Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tááo
aktív tag
válasz Devid_81 #32748 üzenetére
Írnék egy pár dolgot Ákosról de az már politika lenne azt meg ugye itt nem szabad.Jogosan
Undoroid: az 503-as hiba nekem is jött már amúgy lassú az egész net. A linket - ha érdekel - próbálgasd nekem is lassan töltötte be.
Jó éjt!
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Undoroid
őstag
Szia!
" A fegyvert, és a védőruházatot azt adják.... " Látod,ezt az apróságot elfelejtetted megemlíteni!
* * *
Tááo!
A linked címéből ítélve ismét lecsaptak a torrentezőkre...Nyilván ez a legfontosabb dolog,amit a nagyoknak el kell intézni...
* * *
Asszem' Én is lépek!Joccccaka!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
ErikSon
tag
Hogyan kell bánni a nővel, ha az közeledni próbál?
[ Szerkesztve ]
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
olbaidhun
őstag
válasz ErikSon #32757 üzenetére
Üdv Urak! Látom szépen pörög a topic, be is dobnék közkézre egy kis hírdetést, szemezgessetek, jövő hétre lesz x10mini, htc hero, és ha igaz, egy hd2-is a tulajdonomban, mely szintén keresni fogja új gazdáját..
Tényleg, nem ismeri valaki Barnuss kollégát? Nemrégiben vett tőlem egy hero-t és abban maradtunk, hogy ő lesz a Békéscsabai "kapcsolattartóm"! Tűzoltó a srác Csabán, nem szokott itt felbukkanni? Ha vele jóba vagytok, akkor postaköltség elmarad! (Ugyanis mindketten beugrunk időnként Debrecenbe..)
Megfelelő ajánlat esetén ELADÓ lehet / KÍNÁLOM:
PS3 game listám, részletezve, HD videókkal, itt:[ ph! legolcsóbb ps játékok! ]
Minden termékem kifogástalan állapotban van, nagyon vigyázok a holmimra, tehát karc és sérülésmentes, dobozában, garanciával, kiskönyvvel, sok esetben további kiegészítőkkel együtt értendő! [ Olbaidhun ph! -FRISS- hirdetések ]______________________ ______________________
VESZEK/VÁSÁROLOK:
Csak kifogástalan állapotban lévő terméket szeretnék, én is ilyet kínálok ezt is várom el! Garancia nem feltétel, de előny.Érdeklődni továbbra is privátban/emailben.. tényleg nem tud valaki olcsón 3.5" usb HDD házat?
Becsületpontok! [link1]+[link2]=[ph! megbízhatóság]
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
littlelion21
addikt
Jóccaka Urak!
-
fero02
nagyúr
Reggelt!
Annyira várom már a hosszú hétvégét...
Ja, meg hnap szabi.
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #32765 üzenetére
Nem annyira sz*r, lehet beugrok venni egyet
Szerk: közben találtam egy Acorp 4845PE lapot vaterán, kíváncsi vagyok a régi windows beindul-e majd vele...jóvóna, nah nem a lustaság miatt, hanem a szoftver ami rajta van azt a egy külső cég rakja fel és nem kevés pénzért...
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #32767 üzenetére
Ez szerencsémre csak egy kamerarendszernek a gépe volt.
2006 eleje óta 2x volt kikapcsolva, egyszer a 300wattos merkúri táp adta meg magát...most meg minden ok nélkül...látszólag...kibontás után láttam meg, hogy a kondik önálló életre keltek...
Volt kinyílt, volt simán púpos, és volt púpos teljesen szétfolyva
Szemet gyönyörködtető látvány tárult elém feltárás utánA merkúció tápja ami elreccsent egy éve, az olyan finom volt, hogy maga alatt nyomot hagyott a padlón, egy 10cm-es korom folt formában
...
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #32769 üzenetére
Bezonyám, de ment a mocsokja 3 évet
Csoda, hogy nem vitte el magával a komplett konfigot...pedig olyat csattant, hogy a ventilátoron keresztül repültek ki belőle cuccok...
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #32772 üzenetére
Jajj mán, hát nem érted?
Munkanélküli segély+a jó tanulmányi eredménynek köszönhető kimagasló ösztöndíj...ennyi, nem több.
Én már csak tudom mi az az ösztöndíj, 96' ban amikor még szakmókuska voltam, 5 hetes kötelező nyári gyakorlatra járt majdnem 4000Ft...az már akkoriban is igen nagy pénznek számított, azóta is abból élek, nem panaszkodom...
-
littlelion21
addikt
Dik' máá...
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #32775 üzenetére
Persze, hogy abbó'
Még mindig megvan a lóvé több mint fele, majd ha megöregszem abból megyek utazni mindenhova amit eddig még nem láttam a földön...
-
littlelion21
addikt
LOL, ezt most találtam.../egy kicsit régi, de tanulságos/
-
littlelion21
addikt
válasz moha bácsi #32778 üzenetére
Krsna hibája volt, egyértelmű.
-
Morris
veterán
válasz littlelion21 #32777 üzenetére
Ű baszki, ez de kemény!
anno én is csináltam ilyet, de az tudatos volt
-
Devid_81
félisten
válasz littlelion21 #32779 üzenetére
Krsna egy idióta, még a számtechez sem ért, pedig biztos szólt volna neki időben
...
-
Geby
senior tag
válasz moha bácsi #32778 üzenetére
Az még a kisebbik baj hogy szétcseszi a tápját, hanem hogy ezek még szaporodnak is, na az az igazi probléma.
Az országimázs központ legfrissebb hirdetése: Üdüljön ön is Gyomaendrődön
-
Devid_81
félisten
...
-
Devid_81
félisten
Mi a csöcs van má' veletek?
...
-
tááo
aktív tag
Jó estét mindenkinek!
moha bá: Erröl a lagziról hallottam én is, egy Füzesgyarmati ismerősömtől. A lagzi itt volt Csabán a főiskola torna termében, a tömény piát Szeghalmon vették a Bora-nál egy milláért, amit a torna terem sarkában hegyekbe pakoltak. Az asztalok körül nem picérek járkáltak fele poharakkal, hanem mindenki üvegekkel dülöngélt volt ott whiskey, finlandia stb.
A házuk egy szép nagy rózsaszínű épület ahogy Tarcsa felől mész be Ladányba jobb kéz felöl. Nem lehet nem észre venni. Kő oroszlánok vannak a korláton. Nagyon izléses az is."Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
SipiBcs
őstag
Urak!
Remélem van aki használ Bluetooth fülest. Remélem valakinek már van tapasztalata a Nokia BH-104 Bluetooth fülhallgatóról. Jó? Nem jó??
Muszáj beszereznem egyet, mert az ideg szétvet... egész nap kocsiba be-ki... már-már letépem a kábeles fülest..."Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
tááo
aktív tag
...hopp, egy órán keresztül se tv adás se net. Köszönjük Tcom.
jó éjt
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Dani_kp
addikt
válasz littlelion21 #32777 üzenetére
OM*G!! Ez nagyon fájt, főleg, hogy nem hiszem el, hogy létezik ilyen hülye ember...én se vagyok egy elektroműszerész, se fizikus se semmi ilyesmi, de ennyit én is tudok, hogy az mi és hogy nem babrálom főleg mikor áram alatt van és működik.
https://ingatlan.com/33821564
-
Geby
senior tag
válasz Devid_81 #32797 üzenetére
Voltam bent az invitel székház felé, full sötétség. Haver mondja, hogy ni ott megy a telefonos karbantartó ember befele épp. Ő leszen az első megjelenő a helyszínen.... Ekkora cég és meghal egy kis áramszünettől.....az összes telefon vonalunk.
SipiBcs:
Van itt a Ph!-n BT füles teszt vagy 3. Olvasd át.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest