Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:39:32

LOGOUT.hu

Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#951) viktor82 válasza -secret- (#950) üzenetére


viktor82
őstag

Igen
[igen][/L]

[ Szerkesztve ]

”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók

(#952) xxSanchez válasza killer095 (#949) üzenetére


xxSanchez
őstag

Hova? Én néztem a képernyőn mindenhol, de nem láttam. :DDD

Heyho.

(#953) zolcsidolcsi válasza tupacamaru (#901) üzenetére


zolcsidolcsi
csendes tag

Üdv!

Mikor indítanám azonnal leáll az exe.

A gépem:
E8500 3.16ghz
memória: 4gb
videó: geforce 260gtx 896mb
vista sp2

Neten keresgettem megoldásokat , de semmi. Mindenhol csak frissítgetéseket javasoljál. vista,dx,vcredist,video kártya frissítve. És nem megy továbbra sem.

Mit kellene tennem még?

(#954) bager13 válasza wwenigma (#846) üzenetére


bager13
aktív tag

Nem. Azért jöttem ide ,hogy megtudjam milyen irányba mentek el a játék fejlesztői.
szóval nem csak a pozitív oldalra voltam kíváncsi.
(#848) Jaka
Te miről beszélsz? Milyen feszültséget? Azt pont ,hogy ti keltitek...
Csak érdekel a jó és rossz oldala.
Nem tudom mit kapálózol egy rossz szót nem szóltam istenített játékodra...
Nőj már fel!

[ Szerkesztve ]

Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!

(#955) Winnie The P válasza zolcsidolcsi (#953) üzenetére


Winnie The P
őstag

Eredeti?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#956) zolcsidolcsi válasza Winnie The P (#955) üzenetére


zolcsidolcsi
csendes tag

igen, előrendelt változat, ha ez számít.

most megcsináltam még ezeket:
nvidia beta driver (mások javasolták)
verify integrity of game cache steamen keresztül.

ezek sem segítettek

(#957) xxSanchez válasza zolcsidolcsi (#956) üzenetére


xxSanchez
őstag

Az összes futó programot zárd be, nekem ez segített. Nem mintha tudnám, hogy mi köze van hozzá...Miután elindult a játék természetesen már akármit megnyithatsz.

[ Szerkesztve ]

Heyho.

(#958) zolcsidolcsi válasza zolcsidolcsi (#956) üzenetére


zolcsidolcsi
csendes tag

jajj még annyit, hogy visszaolvastam itt, hogy van akinek leszedett 3gb-s frissítést.
Nálam ilyennek nyoma sincs.

(#959) zolcsidolcsi válasza xxSanchez (#957) üzenetére


zolcsidolcsi
csendes tag

futó alatt mit értesz? vírusírtót, tűzfalat mindent?
valami mindig futni fog, ha más nem akkor az OS. :P

Lelőttem ,amit lehet de továbbra sem megy.

[ Szerkesztve ]

(#960) dunc


dunc
nagyúr

Csináltam egyedi playcardot :DDD nem röhög !!!! :DD

(#961) McNamara


McNamara
Ármester

Köszönöm a mai játékot minden fórumtársamnak aki részt vett! Jó pörgős kis meccsek voltak.

Aki szeretne PH fórumos tagokkal játszani az itt tud jelentkezni: [link]

TS szoba is van! Normális, kultúrált játék megengedett! :R

[ Szerkesztve ]

(#962) bognar110 válasza dunc (#960) üzenetére


bognar110
őstag

Jó lett :C Fegyóra fel lehet tenni ?

(#963) dunc válasza bognar110 (#962) üzenetére


dunc
nagyúr

Köszi de csak poénnak szántam :):):) Nem tudom,szerencsére nem olyan színezős óvoda mint a BO :)
Kinek mi a steam neve? Felvennék ph s embereket ,és mennék céltáblának :D

[ Szerkesztve ]

(#964) BigBlue69 válasza bognar110 (#962) üzenetére


BigBlue69
őstag

Hogy lehet fegyóra tenni? Mert láttam egy Usernél ilyet...

(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

(#965) kribe


kribe
őstag

Akinek jó a netkapcsolata, mégis van problémája laggal vagy pl. gyanúsan sok fegyverpárbajt veszít el, próbálja meg a következőt: A public meccsek keresésénél ott van jobb alul egy "S: Search preferences" opció. Az S megnyomása után a típust állítsátok be Normal-ról Best-re, így lehet hogy pár másodperccel tovább keres játékot majd, de csak a jó kapcsolattal rendelkező szerverekre fog betenni.

My soul was removed, to make room for all this sarcasm.

(#966) KAMELOT


KAMELOT
titán

Sajnos azt kell, hogy mondjam, amilyen jó volt az eleje úgy kezdett elcsesződni a közepe fele. Játék fele film, amire én nem vagyok kiváncsi. Ahogy megvettem, olyan gyorsan el is adtam. 10K-ért vettem 8k-ért eladtam. Inkább megveszem a MW3-at. Az idáig a legjobb COD. Talán várok év végéig hátha lemennek az árak. BO 1 is gagyi volt és a BO 2 is gagyi lett.

[ Szerkesztve ]

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#967) zolcsidolcsi


zolcsidolcsi
csendes tag

Továbbra se megy, totál halott.

Ugye dx11 nem kell hozzá? Van aki azt írta, hogy kell. De nekem csak dx10 van . A minimum rendszer követelmény is csak 10-est említ.

[ Szerkesztve ]

(#968) LackoMester


LackoMester
addikt

Én is köszi a gémet. :R
Egyre jobban tetszik a gém, a fegyókat is kezdem kitapasztalni a pályákat ismerni. :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#969) lugosi


lugosi
MODERÁTOR

Na mentek ma már a ps3 szerverek is.

Pár dolgot jól megcsináltak a multiban, párat viszont nagyon elcsesztek.
A pályákra azt lehet mondani, hogy csak pár igazán jó van, de azok se közelítik meg a BO 1 színvonalát (amabban egy gyenge pálya volt, a golfpályás). Egyszerűen nem értem a készítőket, hogy miért gondolják azt, hogy egy multiplayer pálya úgy kell hogy felépüljön és kinézzen, mint egy single player pálya. A fenét se érdekel, hogy milyen szépen kidolgozott, hogy vannak feliratok, meg milyen szépek a textúrák, ha szükségtelenül nagyok a pályák, van hogy fél percet sprintelsz mire ellenfelet találsz. Ez a játék az akcióról szól, aki keresgélésre és nézelődésre vágyik az játsszon a single résszel.

A black ops 1 pályái még mindig etalonnak számítanak, nem kellenek kilométer hosszú kerülőutak, mint ennek a pályáiban. Érdekes, az 1-ben is megoldották, hogy kerülni is lehetett, de nem 3-4 perc volt futva körbekerülni egy pályát. Szóval én azt mondom, hogy ha összességében a BO1 pályáira adok 9/10 pontot, akkor erre 4/10-et. Sajnos ez a pályacsicsázás volt a hibája nálam a MW3-nak is. Egy multiplayer pálya ne szép, hanem ötletes legyen.

Mindent elmond, hogy a fő attrakció a DLC-ben letölthető Nuketown 2025, ami ugye az 1. rész legjobb multi pályája...
Itt talán csak a Hijacked közelíti meg, pont azért mert a koncepció eléggé hasonlít arra, kevés mászkálás után találkozz egy ellenféllel és menjen az akció.

Nekem a cod dolláros fegyverkiegészítő-összerakás is jobban tetszett.

A fegyverekkel az a bajom, hogy némelyik túl erős lett (pl a legelső shotgun, az egy long barrel és egy laser sight kiegészítővel igazi aratógép, még a tűzgyorsasága is megfelelő), a második sniper (aminek a legnagyobb a sebzése, gyakorlatilag lábon kívül mindenhol 1 lövéses), az MP7 irreálisan erős lett, aki meg a target findert kitalálta az egy igazi béna kis n00b volt a fejlesztők között, az tuti hogy őt lőtték le állandóan a többiek. :DDD A ballistánál poén, hogy sniper létére van iron sight lehetőség, az utolsó assault rifle ami az AK47-re hasonlít, jó a burst módja, a scorpion-nak viszont nagyon brutál a tűzgyorsasága, talán abból vissza lehetett volna venni. Az a kiegészítő, ami átlát a falon assault rifle-nél egy FMJ-vel kombinálva megint cheat-szerűség már... Az tetszik, hogy a ghost nem láthatatlan ha egy helyben áll. A pro perkek hiánya nagyon nagy mínusz a játékidőből. Jó ötlet hogy a scavenger nem tölti újra a gránátokat. A shotgunok közül a KSG-t iszonyatosan elcseszték, egy shotgunnak pont az a lényege hogy legyen szórása, ez meg pontlövő lett, de célzás nélkül használhatatlan. Az utolsó shotgun a tűzgyorsaságával az egyik legnagyobb cheat a játékban. Az megint egy loser volt aki kitalálta hogy a forgócsöves "nagypapi" meg a war machine addig legyen használható, amíg van belőle lőszer, még akkor is ha 30x lelőnek a használata közben, a következő újraéledéskor úgyis ott van. Ami esetleg tetszik, hogy ugyanúgy ismét megszerezhetők egy életen belül a killstreak-ek, mint az MW3-ban, de így persze egy erős játékos még sokkal erősebb. Ja még egy dolog tetszik, hogy némelyik jutalom irányítható, vagy akár gépre is bízható (a kis lánctalpas löveg talán a legjobb poén). A Lodestar rakétájának röppályáját nagyon elcseszték, már megint a látvány győzött a funkció fölött, annyira kimegy oldalra, hogy ha szinte van valami tereptárgy a pályán (ami ugye előfordul) abban jó eséllyel megakad, az MW3 reaper-e (amiről mintázták) sokkal jobb volt.

Szóval látszik hogy a multiban a gyengébb játékosoknak próbáltak kedvezni (akkor lőttem volna magam tökön végleg, ha bennehagyják az MW3-ból azt, hogy a support killstreak-ek nem törlődnek ha lelőnek, akkor aztán tényleg azt mondtam volna hogy köszike), de ha valaki komolyan nyomja multiban akkor az legfeljebb 1 hétig gyenge játékos, és onnan a következő COD megjelenésik hátralévő 51 hétben csak szívni fog, hogy a nyomi játékosoknak kedveztek...

Én ennyi idő után 2 dolgot szűrtem le:
- nem engednék olyan embert a multiplayer rész közelébe se, pláne az ötletek közelébe, aki gyenge multiplayerben mert n00b ötleteket fog beletenni
- a pályaszerkesztők csak olyan emberek lehetnének akik nem dolgoztak a single player részen

A single részről nem sok fogalmam van, játszottam vele vagy 15 percet, de rögtön az elején éreztem, hogy ez köszike, amikor a rohanó csatamezős jelenetet végig lehetett úgy csinálni, hogy 90%-ban csak késel az ember... Értitek, a szembe szaladó kb 150 ellenség között... Szóval a single talán még gyíkabb mint a multi, pedig az nagy szó, mondjuk a single-től el is várja az ember.

Bár szerintem ki fog jönni még jópár patch, és az elkefélt dolgokat javítják, balanszíroznak a fegyvereken, de a tufa pályákon ez se fog segíteni. :(((

(#970) #00137984 válasza zolcsidolcsi (#959) üzenetére


#00137984
törölt tag

A wirágbolti változat is hasonló hibákat okoz elég sok embernél. A dátumot állítsd át másik +8:00 időzonára. Másoknak a Win hangok mintavételezését 44KHz-re viszavétele segített. Nekem sem indult el (Steam-es), pedig még crackfixet is próbáltam :(

[ Szerkesztve ]

(#971) Télapó_


Télapó_
tag

(#972) dunc válasza lugosi (#969) üzenetére


dunc
nagyúr

Nagyon szépen fogalmaztál,de csak minimális résszel értek egyet . Fegyver balance valóban botrányos ,néhány kiegészitő cheat szinten van . Viszont nem értek egyet,hogy az a jó mp map amin csak akció van,semmi taktika . Nem kell futkározni perceket az akcióhoz,csak halál útán visszamenni a halál helyére. Csilli villi mappok ?! Én az ,hogy kidolgozatlan szintelen stb .

(#973) Télapó_ válasza dunc (#972) üzenetére


Télapó_
tag

mondanál példákat erre: "néhány kiegészitő cheat szinten van"

Üdv.

(#974) Tomix24 válasza Télapó_ (#973) üzenetére


Tomix24
addikt

Minden amivel lelövik :DDD (Csak viccelek)

(#975) v!ct0y válasza Télapó_ (#973) üzenetére


v!ct0y
veterán

Target finder, Meg az a falon is átlátó célzó :)

(#976) Télapó_ válasza v!ct0y (#975) üzenetére


Télapó_
tag

ez elég bizarrul hangzik, hogy át lát a falon, nekem még nincs ilyenem, de nagyon nehezen is el igazodok a menüben.
a fegyverkiegészítők meg nagyon furcsák nekem.
és ez a Target finder mit tud?
jó volna valami magyar leírás a fegyver kiegészítőkből is.
remélem valaki csinál aki vágja az angolt.

[ Szerkesztve ]

Üdv.

(#977) Télapó_


Télapó_
tag

na ezt jól sikerült megfogalmaznom.
bocsánat.
azt akartam kinyögni, hogy nekem a menü is bonyolult, még szoknom kell.
nem tudom mi mit jelent a kiegészítőkről meg nem is beszélve sült bolond vagyok hozzájuk.
sajnos nem tudok angolul.

[ Szerkesztve ]

Üdv.

(#978) dunc válasza Télapó_ (#977) üzenetére


dunc
nagyúr

Késöbb majd átlátod ! Target finder, a nevébe is benne van :) megkeresi az ellenfeleket,és jelöli , neked csak rá kell céloznod !

[ Szerkesztve ]

(#979) wwenigma válasza dunc (#978) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Csak a nem mozgasban levőket, azaz kemper férgeket, i think.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#980) LackoMester válasza dunc (#978) üzenetére


LackoMester
addikt

Ha ugyanaz mint ami a sp- be van akkor azt biztos nemhasználom majd, mert elég zavaró, igazából az valamiféle hullám formájába latapogatja a célzón nézett részt, egyébként gyors mozgással kivédhető. :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#981) Télapó_ válasza dunc (#978) üzenetére


Télapó_
tag

köszönöm a választ.
nagyon durva ez = VH-val majdnem mert gondolom van ellenszere azért.
na ez az én nagy gondom, hogy nem tudom, hogy mi mire való, szívni fogok sokat mire rájövök mindenre.

Üdv.

(#982) wwenigma válasza Télapó_ (#981) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Nem kell kempelni, amugy nem WH mert nem folyamatosan frissit hanem 2-3 masodpercenkent, illetve max 25méter ÉS csak a kempereket mutatja....

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#983) BigBlue69 válasza LackoMester (#980) üzenetére


BigBlue69
őstag

Az nem a Target Finder Hanem a Millimeter Scanner..

(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

(#984) wwenigma válasza BigBlue69 (#983) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Asztem erről beszélnek. :D

Amugy a target finder meg csak a látható ellent jelöli meg, de rohadt zavaró.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#985) Tomix24


Tomix24
addikt

Tudja valaki hol találom azt file-t amiben a felbontás van elmentve? Át kellene írnom kézzel

(#986) Télapó_ válasza wwenigma (#982) üzenetére


Télapó_
tag

értem, akkor ez nem nekem való.
túl sok a kiegészítő azt sem tudja majd az ember melyiket használja.
bőség zavara.

Üdv.

(#987) wwenigma válasza Tomix24 (#985) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Kódolva van tárolva a cfg file, nem hiszem hogy at tudod irni meg nem is ajanlott a kézi mókolás. Ha nincs a felbontasod meg, akkor tedd ki ablak módba és ugy megjelenik a listaban.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#988) LackoMester válasza BigBlue69 (#983) üzenetére


LackoMester
addikt

ja, köszi, h. javítottál :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#989) ferero


ferero
tag

az a wh nem az a wh. LMG-n használja némelyik, ki lehet védeni. van rá perk.
viszont itt olvastam: "prestigébe nem vesznek el a fegyverek" sajna ez nem igaz,
rányomtam a classizére, azt eltünt minden :((( pedig kezdtem megszokni az AN94-et.
van aki azt mondta olyan mint az AK, cáfolnám, inkább hasonlít a cod4-be levő MP44-re.
alapon ugyanúgy ugrál, fejlesztés után kezelhetőbb. cserébe, bitang erős!!!

"Taurus"

(#990) Télapó_


Télapó_
tag

szívesen olvasnék pár hsz-t, hogy melyik fegyver milyen, mi az előny e hátránya.
na meg persze a kiegészítőkről is mert gondolom már vannak srácok akik nem 11-esek mint én.
jó volna tudni, hogy melyik fegyverhez milyen kiegészítő a jó, melyiket érdemes használni.
előre is köszi az értékes hsz-at.

Üdv.

(#991) LackoMester válasza ferero (#989) üzenetére


LackoMester
addikt

Prestige lépés után kapsz valami tokent ( mint pl. az MW3- ba ) amivel tudsz unlock- olni fegyókat stb. Vagy kapsz semmit. :F

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#992) ferero válasza LackoMester (#991) üzenetére


ferero
tag

igen, kaptam. szerintem nem azt nyitottam meg vele amit kellett volna.

"Taurus"

(#993) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

HEHE...

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#994) LackoMester válasza ferero (#992) üzenetére


LackoMester
addikt

Van az úgy. :DDD

wenigma
este leszel?

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#995) wwenigma válasza LackoMester (#994) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Még nem tom, tegnap ejjelesbol szabin voltam és mára is pedzegették de ugye elég véges a szabik száma. Lehet.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#996) LackoMester válasza wwenigma (#995) üzenetére


LackoMester
addikt

Okés, ha lennél, úgy is látlak. ;)

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#997) zolcsidolcsi


zolcsidolcsi
csendes tag

Nos , azt hiszem meguntam.

Nem indul el, javítás nincs.
Több napos próbálkozást , kutatást feladtam.

Hogyan juthatok vissza a pénzemhez?

(#998) radi8tor válasza zolcsidolcsi (#997) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Telepítés után nem viheted vissza a játékot. :(

⭐ Stella

(#1000) zolcsidolcsi válasza radi8tor (#998) üzenetére


zolcsidolcsi
csendes tag

Akkor induljon el.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.