Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #137014 üzenetére
Ezt egy kicsit tudod részletezni? Mármint a tudást és hogy miért jobb a p20 po?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #137020 üzenetére
Azt meg meg se nézed amit külön neked írtam
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #137023 üzenetére
Kendnek csak annyit kellett volna beírni, hogy tesa
-
norbert1998
nagyúr
Megnéztem a 3770k árát aprón és majdnem leültem. Még szerencse hogy már eleve ültem. 45 ezer körül megy, annyiért mennek a rizsák is
2700K 25 ezer meg ilyenek
Ezek után jobb lenne akkor már rizst venni, nem?Köszi tesa
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #137038 üzenetére
Xiaomi Mi 8 Pro okostelefon, 20 MP előlapi kamera, AI kettős kamera optikai zoom-mal, Qualcomm® Snapdragon™ 845 CPU AIE 845, 3400 mAh akku.
Ez a Google kiemelése a Xiaomi hivatalos oldaláról...Majd rámégy az oldalra, speckók és 3000
P20 Pro nem tudom, hogy bánik az aksival, de nekem most is 4.5 óránál járok és 30%-on van az aksi. Az aterintem elég faja. A topikjába beleolvasva a P20 Pro-nak ott 5-6 óra átlag SOT-ok jöttek ki. Msának meg 9 is összejött. Nem tudom, Sas, melyiket válaszd. De a Huawei frissítési gyakorisága és készsége illetve a régi, Snapi 835-nél is gyengébb (asszem) hardver miatt nem azt venném. Ezért mondtam le a Mate 10 Pro-t, semmi másért. Mert régi a hardver és update se nagyon fog jönni. A Salyomik biztosan kapnak 10-es Androidot, és lehet még 11-est is, de ha nem is kapna gyárit, Lineage és hasonlókat a hüvelyek abszolút nem kapnak, erre meg majdnem több van mint a oneplus-ra. Ez OFF-os rész inkább csak nekem ér is valamit, mert te nem molyolsz. Én meg már csak max ha muszáj.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #137039 üzenetére
Múlt héten kapta meg a pitét a p20, szóval már van arra is.
-
norbert1998
nagyúr
Beléptem telon es valamiért a 65 ezredik poszt köré tett le és ezt találtam. Frissüljon az emlék.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
No, ezt az előbb lőttem, sima hosszúexpós 400-as ISO-val.
[link] -
norbert1998
nagyúr
válasz caindwan #137080 üzenetére
Még itt vagyok. majd kiabálok, ha banánt eszem
Habugiii:
Nem világos a tényállás. Azért fogyott annyi paszta, mert a foglalatba is tettél, hogy legközelebb ne próbálni kelljen berakni, hanem mintegy síkosítóképpen megkönnyítse a dolgodat berakásnál és elsőre menjen, avagy más áll a háttérben?Én majd a festőbácsira leszek kíváncsi. A Kávétó nem fogott meg De olyan némán került fel a polcokra, hogy tényleg nem is hallottam róla
-
norbert1998
nagyúr
válasz Mahrenburg #137087 üzenetére
Nem esik messze az Arma a FLOPSától...
-
norbert1998
nagyúr
Reggelt
-
norbert1998
nagyúr
Eh. Kellene tényleg RAM
Nyitva a CAD progi, nyitva a nyomtatóhoz a CAM progi, nyitva 5 böngészőlap (YT zene, FB, fórum, meg két gyakorló feladat a szerdai vizsgára) és 90% RAM használatJa és a cirka 7GB használtból mindössze 3 a fent említett prk összessége
Habi nem heréled az windowsomat is?
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #137101 üzenetére
Pritinojsz, ájhevtuszéj
-
norbert1998
nagyúr
No, engem már csak jövőre láttok, szóval FOS-okban és FLOPS-okban gazdag, alulfeszelt boldog új évet srácok!
-
norbert1998
nagyúr
Bakker, csak tavalyi kaja van itthon... Csoda hogy nem mászik
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #137124 üzenetére
Érdekes, nekem minden működik. Biztos mások az igenyeid és neked nem felel meg. De pár millió embernek meg igen, úgyhogy szerintem nem a telefon fos, csak elgepelted, hogy az igenyeidnek nem felel meg.
Menj el, hozd el a péhuszprót. Hajnalban haverral szórakoztunk és megette reggelire a mix ejjeliben és nappaliban is felvette vele a versenyzt, főleg kepelessegben. Bár nem tudom mit csinált vele ő és mit nem
Az aksiban legalább tuti adni fogja. 8 óra sima liba lesz. Ezen sajnos 6.5-7 fölé nem fog menni. -
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #137152 üzenetére
Sajnos ez ilyen. Nem próbálod ki a P20 Pro-t? Annál jobb aksiidőt nemigen kapsz épkézláb telefonból. Azért kérdem, mert ugye mondtad, hogy Oneplus nem lesz többet.
No, nekem gyári még minden, nem mókoltam, 1-2 óra casual játék mellett, éjjelente 1% merüléssel, 40 óra használat, amiből 6.5 óra volt bekapcsolt képernyővel, így merült 8%-ra. A Pro a takarékosabb kijelző miatt talán hozná ugyanezt, játék nélkül 7-7.5 órát, ahogy küldtem is a screenshotot.
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #137159 üzenetére
Hát sok nem lett belőle. A LuxMark-nál hozzámvágott egy méretes error-t, mindenféle további infó nélkül.
Amúgy az Encoding része nem kegyetlen. 97%-on alibizett a proci, 70 fok körül, játék közbe közel 80 szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
ilyet még nem láttam Fogja az avast és konkrétan blokkolja a winrar kicsomagolást minden alkalommal. Rá nyomok hogy engedélyezze, majd mikor legközelebb megnyitom a winrart, megint nem enged csomagolni.
Arra hivatkozva hogy módosítani akar egy mappát -
norbert1998
nagyúr
SuperSloMo-ztam egyet a monitort. 45 fps körül megy a játék és 960 fps-t tud a telefon. Tessék lássék, elég cíp.
Kolléga: avastot nekem még soha nem sikerült meggyőzni valamiről hogy hagyja békén hosszútávon is
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #137171 üzenetére
Ennek a csajnak se mondta még el senki hogy rossz oldalon ül
Hogy őszinte legyek, tőlem ne fogadj meg semmilyen tanácsot. Ruhellem a hibrideket. Itt megkapja a zöld rendszámot, ingyen parkol, aztán 20 km múlva meg bekapcsol a 3 literes véhatos, és azzal jár, de a ződ rendszám kell. Plusz rengeteg plusz súly két külön hajtásláncot cipelni, naftástól, ráadásul kb dupla annyi hibalehetőség. Bár ez utóbbi téged nem érint nagyon, mert kb gari vége körül menne is el, gondolom.
Viszont még így is a toyotara szavaznék, ha nem egy otromba terepjáró lenne
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest