Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Régen szerettem a Cod 4-et, azóta a WW2 volt az utso, amit játszottam, de hamar elfogyott a pc-s játékos bázis, ezért 2x is meggondolom belekezdjek-e egy új cod részbe. Ennek lehet követni valahol a játékos bázisát? Érdekesebb, tartósabb játéknak tűnik, mint az előző jó pár rész? Persze multiban.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Ex Cod 4 játékos van köztetek? Az volt nekem az utolsó igazi Cod. WW2 kb 2 hónap után kipukkadt pc-n, kár volt belekezdeni. Ezt pedig nem merem elkezdeni, mert sajnálnám rá az időt ha 1-2 hónap múlva nem lennének a szervereken játékosok....
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Igen rákerestem előbb és én is ezt olvastam. De jó lenne újra fix baráti szerverekre feljárni (és különösebb angol tudás nélkül káromkodni, ugatni a többi magyar honfitársamnak )
-
Land
veterán
válasz Dave567 #5507 üzenetére
Nem próbáltam. Annyira csalódtam a WW2-ben, meg ebben az "évente adjunk ki új részt dologban", hogy úgy voltam vele csak kidobott idő megvenni bármelyik codot, mert mire belejön az ember és megszereti már pl éjfél után nem talál teli szervert, mert abbahagyta a játékosok zöme...
Segal: Akkor a dedikált szerveren mondjuk nem élnének a feladatok. Én igazából lesz@rom a napi/heti küldiket. Részben ez égetett ki WW2-ben. Időre megcsinálni a napikat és mellette tolni a hetiket és pont ezek miatt nem élveztem úgy a játékot, mint régen a "csak belépek és tolok pár kört" Cod 4-ezésnél. Hajtott a még ezt meg azt kell megcsinálni dolog. (De jó volt az ölj 20-at 20 perc alatt sotival és egymás után dobta be a távolsági fegyvereknek kedvező mapokat..)
jozefgucci1: Aprón nézek RTX kulcsokat 10k Ft környékén. Ennyit megérhet. Teljes áron 2x is meggondolnám.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Töltődik lefele. Jó nagy...
-
Land
veterán
Mycallolfduty működik? Csak Loadingol a képernyő közepén percek óta..
-
Land
veterán
Vegyetek fel : Greentimus#2581
Mehet összefoglalóbaSamsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Levettem a játékban a hangerőt, de a játék indítása után ordít a bevezető zene. Amint betölt a profilom már jó a hangerő. Nektek is? Gyakorlatilag le kell vennem a fejest, annyira hangos.
-
Land
veterán
Van olyan oldal, ahova egy hozzáértő összeírta a fegyverek best loadoutjait és érdemes aszerint összerakni a fegyvereket?
-
Land
veterán
válasz KaitouP #6498 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem kerestem rá. Csak hátha van elismert MW szakértő... Nem teljesen értem a kérdésemmel mi a probléma. Nyilván van ezer féle Best loadout videó/írás. Pont ez a "baj". De ha nem tehetek fel a játékról kérdést, akkor persze mindent megguglizok. Aztán hagy beszélgessen egymással topicban a megszokott "csapat". Többiek pedig majd megguglizzák a kínjukat.
-
Land
veterán
válasz juve600 #6507 üzenetére
GhostPetya
LorenzoHUN
laragirl83
Köszönöm srácok! Folyamatosan variálom én is. Néha scopot is leveszem, hogy valamelyik kiegnek legyen helye. Igazából nem is maxos fegyóknál "nehéz" a legjobbat összehozni (mert mire maxos lesz már nagyjából tud az ember vele lőni), hanem félúton, amikor még nincsenek meg a legjobb kiegészítők hozzá és rageltet a fegyver.Az FJM minden körülmények között erősít a fegyveren? Néha távolra érzem azt, hogy eltalálom egy "fél tárral" az ellenfelet és mégis ő öl meg. Kill camben pedig nem látom a kívánt vérző hatást a fegyveremnek.
-
Land
veterán
Én poénból simán berakok rikító színeket a fegyvereimre és nem azért, mert ovodás vagyok.
(Mindemellett nem Goldozok, csak a fegyver szintjét maxolom ki, de az alap színek között is vannak "szép" feltünőek.)
Eddig Assault fehyvereket húztam és mellettük SMG-ket is, de lehet érdemes lenne a sniperekre és a sotikra is ránéznem. Túl sok idő haladni fegyverfajtánként. Így csak hónapok múlva tudok sotizni.
-
Land
veterán
Sima fegyverszint maxoláshoz ki melyik módot ajánlja? Tehát sima vagy HC és ezeken belül melyiket? Elég sok fegyvert szeretnék level maxolni, tehát semmi aranyozás, csak max szint. Köszi!
-
Land
veterán
Talán érdemes lenne beírnunk a Cod 4 neveinket. Simán lehet, hogy ismerjük egymást.
-
Land
veterán
Szakértői véleményre lenne szükségem.
Havernak a gamer laptopján minimumon kb 60 fps-sel fut a Cod.
Van neki PS4-e is, melyen megvan a Cod (ez a része ködös nekem, mert azt mondja nem vette meg, de mégis megvan neki ott is) és sokkal szebb, mint a laptopon.
Lenne értelme vennie egy kisebb billentyűzetet PS4-hez és rádugnia az egeret és onnan Cod multiznia?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
De melyik az előnyösebb?
Laptopom minimumon 60 fps vagy PS4-en max grafikán fix 60 fps-sel TV-n? Érdemes PS-en újratanulnia játszani? Fps-ben nem fog előre lépni, szebb lesz neki, de nem tudom az egér+bill ugyanolyan-e ott, mint a laposon.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz KaitouP #6823 üzenetére
Köszi!
Gyerekek egy a HC TDM eléggé bejövős. Ma néztem meg először és a TK miatt kevésvé káosz, mint a sima mód (tunkolás ezerrel, agyatlanul eldobált gránátok, sok golyó/enemy).
FAL-lal eddig csak szenvedtem a sok M4-gyel rohangálós játékos miatt (is), de itt 3X-os scoppal 1 lövés=1 halál. Jó lesz itt húzni.
No meg riflekat is.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz BusinessGuy #7010 üzenetére
Mit tud ez a "klános" dolog? Kapunk valamit ha sikerül a küldi?
Deck: A készítőktől korábban megígért dedikált szerver dolog életben tartaná az MW-t jó pár évig. Csak kuss van.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz BusinessGuy #7023 üzenetére
Engem lehet érdekelne. Csak ugyanúgy játszanom kell ahogy eddig, persze figyelve a heti ottani küldire és kész?
-
Land
veterán
Jelenleg nekem is minden slotban dupla fegyver van (overkill), így 10 fegyver húzok egyszerre. Aztán ha minden fegyver lvl maxos lesz, akkor lesz Top setupom.
-
Land
veterán
BP-hez: December 9-én vettem a Codot, azaz 1 hónapja és 99 és fél szintes vagyok. Tehát 1 hónap alatt megszerezhető.
-
Land
veterán
Üdv!
Ha jól tudom holnapig van ez a csodás Shipment only mód, tehát még ma este/éjjel tudok ott fegyvert húzni.
Az alábbiak között van, amit mindenképpen ott érdemes húzni és OP is?
Kés, Shield
PKM, SA87, MG34, Holger
EBR14
UZI
RAM7, Scar, FR, Oden
725 Soti
AX50, Dragunov, HDRTöbbi maxos szintű már. Köszi!
-
-
Land
veterán
Csalók ellen: a megígért dedikált szerverek. Adminra ráírni ha nincs fent játékban, feljön és kibannolja a gyereket. Régen így oldottuk meg.
-
Land
veterán
És ez a gyakorlatban mit jelent?
Lehet bérelni szervert, lehet adni neki nevet és mondjuk annyit beállítani, hogy milyen mod menjen rajta és kb ennyi? Nem lehet xy fegyvert kitiltani? Nem lehet senkit bannolni a "saját" szerveremről?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz KaitouP #7442 üzenetére
Igen megvolt a hátránya is.
Nekem már az is jó lenne, ha lenne "xy" nevű szerver, amire rákereshetnék és felcsatlakozok rá.
És ide zömmel magyar srácok járnának fel egymás ellen játszva kiengedni a gőzt.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
725 +kés hajnal fél 5-re meglett, de kemény volt. Igazából ez a soti egész jó. Csak mikor a kést erőltettem elég sokszor haltam. Az utóbbi pár nap megnyírbálta a KD-mat (1.05->1.0) viszont ezzel tömény fosch shipmenttel jelentősen gyorsabb volt fegyvert húzni.
Amint kész leszek a többi fegyverrel jöhetnek a Best fegyverek és a KD javítás.
Tényleg : az RPG meletti másik 3 (4?) rakéta vetővel miért nem megy senki? Azok csak járművek ellen jók vagy túl lassan lőnek?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz Tomko78 #7630 üzenetére
Nekem az LMG osztály nem adja. Nem azt mondom, hogy rosszak, de sok esetben mire elkezd lőni, már ledaráltak egy gyors SMG-vel. Ezeket ti hol húzzátok? Nyilván a dupla fegyó XP gyorsítani fog ezen.
-
Land
veterán
-
Land
veterán
De ez hány körig él? Vagy 1 botrányos kör után jön az 1 félisten kör, aztán megint térdre kell rogyni látványosan?
Csak mert ha így van, akkor összeségében nem sokat nyer az ember.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Ti hol kommunikáltok játék közben, ha van köztetek PC-s és PS4-es játékos is? Discord sajnos nincs PS-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest