Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZnVjaw0K
tag
válasz elithun #9044 üzenetére
Lehet, hogy nem voltam elég egyértelmű:
A kinézet akkor nem zavar, ha nem megy a csicsa az ergonómia rovására.
Példa:
Mostanában divat, hogy egy beviteli mező (pl user vagy pass mező) a szokásos kontúros téglalap helyett egy kósza vonal a semmiben, ugyanolyan színű háttérrel, mint az oldal háttere. Az ember azt se tudja, hogy alá, vagy fölé kell kattintani. Főleg ha üres állapotban "bele" van írva a mező neve, ami eltűnik, ha kitöltöd, ilyenkor úgy látszik, mintha a vonal fölött lenne a neve és alá kell írni bele, de ugye ez nem így van. Ezt a megtévesztő idiotizmust hívják manapság letisztultságnak.
Ez csak példa volt. A fototrend esetén nem ennyire gáz a helyzet, csak a stílusirányzat ugyanez a "letisztult" vonal.
Amúgy azon kívül, hogy jól kielégedetlenkedem magam, nyilván nem tudok mit tenni. El kell fogadnom, hogy a népnek az aktuális divat szerinti szépség fontosabb a használhatóságnál.szerk:
lezso6:
Igen, a fórumot néztem.Az elválasztó vonalak hiányát és a különböző panelek közötti túl kis kontrasztot kifogásolom. Egy gyengébb monitoron nem lehet megkülönböztetni az ilyen hasonló színeket.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz elithun #9245 üzenetére
Szerintem teljesen mindegy. Ha mondjuk valakinek volt 20 pozitív üzlete és 2 negatív üzlete:
Régi rendszerben: 100 pozitívja és 10 negatívja.
Jelenlegi rendszerben: 20 pozitívja és 2 negatívja.
Az arányok nem ugyan azok? Nem logikusabb, hogy az üzletek száma adja meg a pontjaidat? A pozitív üzlet pozitívat ad, a negatív negatívat. Ha az értékeléseket nézzük, nem attól lesz valaki jó eladó, mert van neki 130 ezer pozitívja és 14 ezer negatívja, hanem hogy milyen arányban vannak pozitív és negatív üzletei. Innentől fogva mindegy hogy pontozunk, viszont ez a mostani rendszer sokkal logikusabb, érthetőbb. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest