Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#27303) Pacák


Pacák
senior tag

Döglődik a 10+ éves Orion crt tv. Hét és nyolc évesen már szervizeltettük, az utolsó alkalom óta inkább egy külső PC 2.1 hangfallal van hang, mert akkor vállalhatatlan lett a sajátja, de jóóó az a család szerint. Az asszonyt nem lehetett rávenni a hétvégén a cserére, pedig már nagyokat pislog/kattog a kadsugárcső. :D Én többet nem adok pénzt ennek a sz@rnak a javíttatására. UPC box mellé kéne valami vállalható. Még abban is benne vagyok, hogy MindigTV lesz helyette, de a t-home-ot nem fogom beengedni, pedig itt van a házban.

Nagyon ajánlgatták a Samsung 32h5000-et, de láttam a képét és menekülőre fogtam. Szóba jöhet még az LG 32LB5610, ennek látta valaki a képét TV adással? Vagy gyűjtögessünk még? :DDD A mostani kínai Philipseknek bűn ronda a képe, de azt is nagyon el akarták adni nekünk, de nem hagytam magam rábeszélni. :)
32 colos tévéket nézegetek, mert nem fogom átszabni a szekrénysort és kezd tele lenni ezzel is a hócipőm... ;] A vége az lesz, hogy lemondom a tv-t a fenébe, ha nem találok egy értelmes képű led tv-t.

Nuclear launch detected

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.