- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Adguard fizetős applikáció Windowsra és okostelefonokra, táblagépekre!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ablak mögül
- Szólánc.
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eredetileg ez a raktárak kiürítésről szólt. Karácsonyra készülve kell a hely. Ha jön ki új generáció egy adott termékből, később még jobban le kellene árazni.
Vannak kereskedők, akik másként látják a helyzetet. Ennyi.
A kedvezmény mértéke lényegtelen. Akkor lehet megvenni, ha tényleg olcsóbb mint máshol és szükséged is van a termékre.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
ergoGnomik
tag
Ha jól tudom mind az akciózás előtt áremelés, majd "akciós" áron hirdetés, mind az akciós áruból elhanyagolható készlet fenntartása tiltott kereskedői magatartás. Ha tudod bizonyítani, irány a fogyasztóvédelem. Szeretni fognak érte...
-
janeszgol
félisten
Eredetileg a BF a raktárkiürítésről szólt. Ugye ez még az internet előtt jelent meg. Amíg a net elterjedése a maihoz képest szórványos volt, ráadásul a felettünk kettővel lévő generáció alig mert rajta valamit csinálni, pedig ők voltak a fizetőképes kereslet, addig is volt létjogosultsága ennek.
De ma már semmi értelme ennek. Nincs beragadó készlet, sokat központi raktárról dolgoznak, más terminológia szerint működnek a raktárak (csak a szükséges mennyiség), plusz az internet miatt bárki a világon rendelhet bárkitől. Pontosabban majdnem bárkitől. Így maradék is alig van.
-
ncc1701
veterán
IT cuccok nem érdekelnek. Pár hónapja kinéztem egy 7800xt nitro+ karit, akkor volt 228e, na mondom, megveszem majd most, black friday. Lett belőle 249eft, elengedtem.
Viszont táplálék kiegészítő fronton simán 20-30% engedmények voltak, be is zsákoltam belőlük.[ Szerkesztve ]
-
A tavaly Blekk Frájdéjben vett Boombox 3-amat még használtan is most drágábban tudnám eladni mert azóta felment az ára.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
GreatL
őstag
válasz Hieronymus #1 üzenetére
Valóban. De már a világ is megváltozott, nem nagyon vannak készletek semmiből sehol, optimalizálták a gyártást is. A villámgyors informatikával és a hatékony szállításokkal megszűnt a Black Friday létjogosultsága még az USA-ban is.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
eldiablo
addikt
A világ más tájain is mém szinten van már a nemlétező BF akció.
BTW, BF akcióban 40th anniversary G-Shockot vettem 63 ezer helyett 44-ért.
-
elfelejtette
veterán
MediaMarkt-ban volt anno blekfrájdéj akcióban telefon 60.000-ért, az akciós címke alatt meg ott maradt az eredeti címke, amin 59.990 volt az ár...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
- Jones Flagship 158 snowboard Ride T6 alumínium kötéssel eladó
- CANON A-1 SZETT KIFOGÁSTALAN ÁLLAPOTBAN, MINDEN TARTOZÉKÁVAL!
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook, i5, 8GB, 256GB, WIN10/11
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó számítógép-alkatrészek csomagja állapot ismeretlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest