Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rics22
tag
Hali skacok!
hozzátudnák most jutni jó árban egy 99-es, E39 540I-hez.
Automata a gép,és én itt meg is torpantam...mennyire megbízhatóak?
Eddig a 400-as DRZ-től kezdve a teherautóig végigvezettem mindent,ami Manuális váltós,de automata csodával nemvolt dolgom.
Konkrétan a pénzrésze érdekelne engem,ha költeni kell,mennyit...
aztán ott a másik dolog,a fogyasztás...lábfüggő,tudom én,viszont mi az alja,normálisan közlekedve nagyjából?egyenlőre ennyi...ha nincs türelmetek leírni,elég akár egy link is,ahol ezekre már válaszoltak,átnyálaztam magam az e39.hu-n is,de sokat nem találtam.
Köszi.
Üdv
BGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
-
-
Rics22
tag
válasz KINKY_007 #17841 üzenetére
Konkrétan nem akartam venni,csak tudok egyet jó árban...
15l pedig Nekem sok,már csak azért is,mert én onnan nézem a fogyasztást,hogy megtankolom az ~50l-t,és abból hány üzlet jön össze
Tehát nállam a kocsi egyrészt munka/üzlet eszköz is,így mindíg is kisfogyasztásra mentem rá.
De ez a kis szemét bmw nagyon megszeretteti magát,úgynézkiBGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
-
Rics22
tag
válasz whitezo88 #17845 üzenetére
Az átüléssel nemlenne gond...egyik jóbarátom is rendszeressen ül át egy c55-amg-ből szintén melós opelba,néha nevetek is rajta,hogy drágább lassan a pár cipője,mint amit ér egy öreg kis corsa
Gyanítom,nállam inkább hétvégi,"kirándulós" kocsi lenne,így még vállalható is a fogyasztás/fenttartás a kényelemért,"luxus"ért cserébe.Csak ne lenne automata ...ez az egy tart vissza engem
[ Szerkesztve ]
BGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
-
Rics22
tag
válasz KINKY_007 #17849 üzenetére
Konkrétan engem az automata váltó(és gondjainak,költésgeinek) a Nemismerése tart vissza...riogattak váltó cserénél autó ár ráköltős történettel is...
-
-
Rics22
tag
skacok,ha már ennyire off...külföldi vállalkozás/vállalkozók élete milyen kint?
vagy ott mégnagyobb a szivatás ilyen téren?BGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest