Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #81257 üzenetére
Azért... Nem mondhatod, hogy nem illett hozzad
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #81264 üzenetére
Vaaaat?
-
norbert1998
nagyúr
Mi ez a virág bolti téma?
Kurva jó. Idióta hr-ese.decemberben felhívtam, hogy menjek gyakorlatra, fasza cég, van minimális fizu is. Felírt hogy jelentkeztem. Most hívja haver, ő is volt tavaly így minket ismer, ő fel van írva, én nem és nincs több hely. Mondom miafasz?!
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #81321 üzenetére
Hé. A fincsibe férfi vagy női létéről nem is volt kérdés addig, míg keresztapam el nem kezdte. Azt is csak azért mert fél elveszíteni egyetlen első kereszt lányát
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #81342 üzenetére
Így van. De ez sosem volt kérdés
Ma majdnem belementek a hátsómba ma!
Állok a pirosnál, faszi a négysávos közepén keresztbefordulva állt meg. Városban. Még a szar is megállt bennem, ahogy hallottam a márkás TESCO value gumikkal szánkózni a száraz úton és a tükörből láttam jönni![ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Nem érem el még mindig a HR-es "kolleginat"
-
norbert1998
nagyúr
válasz stratova #81406 üzenetére
De hiszen ez annal a három birkának a paradicsoma!
Megvolt a gyertyacsere. A két buborekolos lazán kijött. De a két másik elég ijesztő hangokat produkált. Természetesen az összes gyertya szar volt már. Denso-t tettünk bele most. A cserével meg egy 125 ml-es Spurival a vásárlás, csere, borravaló volt 18 k, és végig néztük mit csinál a szerelő. Való igaz, ismerős.
Mondjuk behajtásnál SEM használt nyomaték kulcsot.Tele volt hibával a szoftver, valószínűleg a lecsúszott rés olaj cső miatt. Azt törölte.
Melegen még mindig nehezen indul 1-2 óra állás után, gozunk sincs mi baja.
És kicsit talán mintha erősebb lenne.
Egyébként hogy a csövet feltettük már nem is rángatott hidegen sem alapjáraton sem.
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Ha nem tévedek, mindenki ízlésére jutott egy.
-
norbert1998
nagyúr
Megjött a lámpa végre
Kérdeztem az eladót, belefér-e a 21mm-es adapteres aksi a 19mm-es 18650 helyére. Mondja persze, persze, ha még lenne kérdésem, írjak nyugodtan. Megjött, hát nem fér bele. Sajnos ez csak rendes 18650-el fog rendesen működni.Kérdés:
Valakinek nem lenne 2 db (vagy egy (rossz) laptop aksi meg esetleg egy töltő 18650-hez eladó? -
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #81555 üzenetére
Minek letölteni a képet? Rákatt jobb egérrel és lesz valami cím másolása, Chrome-ban "Képcím másolása" a neve. Belépsz a fórumra, kiválasztod a kommentnél, hogy kép és nyomsz egy konrtol v-t. Ennyi lényegében az egész. Én mindig ezt csinálom. Nem kell lementeni meg feltölteni.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #81560 üzenetére
Hát jó, de akkor ne lementsd hanem küldd el, had lássuk mán
szilárd: Milyen 18-at? Ne mondd mán, hogy olyan fiatal vagy!
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #81564 üzenetére
Lel, hat fiatalabb vagyol mint én
Pedig nem tűnsz olyan fiatalnak, azzal a szakáll szerkezettel -
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #81572 üzenetére
Elhiszem. De ha megnézed milyenek a mostani 9,-esek azért eléggé le lehet hidalni. Ugye vannak a jó csajok, a dugnivalok, a suliban. Na a felénél még azok is tokosebbe , férfiasabbak pasztmek. Olyan nyamnyila kis anyamasszonykatonai ezek hogy hihetetlen...
Én 11.-es vagyok. -
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #81579 üzenetére
Nem azt mondom hogy suliból csajozz... Hanem hogy a mostani "fiuk" nagyobb lányok, mint a lanyok
Nyamnyila anyamasszonykatonai... Adnal neki egy lapátot hogy na akkor rakja meg azt a betonkeverot, egy–két adag után meghalna. Hat mi ez pasztmek? Majnkrafton nevelkedett puhapocsok, bakker..... És ezek fognak minket eltartani nyugdíjas korban -
norbert1998
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #81581 üzenetére
Nem tudom, lehet.
Egyébként írtam többször is, hogy a fele. Nem mind. Csak a felemacsk: Tudom. De nem egészségességes.
Szilárd: Az még csak hagyján. Inkább legyen nyámnyila, mint a másik véglet. A megmondó jani-vérpistike. Mikor fele akkora mint te vagy, a diákigazolványoddal egyidős és ossza az észt
Mi időnkben hozzá se mertünk szólni a anagyobbakhoz, nemhogy visszaszólni nekik.
Erről JÓÓÓ részletesen olvashatsz ha visszakeresel a kommentjeim közt régebbről itt.(#81584) DR|FTK|NG Hát, akkor ne beszélj a projectről, te tudod
Nem a pávákra gondolok. Azokat csak simán addig kéne ütni, míg nem kékül a másik oldaluk.
Az ilyen nyápic anyucipicifiaira, akik tényleg májnkárfton nevelkedtek. Elég sok van nálunk, bár lehet csak azért feltűnő, mert a lány:fiu arány 6-700/20(húsz!). De komolyan, azt hiszem, folyton hogy nyílt nap van és hetedikesek (mert az ötödikesek nem jönnek nyílt napra). Mikor megszólal mellettem a lépcsőn a haverjának, azt hiszem valami vékony pici csaj bakker, olyan hangja vanfürgefarkukolléga:
Lányok között is vannak azért még normálisak, elég sokan vannak azért, csak jó helyen kell keresni. Csak kicsit jóval nehezebb kezdeni velük, mint az általad említett (ribi)-kkel.
A másik nemes tapasztalataiddal is egyetértek. Nem is tudok eljutni számoláskor a második kezemig, ha megszámolom ki az az ismerőseim közül, akinek nem törik le a körme, mert ki kell vinni a szemetet (mondjuk azt pont utálom én is ) és abba kell hagyni a lolozást. Fűnyírás? Faternak kültéri munkában segítés? Ugyanmár Ja, éspedig szakközépbe járok, ahol azért illene majdnem mindenkinek ilyennek lennie. -
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #81587 üzenetére
"Csússz meg"
Ja, köpcisek is? ROFL
Még jó hogy ne sírva megy anyucihoz Nálnuk azért ilyen nincs. Mondjuk nagy balhék nem voltak még, de szerintem mindenki letojná, hogy igazgató. Beszólt, lekevert neki egyet és kész. Le van tudva. Ha nem tetszik neki, kaphat mégegyet, hátha jobban tetszik
De mondom, nem volt még ilyen. Csak hülyeségből, de az meg evidens, hogy nem beköpcizős. -
norbert1998
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #81589 üzenetére
Oké
Ja, a butuszos hangszóró.
Idén szaporodott el nagyon. A folyosón pasztmek a tanári előtt meg mindenhol bömbölteti azt a szart. Legszivesebben úgy lőném ágyúval a 3.14csájába, hogy orvos nem szedi ki onnan Ma mondtam is havernak jó hallhatóan és hangosan, mikor elmentünk eegy ilyen bútuszos köcsög mellett, hogy ő hallott-e már a fülhallgatókról.Osztályban egy csaj van. Már az exem
(#81590) DR|FTK|NG
K, akkor dobok privit.
Tegnap kaptuk mi meg a félévit. Az 50 óra pedig már megvan, le is van adva elvileg.Szép kecó:
Tech of Tomorrow bemutató[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #81592 üzenetére
Kondiban mi is hallgatjuk, de csak ha haverral vagyunk ketten, esetleg harmadik haver. Ha jön több ember, kikapcsoljuk. Főleg, ha ismeretlenek. És akkor sem üvölt, csak hallhatóan szól a rock
Tegnap míg anyámra vártunk a városban az izzítógyertyacsere után míg ő szülőin volt tesóméknál, apámmal elmentünk a metro-ba bevásárolni. Volt időnk, megnézegettük a tevéket. 200 ezres samsung vs 200 ezres philips. Mindkettő 4k-s. Távíriányítók nem voltak kint, de ez a g2-n nem fog ki
Hát a samsung az még mindig olyan egy sérves lassú rendszerrel dolgozik, hogy hihetetlen. A philips körberöhögte, és volt vagy 2-szer annyi csatlakozó rajta. Többek közt komponens is, meg nem 2 hdmi, hanem 4 vagy 5, d-sub ésa többi. Valamint veszett jól nézett ki. Vékony fém keret, alján üveg trapéz kinyúlásban peouta mintás héttárvilágítással philips logó[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz CJ4567 #81599 üzenetére
Én gondolkozom rajta, hogy kipróbálom. De addig még sok viznek le kell folynia. Egy TR-nek, egy witcher trilógiának, egy AC saga-nak, az elmúlt 10-12 év év játékainak... Szóval nem mostanában kerül sorra.
Trollmanó: Nem rossz. Mármint a muzsika. Az a videnyó már lejárt
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz CJ4567 #81605 üzenetére
Próbáltam. 30 perc után olyan siftdilitet nyomtam neki, csak úgy füstölt a hdd. És képzeld haver meg véletlenül megvette, előrendelte és nem tudta visszamondani
Össze volt kötve a gép a ps4 kontrollerrel, de ő közben a ps4-el játszott és véletlenül előrendelődött a gépen a játék, visszamondhatatlanul -
norbert1998
nagyúr
válasz CJ4567 #81607 üzenetére
Kontroller. PC-n. FPS-en kívül mindenre jó. Illetve néha tps-hez sem jó. De hack'N'slash-hez csakis kontroller, semmi más.
Hogy történt? Úgy, ahogy mondva vagyon. Elfelejtette a géprő lecsatlakoztatni és a steamet végigzongorázta és megvetteAz, hogy rohadt unalmas.
Dragon Age-ekkel mi a helyzet? (Azokat én is akarom az elejéről.) A witcher első részében pedig a magyar szinkron a legkirályab! "Imádkoztál mááár ma?" "Betörtekaflsőkapunál!"
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Kidobott az ágy vaze!
Máskor ha kettőig vagyok fent is elalszok 10-11-ig,most fél kilenckor ki kellett dobnia....Ebből vagy délutáni szunya lesz vagy nem tudok játszani este
-
norbert1998
nagyúr
Egy shield nélküli lab rat dobta az assassinomnak.
Special Weapon Effects
It's a Madhouse! A MADHOUSE!!! – Increased magazine size. Slightly increased damage. Bullets fired will follow a slightly swerving path that swerves back and forth left-right or up-down (orientation is random), then will split into two upon impact and bounce; bullets become faster after every bounce.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #81643 üzenetére
Rakás szar. Senkit nem talál el bakker
Viszont szereztem egy Hot Button Bane-t. Hát ez valami zseniális
-
norbert1998
nagyúr
Megnézve. Érdekes egy elmélet. Nincs olyan sok cselekmény, de leköt. Érdemes adni neki egy próbát ebben a pangásban
-
norbert1998
nagyúr
-Ki volt Leo?(nemrég elhunyt társunkról érdeklűdünk)
-Nyúzd meg a rémsáskát a felső udvarban és...Ki tudja, mi ez?
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #81685 üzenetére
Ne már Gondoltam, csak rájön valaki magától
Újra elkezdtem a trilógiát. És végre értem ki kicsoda, Lambert és Triss miért utálják egymást, stb. Ehhez kellett a 2-3 rész végigvitele és az első két könyv elolvasása, meg a harmadik eleje. Mindegyikben volt valami, ami segített megérteni.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #81688 üzenetére
Mert szeretem
És inkább ez, mint az eszporetr -
norbert1998
nagyúr
1800 ft-ert vettem két laptop akksit, összesen 18 db cellával. Egy 6 cellás SONY és egy 12 cellás markatlan. A SONY teljesen faja, a másik kicsit le van merülve, cellankent 2.53 v.
Mindenesetre a lámpa faja most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest