Drivers: kikeresed a VGA-dnak megfelelő drivert, majd lentebb görgetsz és a Knowledge Base szöveg fölött közvetlenül halványkéken ott figyel a Previous Drivers link
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest