Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
válasz polonic #15950 üzenetére
pont az ámdé szar telepítői miatt kell használni... mikor régen sima uninstall+driver telepítéssel csináltam új driver telepítését csinált olyat amit kb win újratelepítéssel oldott volna meg az átlag... sok idő volt mire rájöttem mivan. Vidi róla
driver uninstall+driver sweeper csökkentett módban segített...
Úgyhogy én azon a véleményen, vagyok, hogy áemdé szarjon tengeri sünt lehetőleg minél nagyobbat és minél sűrübben, amiért nem képesek egy normális uninstallert készíteni, ami valóban eltávolítja a driverüket.
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
_Fefe_
tag
Régebben előfordult egyes drivereknél nálam "Display driver stopped responding and has recovered" hiba, talán amdkmdag megjelöléssel, pedig nem használok semmilyen driver eltávolító progit csak a gyári eltávolítót. Ez különböző kártyák esetében is elfordult, még friss win mellett is.
Egy kis utánakeresés után találtam ezt az AMD oldalán : How to troubleshoot “Display driver stopped responding and has recovered”, ATIKMDAG.sys type errors
Itt kb. az oldal közepén van egy ilyen tanács - több más mellett is - az elhárításra, hogy
"- The operating system may have corrupt system / registry files
Try cleaning the operating system’s registry"
Talán tényleg előfordulhatnak olyan hibák, amikor csak registry tisztítás segít, de ennek ellenére én sem használok semmilyen ilyen jellegű programot.
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - W.S.
-
_DiEGO_
őstag
Ez így van , direkt ott van AMD oldalán útmutató - hogyan szedjük le és majd telepítsük az új friss drivert... nekem sem volt soha problémám.
Fefe
Telepítés előtt tisztítsd meg az operációs rendszer regisztrijét ... nehogy valami egyéb üsse ki a telepítés folyamatát , netán hiányosan menne fel.
[ Szerkesztve ]
-
siriq
őstag
Nalam csak problemat okozott ha unistall majd install. A driver sweeper viszont rendbe tette a gepet.
Vga cserenel(ati-rol nv-re) is nagyon jol jon. Semmi bajom nem volt. Bepantitottam az ujat, driver install es kesz. (7900-4850-570). Igy siman tulelt mindent a gep.[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest