Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #133920 üzenetére
Ez jó vót Csibe...oszt is ki rendesen a bolhást...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
stratova
veterán
Béláim zümtükkel. Visszakérdeztél a peremre én meg megírtam, mire gondolhatott Bolhás. Ennyi.
Btw nálam is úgy néz ki a dob kívülről hogy rossz ránézni, de két szervizes szaki szerint is maradhatott... hát...
Pedig műszaki előtt is mondtam, hogy ha kell vmit cserélni csináltatni nyugodtan szóljanak és megbeszéljük, megcsináljuk.
Abból a szempontból mondhatnám, hogy jó arcok hogy nem akartak lehúzni, de amikor átmentem az egyiktől másikhoz, megkértem, hogy nézze meg a féket és ha kell cserélje, kiderült hogy az első fékbetétből maradt még 2 mm... Erre azt mondta az előző korábban, hogy maradhat. A két eset között 2 hónap sem telt el és én 3 év alatt tettem bele 20.000-et szóval nem megyek sokat. -
#Morcosmedve
veterán
Nem tudom honnan jött már megint ez a sírás, szerintem ez számodra kellemetlen.
Ha legközelebb leírod normálisan a problémádat, nem pedig egy hányás képet teszel fel, majd kérdőre vonsz minket, hogy miért vagyunk ekkora idióták, hiszen minden rendben van a tárcsával - gondolom ezért is lett feltéve a kép - shame.
Minden esetre érzi mindenki, hogy bárkit is hibáztatsz (időjárás, előző tulaj), azért azt ne mond, hogy az a tárcsa rendben van, mert nincs és igen, így is fogalmazhatsz, hogy veszélyezteted bárki életét, mi csak miattad aggódtunk, milyen barmok is vagyunk.
Néha nem érteni téged. Kopás is necces, perem meg pláne. Szerintem azt kihagytad a nagy szakembör jelenléteddel, hogy majd számold ki, ahol nem fog a pad, mennyi súrlódást vesztesz, illetve a perem (kepen nemlatni a nyerget) mennyire tartja el a betétet.
Mi is, amit lehet megcsinálunk a kocsin, mert sajnos igaz amit mondasz, ámbár szerencsére van jó szerelőm, ha nem érnénk rá-nem megy valami javítása. Viszont azt én tuti tudom, hogy pl a diagnosztika egy gyári vagy bosch szervíztáska esetében teljesen más kategória, mintha én nézem meg. Ami nem csak az információ átadásban jelenik meg, hanem funkciókban is (pl. fékolajcserénel tudja járatni a szivattyút és mérni mellé a rendszer nyomást, stb, hogy mikor van valójában minden kinyomva-feltöltésnél rendesen feltöltve).
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
hackeeeee
Jómunkásember
Attól, hogy szerinted egy tárcsa jó, azt nem azt jelenti, hogy tényleg jó..
Pl. sokan dícsérik a textar-t, havernál, tárcsa plusz betét nagyjából 10k km-t bírt, és egy ~70LE-s 1,5 tonnás autóval 3 nagy fékezést bírt, majd elmelegedett a fék, és nem fogott, nagyjából lila volt a tárcsa, és onnantól már alig volt fék.. Látszott, hogy el volt "kenődve" a betét..
Simán benne van, hogy anyaghibás volt a tárcsa, és azért "pattant" le..
Ő feldobott egy brembo szettet, amit szépen bekoptatott, azóta már megjártuk a tátrát, érdekes módon még 8-10 nagyobb fékezés után is volt fék.
Ergo, felmehet a brembo, de pl. ha elb@szod, vagy nem koptatod be rendesen, ugyan úgy kukás lesz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
mackosajt
addikt
És mind közül te vagy a legokosabb.
10.2 a minimum jah, de az nem azt jelenti, hogy ha szabályzás után lett 10.4, akkor az még qrvajó, vagy hát 9 mili is elég.
Jah, 30-ról veszfekezni 1x, vagy 2x.
Minél vékonyabb, annál könyebben melegszik el, majd gyorsan vissza is hűl, jól meg lesz edzve.
Edzett acél rugalmasságát vesztve törik, persze nem úgy, mint a ropi.Volt/van sima tárcsás autóm.
Tudom miről beszélek. Mennyibe került a szabályozás? 5000?
Mennyi egy pár új tárcsa? 15?http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest